Jammer dat het verkeerde product was ingepakt

Jammer dat het verkeerde product was ingepakt, helaas moest dat omgeruild worden . Maar omruilen ging zonder problemen.

Vlotte bestelling

Bestelling geplaatst en netjes geleverd zoals aangegeven op de site.

Fijne en snelle service

Al talloze keren trussonderdelen en allerhande kleinigheden besteld, altijd goede merken en snelle levering.

Makkelijke website om bestellingen te doen. Vlotte levering

Snel het juiste product geleverd

Snel het juiste product geleverd

perfect

super service

Snelle communicatie & goed product!

Snelle communicatie & goed product!

Alles Correct !

Gewoon zoals het hoort !

Snel en duidelijk antwoord

zoals eht hoort. thanks!

Tip bedrijf

Meedenken en dus een goed advies

Super bedrijf.

Mijn product werkt zeer snel en goed geleverd, vooral de snelheid dat ik het binnen kreeg vond ik super.

Levering was zoals vermeld de volgende dag. Top service !

Beter dan verwacht

Verzending en communicatie allemaal dik in orde. De bestelde kabels waren soepeler dan verwacht en gevreesd. De zoekfunctie voor kabels is de beste die ik heb gezien. Stukken beter dan de grote verzenders en de prijzen zijn ook nog beter !

teleurstellend

Ik had snel oplosbare rookvloeistof gekocht van BeamZ. Nu is snel oplosbaar een rekbaar begrip maar na 10 minuten stond mijn fotostudio nog steeds zo vol rook dat fotograferen alleen mistige beelden oplevert. Het bestel- en leverproces verliep prima.

Snel gevonden wat ik zocht...

Lekker snel in huis gekregen. Dus geen lange levertijd.

Top product

Het maar nu alles met Powercone true gemaakt is is het lastig om de oude Powercone twist kabels/stekker blokken te gebruiken. Met deze kabels kan ik ze lekker weer gaan gebruiken en de kabels combineren om de afstanden te overbruggen

goede kwaliteit aan correcte prijs

Derde keer bestelling gedaan. Iedere keer correct afgehandeld. Goed bezig.

Juiste aanbod en snelle levering !

Prima bedrijf , juiste artikelen en snelle levering .

Zeer goed verzorgde bestelling en materiaal

I I

Duidelijke omschrijving op de site, snelle levering van de producten

Klasse

Top!!

altijd snel en efficient

Naast eigen materiaal is Stage road onze "highlite" dealer, nu al een aantal jaren. Feit dat we terug komen zegt voldoende lijkt ons

Perfecte producten en supersnel geleverd

Alles geleverd zoals besteld. Netjes en stevig verpakt. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit zoals omschreven om de webshop.

Perfect.

Vriendelijke website, ontzettend snel shippen!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.