Vriendelijk en makelijk te bestelen

Klant vriendelijkheid is een 10/10 Website is zit goed in een top gewoon

heel goed elke keer

snel geleverd en goed verpakt

Levertijd niet nakomen

Als je bij een basic product als rookvloeistof de afgesproken levertijd al niet kunt nakomen dan geeft dat geen vertrouwen dat het met andere zaken wel goed gaat.

Zeer tevreden met product en service

Goede service, product snel opgestuurd

Zoals gewoonlijk snelle levering

Super.

Eenvoudig bestellen. Snelle levering. En precies dat wat ik nodig had.

Rápidez y eficacia

Desde la solicitud del presupuesto hasta la ejecución del envío, el proceso ha sido rápido y de una gran eficacia. Muy satisfecho de la atención prestada.

• ¿Nos recomendarías?

snelle en goede service

goede prijs/kwaliteit producten met een snelle service

precies wat ik zocht

precies wat ik zocht en binnen de aangegeven tijd netjes bezorgd

Het is een top bedrijf als je iets besteld binne een paar uur al een mail met het is verzonden kunnen er nog een paar van leren altijd de volgende dag in huis is het er niet wat je wil hebben komen er goeie vervangers

Correcte snelle service

Perfecte snelle service zowel qua levering als qua antwoord bij de vragen die werden gesteld.

Duidelijk, goede service en enorm snel

Duidelijke communicatie, snel antwoord op mijn vragen en snelle levering

Prima prijs, snelle verzending.

Prima prijs, snelle verzending. Zoals altijd.

Prima service, snelle levering!

Prima service, snelle levering!

Altijd super tevreden

Tegenwoordig bestel ik liever via Stage Roads. Een mooi aanbod van truss & rigging, verlichting en special effects. Een meer als waardige vervanger voor mij dan Bax music! Stage Roads is altijd correct. Is er iets niet in orde kijken ze met alle plezier na. Dikke pluim. Doe zo verder!

Vlot en goed gesprijsd

Alle geplaatste bestellingen zijn snel geleverd

Snel en goed geleverd aan een juiste prijs!

Truss onderdelen besteld en de dag nadien geleverd! Dat is toch geweldig.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

Super goed geholpen

Super goed geholpen

Snelle levering, goed product

2 koffers besteld, nette koffers voor een goede prijs, een dag later al thuis bezorgd

Snel en top

helemaal top

nvt

Goede en klantvriendelijke service.

Super.

super

goede service

geweldig

bestelling gedaan en zoals beloofd ,snel geleverd en ook zoals beloofd prima kwaliteit. volgende keer als we spullen nodig hebben komen we terug.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.