Prima artikel

Keurige afhandeling. Paste perfect.

Zeer tevreden en nette service

Sloten besteld, door met een klein probleempje die zeer netjes is opgelost en ben zeer netjes geholpen en ter wordt gestaan top service

Vriendelijk geholpen echt super service na een dag problemen opgelost En nieuwe set cilinders gekregen Dit bedrijf is aan te bevelen

Echte kwaliteit merk je direct.

Een set cilinders besteld voor onze woning. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Montage was zo gebeurd . Dan merk je pas het verschil in kwaliteit. Echt geweldig!

Correcte afwikkeling van order van 12 cilinders

Goed advies, snelle service met een prima product voor een prima prijs.

Geen gedoe maar gewoon wat men vraagt

Topervaring

We kochten een M&C Move. Prachtig oplegslot, goed design, relatief makkelijk te monteren. Het was zeer snel geleverd en je krijgt er een code bij om extra cilinders en sleutels bij te bestellen. In de toekomst zullen we uiteraard vaker bij Doorax gaan koekeloeren!

Top product!

Goed product tegen een zeer goede prijs. Materiaal was snel geleverd en ondanks dat ik een fout in het e-mailadres had gemaakt wasbeurt de volgende dag in huis.

Perfecte cilinders

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd, de andere dag in huis. Top.

Goed en snel

Perfecte sloten en super service!

Met de keuze wizzard in een paar klikken alles kunnen uitzoeken wat ik nodig had. En bij een eerdere bestelling zat er een busje andersom dit is perfect opgelost met een heel handig filmpje! Mooi en stevig gebouwd en past perfect.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Ik wilde 3 cilinders nog aanpassen (maat) en hele proces was binnen een paar dagen geregeld Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Uitstekende sloten

Nieuwe sloten besteld, snel geleverd, goede kwaliteit en monteren zonder problemen.

Uitstekend geadviseerd bij het kopen van een oplegslot van M&C

Medewerker dacht goed mee in de gekozen oplossing voor de vervanging van een oud oplegslot voor ons dertiger jaren huis inclusief het juiste messing veiligheidsrozet. Top geadviseerd.

Snelle verzending

Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Toch effe getwijfeld om nieuwe sloten te bestellen voor onze nieuwe woning. Het is toch een behoorlijk bedrag. Eerst uitgezocht welke bedrijven betrouwbaar zijn en waar je gemakkelijk de juiste maten kan bestellen met een cilinderslot. Ik kwam bij Doorax uit en heb geen moment spijt gehad.maten ingevoerd besteld en de volgende dag gekregen. Ze passen en ik ben er super blij mee

Service is niet te verbeteren

Ik zocht de code op om meer sleutels bij te bestellen, stuurde de code via mail naar Doorax en ja na 2 dagen werden de sleutels (3) in Dessel (BE) afgeleverd...beter of sneller is volgens mij onmogelijk.Dat noem ik TOPSERVICE.Goe bezig.

Zonder ervaring toch binnen de 24 uur een nieuw slot in gebruik

Slot van mijn garagepoort stuk, naar de website, instructies om slot op te meten volgen, keuze van slot en hop: besteld. Volgende dag op de middag in huis (ik woon in Belgïe), installatie 10 minuten... en weer een beveiligde poort! Ik ben geen slotenmaker en dus was de keuze van welk slot (afmetingen en type beveiliging) kinderspel via de begeleiding op de website. Samengevat: TOP ERVARING.

Top bedrijf met oog voor detail

Zaken besteld en de volgende dag netjes verpakt binnen.

Ze verkoopt echt premium producten en leveren supersnel. Was gemakkelijk te installeren en klaar. In een woord: TOP

Supersnelle leveringen en service

Duidelijke website en makkelijk te bestellen.

uitstekende partij

Doorax.nl geeft goede service, doen wat ze beloven en zijn snel met reactiues op vragen.

Na een snelle levering helaas tot de conclusie gekomen dat de geleverde cilinders te lang waren, maar na tel contact met Doorax een nieuw voorstel gehad met een ander type cilinders en 2 dagen later is alles geregeld.

Alles correct verlopen

De levering is verlopen zoals meegedeeld, en de sloten zijn van prima kwaliteit

zo hoort elk bedrijf te handelen

alles heel makkelijk en duidelijk kunnen bestellen en geleverd gekregen.. Door een meetfout moest ik het terugsturen en alles was binnen een paardagen kosteloos geregeld.. Dat is nog een Service met een hoofdletter. TOPBEDRIJF

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.