Snelle en duidelijke afhandeling.

Snelle en duidelijke afhandeling.

Slechts

Ik heb een product gekocht en hij past niet voor wat ik wilde gebruiken en ik wilde ruilen voor iets anders en dat kon niet en moet ik zelf betalen voor retouren , en ik heb een andere product gekocht. En dit vindt ik geen service en ik koop niet meer bij jullie.

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Slechts

Ik heb een product gekocht en hij past niet voor wat ik wilde gebruiken en ik wilde ruilen voor iets anders en dat kon niet en heb ik een andere product gekocht. En dit vindt ik geen service en ik koop niet meer bij jullie.

Uitleg op de website was prima. Aankoop snel en goed afgerond.

Materiaal nodig even snel bestellen!

Website erg goed in elkaar gezet, overzichtelijk en informatie kompleet per artikel. Bestelling geplaatst, even betalen en klaar! Gelijk mail met bevestiging en op afleverdatum zoals in de bestelling aangegeven netjes afgeleverd.

Materiaal nodig even snel bestellen!

Goede snelle levering

Tot nu toe eigenlijk altijd prima ervaring gehad, zowel qua levering als klantenservice. En ook de prijzen zijn uitstekend. Ik ben zeer tevreden.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.