Prima en duidelijke site

Bestelling van 3 verschillende huisdeurcilinders. Zeer naar tevredenheid met weer een veilig gevoel als resultaat. Vanwege kerstdrukte duurde het afleveren van de cilinders iets langer.

Goede service en lekkere koffie

Vooraf even contact gehad tav welke sloten het beste zijn voor mijn toepassing. Goed geholpen. Omdat ik de cilinders snel wilde hebben in topdrukte rond Sinterklaas heb ik de cilinders zelf gehaald. Netjes ontvangen met natuurlijk een goede bak koffie. Dit was omdat de cilinders nog niet klaar waren, koffie op cilinders klaar super service...

Flexibel bedrijf

Fout gemaakt bij de bestelling. Doorax heeft het in orde gemaakt, zonder meerkosten. Bedankt!

Top product.

Cilinderslot is snel geleverd en prima verpakt.

Goede service.

Geweldig. Klantenservice geweldig. Communicatie is super. Echt top.

Makkelijk te bestellen op een overzichtelijke site.

Huissleutel kwijt en geen certificaat meer kunnen vinden, snel kwam ik Doorax tegen en vielen de prijzen reuze mee. 3 nieuwe sloten besteld en dit ging zonder problemen doordat er een goede overzichtelijke site is gemaakt met daarbij goede uitleg over de maten van sloten.

Goede snelle, duidelijke service

Goede communicatie. Snelle levering. En een goeede prijs voor het product

Klantvriendelijk met correcte prijzen

Klantvriendelijke webshop met correcte prijzen. Ik heb hier een paar keer cilinders besteld. De reden dat ik 4,5 geef en geen 5 is door dat het misgelopen is bij de levering. Beloofde datum werd niet gerespecteerd. Hier werd wel transparant over gecommuniceerd dus al bij al ren aan te taden webshop.

Kwaliteit

Mooi product. Knop wel iets kleiner dan verwacht, maar op zich stonden de maten er wel bij. :)

Goede cinders

Ik heb ze geplaats en pssen goed, sleutels ziijn gemakkelijk en kunnen op elk manier gebruikt worden, we voelen ons toch wel een stuk veiliger met die veilige cilinders

Top spul

Goede kwaliteit materialen en simpele installatie Snelle en correcte levering.

Tevreden klant

Zeer goed opgezette website met overzichtelijke keuze mogelijkheden. Levering duurde dagje langer vanwege de feestdagen. Gekozen cilinder paste perfect.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede en duidelijke website. Ik werd netjes geïnformeerd over de te verwachten leveringsdatum. Heel tevreden over het geleverde product.

professioneel en goede service.

Zeer goede en duidelijke website die het makkelijk maakt om de juiste bestelling te plaatsen. Tijdens de drukte rond Black Friday was mijn order geplaatst dus het duurde iets langer maar dat lag aan de bezorgdienst. De communicatie tussen Doorax en mij (de klant) was professioneel en erg prettig verlopen. Uiteindelijk heb ik mijn 4 cilinders + sleutels in een prachtige strakke doos die met gemak door de brievenbus past thuisbezorgd gekregen. DUS JE HOEFT DAARVOOR NIET EENS THUIS TE BLIJVEN. IDEAAL!

In 1 woord. Indrukwekkend

Goed geprijsd, snel besteld, snel geleverd. Niets meer en niets minder. Wat meer kan een klant van een dienst verlangen? Ik weet het niet.

goede service ook goede retour

na aankoop van mijn cilinderslotten heb ik de verkeerde maatvoering door geven deze moest omgeruild worden. hiervoor gebruik doorax en makkelijke procedure.

Prima website, makkelijk te bestellen.

sloten/cilinders makkelijk samen te stellen en te bestellen.

Goede communicatie

Bestelling gedaan met Black Friday. Werd een dag later geïnformeerd dat het erg druk was vanwege de aanbiedingen en dat het iets later kwam dan gepland. Prima service.

beter wordt het niet! prima advies, en perfecte service

Vlotte levering, kwalitatief hoogwaardige sloten, en een door mij gemaakte fout bij het opmeten werd keurig hersteld!

Mooie cilinders en snel geleverd

Hele snelle levering en goede cilinders

Product van hoge kwaliteit

Super tevreden

Snelle en precies passend levering. Super bedankt hiervoor

Ik had 3 sloten gekocht. Ik had er 1 besteld met een Nuki adapter. Alleen ik ga geen Nuki kopen , dus moest het slot omgebouwd worden. Dit willen ze kosteloos doen. Dat is zeer fijn . Ik ben nu iav het slot en dat is het opgelost. Zeer goede service.

super

combinatie besteld verschillende kleuren sloten geweldig alles kon en is oom zo geleverd alleen duurde het wel een week voordat het binnen was

TOP!

Ik zocht een véél beter slot met alle inbraken in de buurt. Wat ik kreeg (toegegeven zelfs niet extreem duur) was écht wel de moeite hoor. Wat een kwaliteit, sleutels ook, die breek je niet meer. Geïnstalleerd in 2 minuten en nu alles prima. Pakketje kwam paar dagen later aan maar daar kreeg ik een mailtje van (ivm drukte Black Friday enz). Maakt me écht niet uit zeker als ze vooraf een mailtje sturen. Ik maak reclame voor Doorax. Top gedaan!

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.