Tevreden

Snelle levering (volgende dag in huis) goed product ! Ik ben dik tevreden.

Mooie discobal!

Eerste aanschaf voor ons nieuwe huis. Dat wordt vast een feestelijke woonkamer zo. Goede prijs en snel geleverd.

Snelle en goede levering

Mijn blind platen werk super snel geleverd in het juiste aantal volgens de bestelling

Super goede klantenservice

Ik had een verkeerde bestelling gedaan, even gebeld en alles was snel opgelost. Super! Van Stageroads

Snelle correcte levering!!

Besteld, betaald en snel binnen!! Ik hou er van!!

Didn't receive the item

I didn't receive the item. I have already alerted the Stage Roads Support. Now, I am waiting for some time to get this matter out of the world. It seems that the package was delivered to someone else and that this person has signed the delivery note that the package was received, so it seems that the delivery was at the wrong place plus stolen. It is very annoying. I will wait for 1-2 days more, afterwards I will contact Paypal to get my money back.

Mooi product, snel geleverd

Product is snel geleverd, lijkt van goede kwaliteit. Volgende dag stond helaas hetzelfde product in nog verdere korting en was ik triest. Verzendkosten zijn wel duur, limiet om gratis bezorging te krijgen vind ik iets te hoog.

Op Stage Roads kan je vertrouwen.

Ik vind de website overzichtelijk, het aanbod professioneel en uitgebreid en meestal is er ook voldoende voorraad van de producten. De chatbot werkt ook naar behoren! De snelle en correcte leveringen zijn eveneens een pluspunt. Stage Roads is voor mij zeker een aanrader.

Snelle en perfecte levering!

Artikelen besteld voor 15:00 uur. De volgende dag order ontvangen. Nette prijs en voldoende voorraad.

Wat een fantastisch materiaal

Moest mijn creatieviteit aanboren om mijn skidrager te bevestigen. Veel dingen gezien en bekeken maar die fortex klem is geweldig. Zelf voor andere doeleinden zie je wel.

Snelle reactie, ook bij problemen! Super bedankt!

No problems en als er die toch zijn, wordt het opgelost!

Snelle levering, grote voorraad

Zelfs bij AD-HOC projecten een snelle levering. Heel gemakkelijk.

Goed de service

Goede kwaliteit

ik heb inmiddels 4 movingheads + flightcase besteld en dit ging zoals ik verwacht van een internetshop. Snelle levertijd en goed geinformeerd via de mail.

Topservice

Zeer goede service en communicatie

Doen wat ze beloven

Had snel goederen nodig, via telefoon besteld en binnen 24 uur geleverd, en dat voor een nette prijs, top !!!!!

Heel fijn bedrijf

Houden zich keurig aan de afspraken, zijn zeer punctueel

uitstekende en snelle service

tot nu toe alle bestellingen secuur verpakt en snel verzonden.

Snel en meedenkend

In onze wereld draait het om snel handelen/schakelen. Hier hebben zij goed in meegewerkt en hebben wij onze klanten snel en deskundig kunnen helpen door de levering van Stageroads.

Snelle levering, nette prijzen

Assortiment ruim voldoende. Site is overzichtelijk en zoekt makkelijk. Prijzen zijn goed en levering was heel vlot.

Online aanschaf zoals je wilt, snel geleverd, in orde

Online aanschaf zoals je wilt, snel geleverd, in orde

Kwaliteit product

Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling.

Uitstekende kwaliteit!

Alleen A-kwaliteit en dus mooi en goed! Uitstekend geadviseerd door de klantenservice.

Bestelling wordt snel en netjes geleverd.

zeer slecht

wordt gewoon niet opgenomen, vandaag 4 keer gebeld over mijn bestelling. Tevens reageren ze niet op mijn mail waar mijn producten blijven en tenslotte komt de helft maar aan.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.