Snel bezorgd

Duidelijk te bestellen, snel en goed geleverd.

Snelle en correcte service !

Wij bestelden scheurdoek voor een event. Tijdig en correcte service. aanrader.

Snel service en goede prijs

De prijs was zeer correct. Het te bestellen item verliep zeer vlot. De verzending is aangekomen op de verwachte tijd.

nooit een vertraging bij een levering

alle bestellingen worden naar behoren geleverd, al is post.nl geen fijne partner om dit soort dingen aan over te laten. Hun tijdstippen zijn maar een indicatie (spreek uit eigen ervaring). En de materialen worden zonder dat er wordt open gedaan gewoon voor de deur gelegd, dus ook zonder handtekening.

Prima product, snelle levering en nette prijs!

Eerste bestelling, prima verlopen. Snelle levering, prima product en een nette prijs.

Juiste beschrijving top materiaal

Ik had de bestelling snel in huis

Vlotte levering

Goed en snel geleverd

Netjes volgens afspraak

SNELLE SERVICE!!!!

SNELLE SERVICE!!!!

Goede prijzen en levering

Onlangs had ik dringens trussklemmen en wielen nodig. Deze besteld via Stage Roads en 2 dagen later geleverd. Net zoals aangegeven. Kortom een aanrader.

Super goed geholpen en snelle levering

Voor een spoed klus diende ik een grotere partij truss in te kopen. Bij Stage Roads ben ik snel geholpen en werd alles binnen een dag geleverd. Super tevreden over de service.

Snelle levering en super service

Niks anders als lof voor dit bedrijf. Goed bereikbaar en vriendelijk personeel die denken in oplossing.

Prima optijd met track en trace

Leuke prijs

Prima aankoop en snel geleverd.

Goede kwaliteit en makkelijk bestellen op overzichtelijke website. Snel geleverd.

Top zoals altijd

Shop hier graag.

Prima geholpen via de chat.

Klein puntje van weemoed is het feit dat het bedrag van de kleine order toeslag hoger was dan de prijs van het artikel dat ik kocht, zo worden kleine dingen toch nog relatief duur...

Top winkel!

Ik ben zeer tevreden over Stage Roads: niet alleen is de webwinkel overzichtelijk en hanteert Stage Roads passende prijzen, maar ook is de levering snel en de klantenservice behulpzaam.

Weer een supersnelle levering

Snelle levering, prima verpakt.Kwaliteit is top!

geweldig

gemakkelijk om te bestellen. Product is geweldig! klein attentiepuntje: de tijd van bezorging bleef ook op de dag van bezorging op 9-17 uur staan. iets specifieker had gemogen

Matige verwachting, uitstekend resultaat

Ik heb een draadloze headsetmicrofoon gekocht. Na eerdere ervaringen met het bestellen van redelijk goedkope microfoons had ik geen hoge verwachtingen bij het product, maar na het testen en een aantal weken de microfoon gebruikt te hebben, ben ik zeer tevreden. Levering was zoals aangegeven bij bestelling, betaalproces verliep zonder problemen en het product was netjes verpakt. Geen bijzonderheden verder, dus een goede aanrader!

Snelle leveringen en goed nakomen

Snelle leveringen en goed nakomen

Het was een positieve ervaring

Het was een positieve ervaring. Offerte was telkens snel binnen en zo ook de levering. Het contact was zeer prettig.

Super tof

Snelle goede levering van producten, website kan beter.

Ik heb nu enkele keren besteld gehad bij dit bedrijf. De leveringen zijn prima verlopen. Alleen de informatie die je krijgt over de voorraad van bepaalde artikelen wanneer je via marktplaats linken naar de website toe gaat laat te wensen over. Zo wordt er bijvoorbeeld op marktplaats gesuggereerd dat er veel van een bepaald product op voorraad zou moeten liggen. Bij navraag blijkt dit helemaal niet het geval te zijn. Je kunt dit jammer genoeg nergens terug vinden op de website. Een gemiste kans, als je het mij vraagt.

Ik bestel nu reeds een half jaar alles bij Stage Roads, dit vanwege hun goede service en correcte prijzen! Steeds bereikbaar als je hen nodig hebt, en ook een hele overzichtelijke webshop! Ps: hun Instagram volg ik nu ook al een tijdje, zo blijf je van alle nieuwtjes op de hoogte! Super leuk!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.