Deugdelijk materiaal , snelle levering

Altijd snelle levering, nette materialen en alles duidelijk omschreven - het klopt ook daadwerkelijk.

Pijnloos proces en snelle levering!

De prijzen van Stage Road in vergelijking met de rest van de markt maken ze behoorlijk aantrekkelijk. De website is supergemakkelijk te navigeren. We zullen het Fortex-systeem meer als decoratiestuk in ons huis gebruiken, maar met deze eerste aankoop zijn we al op zoek naar meer plaatsen waar we het kunnen gebruiken.

Snelle service en prijs

Goeie website met veel foto's en uitleg. Snelle verzending voor een sterke prijs.

Goede prijs, snelle levering. Even kijken hoe lang het product het uit gaat houden. Op t eerste gezicht goede kwaliteit.

Wederom perfect geleverde bestelling

Wederom alles juist geleverd en geen verassingen. Al jaren ontvang ik de juist bestelde artikelen en wordt waar nodig ook goed geadviseerd.

Producten waren snel en goed geleverd. Super fijn!!

Kwaliteit en snel

Reeds enkele keren besteld en steeds snel geleverd en goede service

Ondanks vakantieperiode snelle en volledige levering. Goed en sterk materiaal.

Kwaliteit en snelle levering

Snel besteld via direct, snel binnen

Très satisfait du service et de la rapidité de traitement

Tout s'est chaque fois très bien passé lors de mes commandes avec ce fournisseur

Mijn 1e bestelling 29 juli 8 mini clips Holdon €10,76. Mijn zelfde bestelling 8 miniclips Holdon 31 juli €17,64. Binnen 2 dagen!!! €5 "orderverhoging". Belachelijk!!

Afspraak is afspraak.

Gewoon mijn bestelling keurig verpakt binnen gekregen. En dat voor een scherpe prijs.

Algemeen goede indruk, maar....

De ervaring is net ietwat anders.. Ik had een aantal bestellingen lopende voor meer dan 3000€ waarvan ik 2 artikelen retour wou sturen. Daar werd de ervaring minder... Omdat de aankoop ging om een esthetisch verhaal en omdat er geen duidelijke foto's beschikbaar waren bij Stage Roads, toch maar de 3 opties besteld om er 1 keuze in over te houden. Dit heb ik gemeld en werd toen gezegd, helemaal geen probleem je kan het retour sturen. Het gaat over een aanzienlijk hoog bedrag en je wil toch de juiste keuze visueel kunnen maken. Nogmaals, ze konden me geen duidelijke foto's aanleveren, enkel telefonisch, maar wou het zelf zien. Met de vraag daarna hoe ik de 2 artikelen retour moest sturen, kom ik erachter dat de kosten voor onze rekening waren. Heel jammer vind ik dit als je praat over een aankoop van een paar duizend euro. Ik kreeg door Fleur meteen een kort antwoord en was alles behalve vriendelijk! Ze vroeg me of ik het normaal vind dat zij moeten opdraaien voor de kosten als ik het artikel niet moet hebben. Heel kort door de bocht en als klant zo beantwoord worden, getuigt van geen enkele empathie.. Jammer als je weet dat ik nog een aantal bestellingen wou verder zetten. Bij deze zullen de volgende aankopen elders gebeuren en ga ik dit niet met Stage Roads verder zetten.. Blijft jammer om zo als klant behandeld te worden.

Wel betaald, niks verzonden

Ik heb twee popfilters besteld. Voor 17.00 besteld, morgen in huis, staat er op de site. De status staat vast op ‘zending controle magazijn.’ Ook geen factuur gekregen. Geen goed gevoel over. Update: een dag later de bestelling wel ontvangen, inclusief factuur. De belofte 'voor 17.00 besteld, morgen in huis' werd alleen niet gehaald. Ik kom uit op 2,5 ster, na contact met StageRoads.

TOP service

Showgear PCM4555S-3 TV Plafondbeugel voor 45″– 50″ driedubbel scherm – 20° instelbaar gekocht via stage roads. Met Deze omschrijving heb ik toch besloten om deze te kopen terwijl ik 3 40 inch schermen had. De enige aanpassing die ik heb moeten doen, is de dwars beugel 25 centimeter in korten. Voor de rest hangt het fantasties strak. Kan het iedereen aanraden

correct en snel geleverd

Alles mooi geleverd, en compleet. één minpuntje: Vermits ik nog onervaren ben in het gebruik van trussen, wist ik niet dat ik ook de slagpinnen moest bestellen. Het had fijn geweest mocht ik hiervan verwittigd worden. Nu moet ik ze appart bij bestellen, waardoor ik weer transportkosten moet betalen.

Was goed , maar moet zekker zijn wat u moet hebben . Mensen achter de computer weten niet of wijnig over het gebied van licht en geluid.

Fijn product, snel verzonden

Duidelijke omschrijving, snelle keuzes, snel verzonden

Prima geregeld weer!

Snel verzonden, goede prijs, snel geholpen met mijn vraag via de chatfunctie.

Besteld, snel geleverd en ruime keuze

Prima niets op aan te merken

Iets besteld en dat is vlot en netjes aangekomen.

Prachtige producten voor goede prijs

Alles netjes voor elkaar.

Heldere duidelijke informatie die de aankoop versnellen

Door de juiste informatie weet je gelijk wat je krijgt. Hierdoor ga je wellicht eerder over tot aankoop

Uitstekende service

Prijs-kwaliteit uitstekend materiaal

Mensen met ervaring.

Zeer snelle service. Om 16.55 een order plaatsen en de volgende ochtend om 10.00 de bestelling binnen.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.