Mooie parcan36 alleen onduidelijk foto's op de website en bar weinig en slechte informatie.

In de parcan 36 zit geen fitting in dus wat er op de website gesuggereerd wordt klopt niet. Je kunt er geen lamp in draaien. Tevens zit er wel een vervelende verassing in die je op de foto's op de website niet kunt zien en dat is een rooster wat er in gepopnagelt is. Dus even er uit halen is er niet bij. De led-lamp die ik er in wil draaien zou precies er in kunnen maar door dat rooster gaat dat dus niet..

Oke

Goed en persoonlijk

Mijn ervaring is heel positief, telefonisch werd er goed mee gedacht en ze kunnen snel schakelen!

Er wordt niet geantwoord op mijn vragen, niet gereageerd

Ik heb gebeld wegens een probleem. Ze zouden mij bellen of mailen op dezelfde dag... niet gebeurd! Daarna heb ik nog gemaild, getelefoneerd en gestuurd via de live chat en via alle kanalen geen antwoord! Conclussie probleem niet opgelost en mijn aankoop/investering was voor niks! Op de site staat vandaag besteld morgen geleverd met expres zending naar België, maar als de helft maar aankomt ben ik er niet veel mee...

Vlotte levering en keurig verzonden

In tegenstelling tot sommige webwinkels is bestellen voor 17.00 uur (mits op voorraad) bij Stage Roads ook echt die dag nog verzonden. Fijn! En, gezien het gewicht van mijn bestelling, netjes hanteerbaar over 2 zendingen verdeeld. Daar was de pakketdienst ook blij mee!

Super snelle levering!

Top produkt, snelle levering en service !

snelle afhandeling

bestelling ging vlot , afhandeling duidelijk en snel

snel

Snelheid van de bestelling is top

Fijne service en een snelle levering

Professioneel

Super tevreden en snel geleverd.

Snelle levering goede prijzen.

Bestelling vlot thuisbezorgd en website is overzichtelijk. Let wel de prijzen staan als ex btw maar als zakelijke klant is dat fijn.

Snel geholpen en geleverd.

Mooie producten. Podiumdelen goed/mooi afgewerkt. Snel geleverd en goed verpakt.

Altijd goed en op tijd!

Zoals altijd producten zoals omschreven en snelle levering

Snel en scherp geprijsd

Stage Roads is een betrouwbare scherp geprijsde aanbieder van veel licht ontwerp gerelateerde artikelen. We bestellen hier graag. Tot een volgende keer ;-)

Super geholpen en perfecte spullen

Ik ben weer met goede kennis geholpen. Levering was ook weer zoals afgesproken. En geleverde materialen perfect. Een zeer tevreden klant dus!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Breed assortiment en snelle levering.

Snel kunnen vinden wat ik zocht door de uitgebreide omschrijvingen en het brede assortiment. Van een aantal zaken liggen de prijzen wat hoger dan bij andere bedrijven in de licht en geluidstechniek, hierdoor niet alles bij Stage Roads kunnen halen, dat was het enige minpunt.

Alleen jammer dat je niet kan pinnen bij evt afhaal!

Goede ervaring

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Snelle levering.

Makkelijke site. En bestelling was snel geleverd.

uitstekend, snel en doeltreffend

De aanhef zegt het al, het was uitstekend, snel en doeltreffend.

Goeie prijzen, mooie producten, snelle levering.

Zoals hierboven beschreven.

service is top, snel, meedenken !!!

Wat ik nodig had was niet op voorraad, 100% zeker of het op tijd zou zijn was niet mogelijk te zeggen. De medewerkster zocht alle informatie op, kwam ook direct met mogelijk alternatief wat wel op voorraad was dus direct te leveren. Top service

Professionele partij

Prima webshop, prijstechnisch vaak interessant en leveren conform afspraak (afwachten wel bij de pakketdienst). Tweedehands assortiment blijft wel redelijk hetzelfde, dat zou beter kunnen.

snel en betrouwbaar

wat ik nodig heb en perfect geleverd

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.