loopt op rolletjes

simpel bestellen, goeie prijs en op tijd geleverd

vlotte en correcte service

Mijn dure lampjes gingen stuk. Door een zeer spijtig auto ongeluk. Nu zitten de lampen in een case. en die kocht ik niet van een Chinees. Stage Roads is het bedrijf dat ik koos Om mijn lampen beter te verpakken dan in een doos!

overzichtelijk, snel, betrouwbaar. eenvoudige communicatie

overzichtelijk, snel, betrouwbaar. eenvoudige communicatie

Netjes verpakt en op tijd geleverd zoals ik gewend ben

Mijn ervaring was goed, die van de postbode wat minder.. blijkbaar zijn 500 kilo takels best zwaar ;)

Top Bedrijf

Bestel er geregeld materiaal voor mijn bedrijf! super snelle levering en ook altijd goed verpakt! duidelijke website en top klantenservice.

Fijne webshop met prima producten

Goede overzichtelijke website met goede producten voor een mooie prijs Levering en afhandeling zijn super geregeld Ik ga hier binnenkort weer winkelen

Snelle levering en goed product

Producten waren zoals omschreven en snel geleverd

Op tijd besteld en vlot geleverd !

Dat is wat je wilt, je idee uitvoeren en dan je materiaal snel in huis hebben om te kunnen beginnen. Top gewoon : een snelle levering ! Aanrader !

Zeer stipte en correcte levering!

Zeer stipte en correcte levering!

perfecte klantbehandeling en service!

Nee een storing met een machine heb ik een nieuwe aangeschaft omdat ik dacht dat een storing bij ons de oorzaak was, en heb een nieuw apparaat gekocht, Stage Road reageerde dat het een fabrieksfout betrof en stuurde een credit nota. Super!

Stage Roads producten zijn Top en goede service, ook de Bstock producten zijn super goed.

Ik heb verschillende producten aangeschaft, van baseplate tot half coupler, en Veel meer. Ben heel tevreden mee, Voor 17.00 uur bestellen en volgende dag in huis,

Top bedrijf

Goed advies, snel besteld, meedenken en kijken naar oplossingen. Super!

Top kwaliteit voor goede prijs

Enkele truss klemmen besteld. Doen wst ze moeten doen. Prijs was goed, olik ben tevreden!

Goed en fijn contact

Zeer goeie partij die je vakkundig helpen bij de aanschaf van materialen.

Zeer tevreden klant

Overzichtelijke site met veel producten. Snel geleverd tegen prima prijs.

Goed advies en goed spul

Door de ruime keuze in het assortiment was het fijn dat ik goed advies kreeg voor het juiste materiaal wat aansluit op de rest van mijn bestelling. Snelle levering en degelijk verpakt. Heel blij mee!

Superblij met de producten

Voor onze nieuwe studio hebben we Wentex Eurotrack Gordijnrails bij Stage Roads besteld. We zijn superblij met de producten. Het is netjes verpakt aangeleverd en de kwaliteit is goed. Als ik één tip mag geven dat is het omtrent het vermelden van de levertijd. Ik had het de volgende dag verwacht, maar dit werd een dag later.

Alles top!

Buitengewoon netjes

Snelle levering van een degelijk product

Bestelling is netjes verpakt en snel verzonden.

Snel geleverd, alles prima

Makkelijk om te bestellen, snel geleverd.

Allé spleen waren correct geleverd. Wel niet in tijd maar ok

Is de 1e ervaring en is prima

Zonder tussenkomst van een persoon bestelling via de site gedaan, ging prima en vlotte levering. Tot op heden echter nog geen factuur ontvangen.

vlot en goed

gemakkelijk bestellen en vlot geleverd tegen een goeie prijs

Rookmachine Beamz Blaze800

De machine s 'avonds besteld en al de volgende dag in huis. Scherpe prijs. Zeer tevreden over Stage Roads. Fijne rookmachine met veel aansturingsmogelijkheden. Astandbediening bedraad, draadloos en via DMX. Geeft mooi volume rook welke ook te regelen is tussen de 0 en 100%. Daarnaast kun je de machine ook automatisch rook laten geven door de duur en interval in te stellen. Veelzijdig product voor een mooi prijs.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.