Toplevering, Top service

Nadat ik mijn sloten had binnengekregen bleek ik fout gemeten te hebben. Kosteloos is het slot omgebouwd naar de juiste maat! Top Service!

Zeer behulpzaam en snel

Bijstellen is makkelijk en de volgende dag in huis. Ook als iets niet klopt wordt dat snel opgelost

Goede communicatie!

Goeie cilinders zijn niet goedkoop, daarom is het belangrijk dat je te maken hebt met een bedrijf dat goed communiceert. Ze hebben mij goed geholpen. De helpdesk is goed bereikbaar

Mooie producten

Op de chat wordt niet altijd even goed n vriendelijk gereageerd, verder goede website en lekker duidelijk.

Super service!!

Fijne site om te bestellen, allemaal heel duidelijk. Echter had ik zelf toch een foutje gemaakt. Dit is allemaal super opgelost door Doorax. Goede en duidelijke communicatie door de klantenservice. ✅ 100% een aanrader

Bijzonder goed

Snelheid, kennis van zaken en vriendelijkheid voeren de boventoon.

Eenvoudig meerdere sloten met 1 sleutel selecteren super snel bezorgd. Duidelijke site geen gedoe goede info op de website

Veel keuze in sloten

Veel keuze in cilindersloten, makkelijk bestellen en snel geleverd volgens planning.

Helemaal top

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, en de volgende dag in huis!

Kwaliteit en service een 10!

Goed product ontvangen. Bij nader inzien was er toch een aanpassing nodig. Met snelle reacties via email was het zo geregeld en binnen een week zat het slot weer in de deur.

Toppie

Laat in de middag knopcilinders besteld volgende al binnen perfecte sloten

Perfect snelle levering

Gelijksluitende cilinders besteld in twee fases. Snel geleverd en makkelijk te bestellen

sterk in sluitwerk

snel en goed geholpen met M&C cilinder set van 4 zwaar beveiligd uit voorraad geleverd met afwijkende maatvoering CHAPEAU !

top

bedrijf is echt een aanrader reageren snel en levering ook goed

Snelle reactie en levering.

Overzichtelijk bestellen en snelle levering.

Makelijke en overzichtelijk website en netjes en snel geleverde producten.

Super service

Goede prijzen en hele snelle levering. Er was iets mis gegaan aan mijn kant maar Doorax heeft dit heel netjes en snel voor mij opgelost. Zeer tevreden

Kwaliteit kent geen prijs

De levering was snel. De cilinder maat klopte precies. De oude cilinders staken veel meer uit. Deze zitten bijna gelijk met de deurbeslag. Kwaliteit kwaliteit. En het feit dat de sleutel in het slot kan blijven zitten en je toch met een andere sleutel de deur kan openen is ook ideaal. Deze cilinders verdienen 5 sterren maar als ik dat geef is er geen ruimte voor verbetering Een absolute aanrader

Top bedrijf en dito product

Heerlijk heldere website, kwaliteitsproducten en snelle levering. Echt zeer tevreden over.

Perfect en snel geregeld!!

alles online en binnen 1 dag geregeld, complimenten!!

Goede snelle service

Sleutel bij besteld en netjes binnen een dag op de mat

Cilinderslot nodig?

Cilinderslot nodig koopt het bij Doorax super tevreden besteld de dag nadien al geleverd en ook kwaliteit ben tevreden is een aanrader.

Top service !

Top kwaliteit en service conform afspraak. Bij volgende gelegenheid zeker voor herhaling vatbaar zonder enige twijfel !

Prima producten, service en snelle levering

Goede adviezen gekregen voorafgaand aan de bestelling. De geleverde producten werden heel snel geleverd en de kwaliteit ervan is erg goed. Zeer tevreden!!!

Topservice

Had zelf eerst de verkeerde sleutel besteld. Dit werd snel en goed opgelost! Heel fijn! Sleutel ook snel in huis!

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.