perfecte service

geweldig

niks op aan te merken. zoals het hoort.

Simply good!

Korte levertijd Duidelijk What you see is what you get

Top service! Stage Roads was voor mij tot een maand geleden nog onbekend. Heb er afgelopen weken mooie dingen op besteld. Snelle service & prijskwaliteit de beste in omstreken! AANRADER

Snel geleverd goed verpakt Kwaliteit materiaal

goed, snel en professioneel

Super, duidelijke website, vriendelijk, snel geleverd

slechte communicatie en geen reactie

Product besteld, blijkt defect. Mail gestuurd geen reactie. Via de website retour aangemeld krijg je een reeds gebruikte retourbon. Maar weer bellen na een half uur een nieuwe. Uiteindelijk 1.5 week verder maar eens gebeld of de retour aangekomen is en hoe nu verder. Blijkt is ontvangen en naar leverancier terug gestuurd ze wachten op antwoord. Nu uiteindelijk 3 weken verder nieuw product ontvangen maar weer 0 communicatie. Over het product ben ik tevreden maar service en communicatie is een drama op mail wordt niet gereageerd en je krijgt ook geen terugkoppeling. Mocht ik weer eens bestellen hier hoop ik dat ze iets met deze feedback hebben gedaan.

Goed advies en goedkoop

Goed advies, snel contact en goedkoper dan elders.

Niks ontvangen. Geen antwoord meer.

Heb nog steeds mijn bestelling niet binnen. Het zou uitgezocht worden. Maar nog steeds niks gehoord.

super

zeer snelle levering en zeer goede prijs ik kan alleen Stage Roads aan iedereen aanbevelen !!!

Goed geholpen via de site, goede prijs en snelle levering

Duidelijke website, via de chat een vraag gesteld en snel antwoord. Snelle levering tegen een goede prijs

Snel en correct geleverd.

Alles is geleverd volgens afspraak. Perfect verpakt en verstuurd. Top.

Goede klantenservice, snel geholpen

Goede leveringsdienst

Goede service snelle levering

Mooi site en duidelijk Goede spullen en vooral overzichtelijk Op de site je weet snel waar je moet zoeken

Prima service!

Snelle levering, goed verpakt. Afspraak ten aanzien van levertijd wordt nagekomen. Nette producten tegen eerlijke prijzen!

correcte, snelle levering

Levering snel en correct

snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit prijs verhouding.

Perfecte service snel in huis en geen manco’s

Snelle service kwaliteit zeer te vrede

Heel tevreden van Stage Roads

Een overzichtelijke webshop, overzichtelijk en eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Materiaal is van goede kwaliteit en werd snel geleverd.

Snelle levering en voor de beste prijs Top

snelle levering en degelijke kwaliteit

het materiaal dat ik kocht beantwoordt helemaal aan wat ik in gedachten had. Wat zoeken wat betreft handleiding maar prima in werking Snelle levering

Bestelling de volgende dag al in huis. Helemaal top.

Snelle levering van kwaliteit producten

Ondertussen al meerdere items besteld bij Stage Roads. Zoals altijd, een snelle levering welke ook nog eens goed en veilig verpakt is. Mijn advies: bestel bij Stage Roads voor een snelle levering van kwalitatief goede producten!

prima levering

hoe handig , een spuitbus met nevel. prima spul, en snell geleverd

Besteld en de volgende dag in huis

Voor een groot project hebben we een eerste bestelling gedaan. Deze werd de volgende dag geleverd zonder problemen.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.