Duidelijke omschrijving en goede service

Duidelijke site goede producten.

Vlotte levering!

Steeds kan ik op een vlotte levering rekenen, waarvoor dank!

Super service

Bestel al enkele jaren mijn spullen voor de jacuzzi en de sauna. Gewoon omdat wij enorm tevreden zijn. Afgelopen zending was helaas een verpakking opengegaan. Ik stuurde een e-mail en de dag erna was de nieuwe verpakking al bezorgd! Fijn dat er zo snel wordt geschakeld!

Ik kan alles vinden op op site vandaar Spa-webshop

Voor mij is dit de zaak waar ik graag winkel.

Meedenkend voor ieder probleem!

Zij hadden een oplossing voor onze 14 jarige oude jacuzzie. Onze control unit/display was defect maar zij hebben nog een control unit gevonden die werkt. Zeer goede technische kennis en adviezen. Geen enkel ander gespecialiseerd jacuzzie bedrijf in Nederland heeft ons kunnen helpen. Zelfs de hele grote niet, waar personeel zit die er eigenlijk geen verstand van hebben maar alleen maar eenvoudig willen verkopen. Dus geen ingewikkelde/moeilijke vragen stellen. Kortom: Top bedrijf.

Pak is geschonden toegekomen en het bedrijf heeft niet meteen het pakket afgezet.

Geblutste kapotte doos. Ik had doorgegeven dat er een pakjesbus stond na de eerste keer en als het te groot was dat ze het bij de overbuur moesten afgeven. Ze hebben het naaste de pakjesbus gezet en bijna mijn plant kapot gemaakt. Dat is geen veilige plaats. Verder is alles wel goed toegekomen.

Duidelijke uitleg producten

Probleem met mijn jacuzzi verholpen met onderdelen van Spa webshop. Alle onderdelen besteld en binnen 1 werkdag geleverd! Alles paste en jacuzzi draait weer op volle toeren. Dik tevreden!

Altijd behulpzaam.

Altijd als ik contact leg met spa webshop dan word ik vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Eigenaar is een fijne kerel die weet waar hij over praat. En nakomt wat hij toezegt. Goede en snelle levering. Wederom een tevreden klant.

Afspraak is daadwerkelijk afspraak

Correcte levering. Maar vooral goede echt werkende producten

Snelle levering en alles prima verpakt

Goede en snelle service

Goed geholpen en snelle bezorging

Feel good-website

De website geeft overzichtelijke en duidelijke informatie over de aangeboden producten, en het gebruik ervan. De prijszetting is correct. De levering van de vakkundig ingepakte spullen, ging ontzettend snel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Klantenservice

Klantenservice is echt prima, hartelijk dank voor de moeite!

Prima levering en goed advies

Snelle leveringen, compleet en afgemaakt met telefonisch advies. Super fijn

Kapotte pomp mspa Camaro

Kapotte pomp mspa Camaro nieuwe besteld en er in gezet nog na gebeld omdat de pomp een ander vermogen had minder tov van de oude maar dit was het nieuwe type en idd was dit na inbouwen het geval en ook een stuk rustiger dan de oude pomp de prijs vind ik wat aan de hoge kant vooral omdat de oude net buiten de garantie periode kapot is gegaan maar goed hij doet het weer en is beter dan het vorige pompje

Vlotte bestelling

Vlotte levering

Goed kunnen vinden wat je nodig hebt

Snelle levering en goed kunnen vinden wat ik nodig heb zal zeker voor me jacuzzi hier meer bestellen

goede afhandeling bij bestelling.

Spa-webshop top !

Snelle levering en goede prijs

Groot assortiment van producten en merken

Alles top geregeld

Info naar klant goed en levering conform afspraak

Goede ervaring

Makkelijk te bestellen, groot assortiment maar hoge verzendkosten voor twee rubberen ringen.

Top service en communicatie

Steeds snelle respons op eventuele vragen. Prijzen zijn zeer competitief. 1 x een pompstuk foutief aangeleverd gekregen. Ook toen was er een vlotte en persoonlijke aanpak en was alles kosteloos en snel verholpen.

Zeer snelle en correcte levering!

Alles zoals het moet: overzichtelijke website en vlotte levering.

Correcte en snelle levering

Duidelijke website,. Prijs is Levering conform afspraak.

Altijd bereikbaar

Nog nooit voor niets gebeld. Perfecte spullen en lekker dichtbij.

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spa-webshop

Spa-webshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1000 producten uit voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spa-webshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!