Zo hoort het te zijn.

Keurige website, duidelijkheid en een snelle service. Ga zo door!

Bestelde spullen netjes op tijd afgeleverd, super!

Was de 2e keer dat ik hier spullen bestelde wederom een goede ervaring. En alles netjes afgeleverd.

Snel, netjes en compleet

Bestelling zoals altijd netjes verpakt en snel geleverd.

Tevreden klant

Stage Roads biedt degelijke producten aan tegen een correcte prijs en met een goede service. Bestellen gaat heel vlot en alles wordt snel geleverd.

prima voor mekaar

ondanks korte termijn alles geleverd volgens afspraak

Duidelijke website, snelle levering

Ik had 2 XLR adapters nodig welke natuurlijk in het assortiment stonden. Snel geleverd, prima kwaliteit.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

heel goede ervaring

zo goed bevallen dat ik jullie zou aanbevelen bij vrienden kennissen en collegas

12 van deze truss delen besteld. Past perfect met mijn global truss delen.

Alles vlot en snel geregeld Communicatie super over de chat. Spullen lagen direct klaar Ook over mail super info!

Prima spullen tegen een concurrerende prijs.

Mooie spullen tegen een prijs waar zelf Alie het niet voor kan leveren. Ik kocht twee grote shackles om te gebruiken bij mijn Jeep

Zeer goede webwinkel met de juiste prijzen

Al enige tijd bestel ik mijn spullen bij Stageroads. Producten worden altijd netjes op tijd geleverd en hebben de juiste prijzen. Als er iets mis is met een product wordt dit zeer netjes opgelost en ze zorgen ervoor dat je het juiste producten snel in huis hebt. Zeer tevreden over Stageroads!

Top! Snelle levering!

Vandaag besteld morgen in huis, zeer snelle levering. Veel op voorraad! AANRADER!

Sehr günstig und Qualität

Sehr gut. Es lohnt sich die längere Versandzeit und Kosten nach Deutschland in Kauf zu nehmen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Très bien, rien à redire....

Pas de soucis, conforme à la demande et prix correct

snelle service!

duidelijke website/goede en snelle service!

Besteld en snel geleverd

Harpsluitingen voldoen aan de verwachtingen.

Er was iets niet goed gegaan bij postnl Ben goed geholpen, werd goed up to date gehouden

Super snelle levering

binnen 24 uur geleverd. goede kwaliteit doek niet duidelijk of de doeken geïmpregneerd zijn. als dat wel zo is mist hier het certificaat. ook jammer dat maatwerk niet mogelijk is.

Goede prijs kwaliteit!

B stock pennen met borgveren besteld. Gewoon prima kwaliteit. Geen idee waarom dit B stock was. Ook Trussklemmen besteld. Waar de meeste klemmen in deze prijsklasse gaan tot 75 kilo gaan deze tot 100 kilo. Ben zeer tevreden.

Fortex buisklemen

Snelle levering Milieubesparende brievenbus zending. Top

Goede kwaliteit, zelf voor 2de hands

Het materiaal wat jullie secondhand aanbieden ziet er nog steeds zeer netjes uit. Het verpakte product was netjes verzonden

Prima partij om online zaken mee te doen

Altijd correct en snel geleverd.

Super fijn bedrijf om bij te bestellen. Altijd goede ervaringen gehad. Snel geleverd.

Goed bereikbaar en snelle service

De bestellingen worden snel verwerkt/geleverd en je wordt altijd vriendelijk en snel te woord gestaan. Kortom een top ervaring.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.