Overzichtelijke website, snel binnen

Gewoon fijne website met scherpe prijzen. Artikel was snel binnen, en werkte goed

Alles prima en vlot inorde!

Vlotte en accurate levering.

Enkel dagen na de bestelling spullen geleverd. Top.

Netjes

Levering zoals afgesproken

nette prijs, snelle levering

Ondanks de drukte bij de bezorgservices keurig geleverd. Snel en correct, tegen een scherpe prijs.

Zeer tevreden met de producten, service en snelle levering!

Geen negatieve punten om te benoemen. Service is zeer goed. Producten zijn zeer goed, ook de 2e hands producten. En een bestelling wordt snel verzonden. Helemaal top dus!

Bestelling was snel geregeld

Met Track en trace waren de pakketten goed te volgen mede doordat het direct in de toegestuurde mail stond, erop klikken en je zag waar de pakketten waren.

Levering was vlot, volgende werkdag was het al geleverd.

Levering was zeer correct en klanten service kon mij ook nadeloos verder helpen met de deel leveering. Ben heel tevreden over de service

Super Goede winkel

Erg tevreden met de truss

Snelle levering!!

Altijd goed verlopen met producten!

vlot en vriendelijk

alle bestellingen zijn vlot verlopen

Super snel in 1 dag uit voorraad geleverd

Ruime voorraad en goedkoopste prijs van Nederland

Prima aankoop en snelle afhandeling. Goede verzending ook, dikke +++

Uitstekend geholpen in mijn aankoop.

Snelle levering zonder probleem

Zeer snelle levering zonder probleem. Maar toen ik op voorhand meerdere malen de chat heb gebruikt voor vragen kreeg ik nooit antwoord. Dit is zeer jammer.

top

Snelle service en levering.

Top producten voor een top prijs

Erg fijne service. Binnen 2 dagen de bestelde goederen in huis. Voor mij een top webshop

Het is altijd goed

Mijn ervaring is altijd goed.

Opgevouwen inplaats van rol

Op foto stond een rol zwart flanel van 3meter breed. Heb een opgevouwen stuk gekregen . Heel jammer dat dit zo geleverd is

Helemaal super!

Super snelle verzending en perfect ingepakt!

Meer dan een complete en snelle levering kun je niet wensen!!!!

Ik kende deze site nog niet maar ze hebben scherpe prijzen en snelle levering. Dikke prima toch!!

Super bedankt vriendelijke levering

Super vriendelijke levering

duidelijk en tevreden

goed produckt snelle levering vertrouwd gevoel eenvoudig geweldig

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.