Supersnelle levering

Ik bestel niet vaak maar wel regelmatig bij StageRoads. Altijd naar volle tevredenheid.

Supersnelle levering, degelijk verpakt

Uitstekend.

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Tijdens de feestdagen via de webshop een bestelling gedaan en zelfs snel geleverd gekregen. Voor een eerste bestelling een goede ervaring.

Gewoon super, snel besteld en snel geleverd ondanks feestdagen

Gewoon super, snel besteld en snel geleverd ondanks feestdagen. Ik dacht dat gaat niet lukken, maar het tegendeel is waar en ik ben super tevreden over de kwaliteit van het omschreven product. Een aanrader dus

N.v.t.

Makkelijk en snel

Makkelijk artikelen uit te zoeken en te bestellen. Heel vlugge bezorging.

Alleen de bezorgers maken er een zooitje van verder alles ok

Gewoon in orde en snel geleverd

Niets op aan te merken , prima service en snel showtec laser ontvangen.

Goed materiaal, maar zaken eromheen niet op orde

Op site staat: Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis* Gratis verzending vanaf €50,-* Nergens kun je lezen wat dat sterretje betekend, ook niet als je B producten bekijkt. Op zondag morgen besteld. Donderdag geleverd. Terwijl ik eerst een bericht kreeg dat woensdag geleverd zou worden, voor thuis gebleven, maar niets of niemand gezien. Volgende dag leuk weer een bericht dat het die dag geleverd zou worden. Verder dat er € 99,00 transportkosten bij komen staat ook nergens vermeldt. krijg je in een keer bij de bestelling te zien. Na reclamatie blijkt dat bij B stock dit niet geldt. ??? wordt verteld. Materiaal ziet er goed en degelijk uit. Daar zeker geen klachten over. Ook de bezorging zelf is perfect gelopen. Alleen jammer dat de info niet klopt.

Correct, snel en goede kwaliteit!!

Topperrrr

Uitstekend!

Snelle levering, goed verpakt en het werkt zoals verwacht. Maw, prima!

Perfect geleverd,optijd,en top materiaal

Perfect en optijd geleverd niet op aan te merken

Duidelijk snelle levering ondanks drukte feestdagen

Duidelijke site en netjes verpakt. Prijs ok, ondanks de drukke feestdagen periode een snelle levering

moeilijke communicatie

belde in openingsuren en er werd niet opgepakt. stuurde an email en kreeg geen antwoord. voor de rest goed, leverinstructies werden nauwkeurig gelezen en in kaart gebracht.

Goed bereikbaar en goed advies

goede prijzen en snelle service

goede prijzen en snelle service

Sehr guter Händler ✅

Alles hat gepasst

Bezorging vlotter dan aangegeven

producten goed verpakt zonder gebruik te maken van veel te grote dozen.

Super snelle service

Zelf met de feestdagen werden mijn pakketjes snel geleverd, prachtige kwaliteit van het materiaal, helemaal top.

Nooit teleurgesteld bij Stage Roads

Ruime keuze in professioneel materiaal, correcte prijzen en snelle levering.

Veel aanbod en snelle afhandeling

Veel aanbod dat kon dienen voor onze acteerschool, hier en daar wel wat dingetjes met leveringen, maar werd en wordt momenteel opgelost.

Snel geleverd en goede prijzen

2 stukken 2de hands truss besteld voor een super goede prijs, samen met de nodige accessoires om een nieuwe opstelling te bouwen. Snel geleverd, enkel een beetje verwarrend dat er verzonden wordt uit verschillende locaties, maar dat is duidelijk aangegeven.

Goede prijs, snelle levering

super

super ik koop hier nog dingen

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.