Prachtig produkt. Geweldige service

Bij mijn keuze voor nieuwe cylinders Doorax telefonisch geraadpleegd. Ik kreeg op een vriendelijke en ontspannen wijze zeer goed advies. En ik had de cylinders snel in huis. Ik heb Doorax gekozen vanwege hun heldere website, uitstekende koopvoorwaarden en omdat ik graag lokaal koop. Gewoon een goed bedrijf.

Verkeerd bestelling gekregen 2x

Verkeerde afmetingen bestelling gekregen 2x Waren afmetingen omgedraaid. Hoop ik snel oplossing krijgen

geweldig

goed telefonisch contact , goede uitleg en een super snelle levering.

Prima en snel

Had extra sleutels besteld. Geleverde sleutels bleken echter niet te passen. Makkelijk contact te leggen met Doorax en werd netjes en snel opgelost.

Mooie producten en heldere afspraken

De producten zijn van goede kwaliteit. De site is super duidelijk. En de producten worden keurig geleverd

Geweldige sloten met top service.

Goede veiligheidssloten die super snel geleverd zijn. De zondag besteld en maandag geleverd. Miste een een onderdeel maar dat werd direct opgelost door het toe te sturen waardoor dinsdag de sloten in de deuren zaten. Echt meer dan tevreden.

Uitstekende service

De bezorgdienst bleef achterwege, maar Doorax kwam meteen in actie. Geweldige service!!

Snel en goede info

Goede info bij plaatsrn slot

Goede service snelle levering

Goede support bij bestellen/snelle levering

Gaven goede support bij bestellen. Alles netjes geleverd de volgende dag. Aanrader!

juiste en snelle levering

juiste en snelle levering van extra M&C slot en bijbestelling van sleutel ander M&C slot

Top Service

Top service , reliable customer service fast delivery. I changed the locks in my house and the customer service guided me properly and had them delivered in 2 days. Highly recommend Doorax

Klantvriendelijk

Bij mij waren enkele onduidelijkheden, gebeld en door een vakbekwaam medewerker te woord gestaan die het probleem oploste.

Geweldige sloten!

Geweldige sloten voor een goede prijs. Snelle verzending en top service!

veel keuze voor een mooie prijs

Ondanks een missend product bij de levering was dit snel opgelost

Perfekt

Komt afspraken na

Goed produkt, snelle levering

Zeer goed, snelle levering en zeer goed produkt.

Alles snel besteld en geleverd

Alles werd snel en netjes gekeverd. Klein dingetje is dat als het pakketje in de brievenbus past dit te laten weten.

Top bedrijf

Cilinderslot besteld ,past precies. Maat is ook duidelijk aangegeven op de site om te bestellen. Ben zeer tevreden.

Alles ok verlopen

Het slot is gemakkelijk op maat te maken via hun website. Het werd vervolgens zeer snel geleverd zoals afgesproken, en je ziet meteen dat het van hoge kwaliteit is. Er ontbrak een kleine Nuki-koppeling, maar deze werd direct zonder gedoe nageleverd. Wij zijn met ons bedrijf tevreden en kijken ernaar uit om in de toekomst verder samen te werken met Doorax.

Geld terugstorten na retour zou wel prettig zijn.

Doorax vindt het erg lastig om een product terug te nemen. Ze verkopen M&C wat 2mm verder uit steekt dan ‘gewoon’. Wanneer je je product wil retourneren, omdat het er niet mooi uit ziet wordt er gezegd dat dit eigenlijk niet kan. Wanneer je toch je product hebt geretourneerd kan je weken wachten op je geld. Sterker nog, ik moet nog maar zien of het ooit gestort wordt. Het is een bedrijf wat alleen maar hetzelfde verkoopt, geen coolblue met een mega assortiment. Dus als hun het kunnen dan lijkt het me geen moeite voor Doorax om de retourprocedure ook een beetje op orde te brengen…

Zeer fijne site en een zeer snelle service

De site is zeer fijn om te gebruiken alles is er duidelijk uitgelegd en werkt hierdoor ook zeer goed. De bestelling werd snel geleverd en ik moet zeggen dat dit ook allemaal netjes verpakt was en alles klopte.

Fijne cilinder en snelle levering

Snel geleverd en vriendelijke en kundige klantenservice

Hele proces was prima. Bij vragen (en ik had er een paar ;-) ) of via de chat of de telefoon prima geholpen en de sloten en sleutels waren de volgende dag binnen.

Snelle levering van kwaliteitsproducten. In

Goede website met uitgebreide bestel mogelijkheden en duidelijke beschrijving.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.