Super tevreden met de cilinder

Makkelijk te plaatsen. Handig dat je twee verschillende maten kan opgeven.

Snelle en goede service.

Bestellen gaat heel gemakkelijk en de levering verloopt top. Het duurde een dagje kamer maar kreeg netjes een mailtje. Was niet eens nodig voor die ene dag maar het getuigt van een goede service en aandacht voor de klant.

Geweldig hoe snel dit geleverd is en het past ook nog perfect.

Simpel besteld proces. Snelle levering

Snelle en correcte levering

Sloten besteld en met enige vertraging(black Friday) aangeleverd. Mooi en degelijk product, zoals verwacht.

Bestelde cilindersloten niet bezorgd door DHL, volle week moeten wachten of het alsnog bezorgd ging worden. Daarna keurig opgelost met de klantenservice van Doorax. Deze keer laten bezorgen door Post.nl Nu tevreden met mijn sloten!

Snel levering

Levering, snel en netjes.

helemaal tevreden

deurklink en sloten van zeer goede kwaliteit. ziet er prachtig uit in het zwart. En het voegt veiligheid toe aan mijn huis. Ik ga zeker nog meer dingen kopen

prima geholpen met afwijkende maat

Moest een andere dan standaard maat en dat is netjes voor mij uitgezocht

Good Lock, Quick Delivery

Very happy with the lock. The key looks sturdy and reliable. Bought three cylinders, which got delivered in 1 day. Very satisfied.

Zeer tevreden met levering en uitstekende service.

We zijn zeer tevreden over Doorax snelle levering en goede service zelfs een foutje van mijn kant werd snel en vakkundig opgelost. Top Jos klein Gebbink

prima produkt en service

Mijn grootste klacht? Een extra bestelde slot cylinder kwam na 2 dagen in plaats van na 1 dag aan. (Tijdens de sint drukte). Niets te klagen dus, gewoon een prima ervaring

Super goed!

Duidelijke instructies om over te kunnen gaan tot de juiste aankoop en correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

snel en goed!

Ik kende Doorax niet maar bestelde er een veiligheidsbeslag. Dit is van super kwaliteit en werd de dag na bestelling al geleverd.

Storing tedee uitstekend opgelost

Ik had 1,5 jaar geleden een tedee pro slot bij Doorax gekocht en was daar lange tijd erg tevreden over. De afgelopen maanden vertoonde de Tedee storingen waardoor het niet meer betrouwbaar werkte. Nadat ik contact had gezocht werd ik vriendelijk en snel door Janine geholpen. Zij stemde af met Tedee en dat resulteerde er in dat ik een vervangend slot kreeg en mijn slot retour naar tedee ging. Kortom, een uitstekende service!

kwaliteit voor goede prijs

Ik heb een serie gelijksluitende cilindersloten besteld welke van zeer goede kwaliteit zijn. De sloten werden snel geleverd tegen een zeer acceptabele prijs

Simpel besteld en makkelijk geinstalleerd

Ik wilde een nieuw slot voor de voordeur. Nadat ik de duidelijk meetinstructies had bekeken kon ik eenvoudig het juiste slot vinden en bestellen. De installatie was vrij eenvoudig en we zijn blij met het nieuwe, soepel draaiende slot!

Goede website, snel geleverd

Meerdere producten besteld, volgende dag in huis. Erg tevreden over Doorax, zou dit bedrijf zeker adviseren!

Fantastische snelle service

Doen wat ze beloven,razendsnelle service,goede prijs kwalitetsverhouding,zeer aan te bevelen

Snel geleverd en goed verpakt.

De cilinderset werd snel geleverd en was zeer zorgvuldig verpakt wat wel een goed gevoel geeft bij zo'n belangrijk artikel.

Makkelijk besteld snel geleverd. Gewoon top

Makkelijk besteld snel geleverd. Gewoon top

Eigenlijk geen hele zin nodig maar 1 woord. Top bedrijf!!!

Doet exact wat het belooft te doen qua service, levering, kwaliteit en komt zeker de belofte zoals omschreven in de vermeldingen in het door hun beschreven garanties. Dubbele cilinder besteld en geleverd en gekregen, 2e cilinder geprobeerd te kraken.....niet gelukt. Super!!

Sleutels passen niet geen reactie meer

Sleutels besteld mc, snel geleverd maar passen niet, al 3 mails gestuurd geen reactie.

Top geregeld

Zoals verwacht geleverd, en netjes op tijd.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.