Prima produkten, makkelijk te bestellen en levering conform afspraak.

Perfect!

Bij jullie, als enige, eland gevonden! Een super lekkere stoofpot van het stoofvlees gemaakt. Heb het al meerdere keren besteld en zal zeker vaker doen! Geweldige service!!

Perfecte levering, goede kwaliteit

Ik ben super tevreden!

Teleurstellende eerste ervaring

De kreeftstaarten die ik had besteld zouden elk ong 180gr zijn, ze waren incl verpakking krap aan 160 gr en meer schaal dan vlees. Voor die prijs had ik meer en beter verwacht. De levering verliep verder vlekkeloos en alles was netjes verpakt. Update: naar aanleiding van mijn review is er contact met mij opgenomen waarbij excuses werden aangeboden en een correcte oplossing is geboden.

Beschadigde verpakking bij levering

Mijn bestelling werd afgelverd in een kartonnen doos die volledig beschadigd was en opgebouwd uit verschillende losse stukken karton, desalniettemin is mijn bestelling goed aangekomen en verder niet beschadigd

Zeeeeer tevreden!

konijnenbouten zijn heerlijk, waren goed verpakt en snel geleverd.

gewoon in orde

alles mooi verpakt en op tijd gelevered ook een pluim voor het transport

Mooi assortiment, correcte en snelle levering

Verrassende producten van uitstekende kwaliteit die je normaal gesproken niet bij de slager en supermarkt kunt krijgen. Ook de prijs/ kwaliteit verhouding is prima!

Prima levering in kartonnen isolatie doos met koel elementen.

Producten waren nog goed ingevroren bij aflevering. Ook de gewichten in orde. Wij hadden oa een herten rack besteld, die gaan we pas op 30 november op eten. Ook herten botten besteld om er een wild fond van te maken en dat is prima gelukt! Dus over de kwaliteit van het vlees hebben we nog geen oordeel.

Prima vlees en snelle levering

Ik had rendiervlees nodig, met online zoeken bij LeJean uitgekomen. Ik dacht probeer het een keer. Ging echt super, weekend besteld, maandagavond goed verpakt geleverd. Vlees was na ontdooien heerlijk mals.

Netjes geleverdt

Levering was op tijd en heel goed gekoeld.

Snelle levering en zeer goed verpakt

Prompt en goed.

Toegankelijke website en prompte levering. Al meerdere jaren goede ervaringen met Lejan. Een beetje jammer deze keer van de steaks met ongelijke afmetingen.

Alles mooi vacuüm en diep-gevroren aangekomen

Makkelijk besteld en correct geleverd

Goede kwaliteit voor een prima prijs.

Kwaliteit van het vlees is prima. Het assortiment is zeer uitgebreid. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Een aanrader voor iedereen

Fantastisch vlees!

Gisteren voor ons bezoek rode kool met gekookte aardappeltjes en sucade-lapje met heerlijke jus! Complimenten over het vlees, dat het zo heerlijk mals was!

Heerlijke Konijn van LeJean

Was een heerlijke konijn van LeJean. Heb mijn eigen scheel gegeten

Snel geleverd, en volgens leverplan , en zeer goed verpakt.

Mooi vlees voor een o goede prijs

Snelle levering en goede kwaliteit van vlees.

De snelle levering is enorm gemakkelijk. Het vlees is val goede kwaliteit en heeft zeker en vast gesmaakt!

Mooie kwaliteit vlees

Het vlees was erg goed, super mals en smaakvol. De bezorging was ook goed verzorgd. Erg tevreden.

Voor het eerst iets besteld, op aanraden van een vriend. Pluma, lamsrack beide echt geweldig. Aanrader

Good turkey for Canadian Thanksgiving

I was very satisfied with my order for Thanksgiving turkey. The order was delivered on time and well packaged in a heavy duty box with ice packs. The turkey was moist and tasty. I also ordered some steaks and duck breasts, which all turned out nice. I would happily order from them again.

Wat een gemak en goede kwaliteit!

Besteld, bezorgd, super goed verpakt en goede kwaliteit. Als we het eerder hadden geweten, hadden we al veel vaker besteld!!

Snelle levering en goed verpakt

Nog niet gebruikt maar vervolg komt nog!

Veenpoldersweg 22

2266 GA Leidschendam