Wordt altijd snel en netjes geholpen. Zeer fijn bedrijf

Snelle bezorging en een eerlijke prijs!

Snelle bezorging en een eerlijke prijs!

top, snel en makkelijk

gewoon hoe het hoort,

Handige en stevige draagtas

Je kan hier veel in kwijt in die stevige tas. Wel vind ik het wel jammer dat er geen schouderriem aanzit.

Goede website. Snelle verzending

Ja

Alles bestens, sehr netter Kontakt!

Great service, fast delivery - Awesome!

I was given great advice, got quotes quickly and was able to make a good decision. Thank you!

Snelle levering, waar voor je geld- Handig voor last-minute dingen

Alle spullen worden normaliter snel geleverd. Met mijn bedrijf in de beurs-technieken (www.yeet.nl) is het van belang dat er heel snel geschakeld word en geleverd. Vaak is het zo dat klanten met uitdagingen komen die 2 dagen later klaar moeten staan/zijn. We hebben het nog nooit meegemaakt dat een beursstand niet af was! en dat willen we zo houden. mede door groot assortiment en grote flexibiliteit halen we dit doel !

Alles netjes geregeld inclusief de communicatie via mail!

Een webshop die weet hoe het moet, alles netjes uitgelegd, alle stappen worden netjes gecommuniceerd via mail, complimenten! Ruim assortiment met scherpe prijzen. Zal er vaker bestellen.

Online foto's waren matig, daadwerkelijke kwaliteit is perfect.

Online makkelijk kunnen vinden wat ik zocht, binnen 2 dagen binnen gekregen. Het product zag er online beetje matig uit, maar was hele goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ruim assortiment uitstekende producten tegen concurrerende prijzen. Online alles helder omschreven en accurate levering updates. Stage Roads gewoon in Almelo. Wij (HurenAV.nl) gaan hier nog veel meer bestellen. Volgende zending alweer onderweg!

Telefonisch kontact gehad, goede uitleg en aardig personeel. Zeer snelle levering van materiaal en keurig verpakt! Goed bezig!

Nog steeds niet geleverd

oei nog niets geleverd

Betrouwbaar bedrijf, snelle leveringen !

Uitgebreid assortiment en betrouwbare leveringen .!

Klasse top kabels alles wat ik zoek is er.

Topsite altijd alles op voorraad gewoon helemaal klasse en voor een nette prijs.

kwaliteit producten en snelle levering

voor mijn bedrijf heb ik regelmatig stage producten nodig.

duidelijke website en simpel snel besteld en binnen 2 dagen in huis

ik was op zoek naar koppelstukken oor de truss. maar had niet de allerbeste en duurste nodig. bij stsge roads grote diversiteit en voor een schappelijke prijs. tevens snel wat niciban erbij besteld. dat is nooit weg. kortom goed bedrijf. maar heb al vaker bij stage roads besteld

Goede service en snelle levering Ga zo door

goede ervaring

Zoals iedere firma zou moeten zijn

Snel en correct geleverd

Ik had nog niet eerder besteld bij Stage Roads. Eerste bestelling ging prima. Snel en correct geleverd. Duidelijke omschrijving bij de bestelde luidsprekers.

Uiterst tevreden

Uitstekende website, makkelijk te bestellen en snelle levering

Snelle leverng en goed verpakt

ik heb 2 nieuwe rookmachines besteld en deze functioneren naar behoren.

Top service en hele snelle levering

Top service en hele snelle levering

Werk zoals het hoor met vlotte levering

De site is duidelijk en bestellen gaat vlot zoals ook de levering vlot en rap geleverd

Duidelijk en snelle levering.

Producten snel te vinden op de site. En vlotte levering.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.