Goede prijs, snelle levering

super

super ik koop hier nog dingen

Bestelling correct behandeld.

Correcte afhandeling en verzending!

Super rapide et super simple de commander!

Je dis seulement Bravo!

Levering compleet

Voor onze Kerst viering met ons gezin een Backdrop besteld. We breiden onze Kerstkaraoke ieder jaar meer uit, rookmachine, podium belichting en nu dus een Backdrop. Ik had de Backdrop besteld samen met wat klemmetjes en spanbanden welke meteen de volgende dag geleverd werden. Helaas geen Backdrop…. Het werd even spannend maar deze is op de 24e gelukkig nog geleverd! Goed geholpen dus ook en vriendelijke klantenservice service.

Alles zeer goed en snel geleverd!

Geen gezever. Zeer snelle en transparante levering.

Snel en correct geleverd

Ik had Seetronic EtherCon behuizingen gekocht om zelf een EtherCon kabel in elkaar te flansen. Tevens 2 doorvoeren hiervoor. De producten werden snel en goed ingepakt geleverd. Mocht je dit ook bestellen, let op, heb je de EtherCon connector eenmaal vast gedraaid, krijg je hem niet meer los. test de kabel dus eerst. Op zich wel goed dat hij niet meer lost komt.

Uitstekend!

Goede kwaliteit van de producten, keurige afwikkeling vd bestelling

Heel eerlijk bedrijf

Het is een heel eerlijk bedrijf. Ik had een paar weken geleden wat bestelt en het was netjes aangekomen. Ik had het alleen niet gecontroleerd, maar bleek achteraf 1 artikel niet bij zat en ze hadden uit hun eigen als nog na gestuurd. Nou dat vind ik echt service. Een echt dikke 10. Ga zo door

Snelle feedback na een gestelde vraag

Inmiddels een aantal aankopen gedaan bij stage roads. Allemaal erg goed bevallen!

Supersnel en altijd zoals het is beschreven zeer tevreden

Supersnel en altijd zoals het is beschreven zeer tevreden

Super snelle levering en kwalitatief goede producten.

Goede info en snelle offerte.

Een aantal maanden na het verlopen van de eerste offerte een nieuwe aangevraagd en die was lager want de prijs van aluminium was gedaald! Ook goede afspraken te maken omtrent de leveringsdatum.

Te laat geleverd

Bestelling geplaatst op 14/12 op Stageroads.nl Item was ruim op voorraad en leverdatum 17/12. Op andere site bijna 5 Euro goedkoper maar langere levertijd. Omdat ik het dringend nodig had toch via Stageroads besteld. Uiteindelijk werd het 2 dagen later als vermeld geleverd… Had ik evengoed via de andere site kunnen bestellen en me 5 Euro kunnen uitsparen (op een artikel van nog een 12€…)

niet op tijd geleverd

goederen besteld die we dringend nodig hadden en na dagen nog niet ontvangen. !telefonisch contact opgenomen en na 1 minuut wachten de melding gekregen dat er niemand beschikbaar is.

Super snel en zorgvuldig

Bestellen ging super snel, alles was overzichtelijk en was goed te overzien. Snel geleverd en nette communicatie

Altijd alle bestellingen op tijd binnen

Goede service en bestelling zijn altijd snel binnen Ga zo door

Super tevreden!!

Heb goede kwaliteit wielen besteld. Werkt perfect! En lekker snel geleverd. Dank.

correct

op tijd het gevraagde product.

snelle service en kwaliteit

gebruiksvriendelijke webshop, goede service en snelle levering. De materialen zijn heel kwalitatief.

Snel en correct

Mij bestelling was snel geleverd en de producten van een goede kwaliteit. Prima verpakt. Gewoon een aanrader!

toppers

Een heel accuraat bedrijf.Ik hadxeen grote bestelling geplaatst en deze kwam netjes op tijd binnen .Daarnaast zijn de prijzen ook nog heel netjes.

Snelle reactie

Vlug antwoord bij vraag

snelle en goede levering producten

4 base platte's besteld en deftig en heeeeel snel geleverd en dat voor weing geld

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.