Fast service

I can create my keys very easily via website. Have possibility to compare options of quality , safety and price. I'm very happy to have possibility to buy here

Goede degelijke sloten

Een set van 4 besteld, snel geleverd en in een half uurtje alle 4 vervangen. Even wennen aan de sleutel en dat de insteek nu horizontaal zit i.p.v. verticaal maar prima soepel te bedienen slot.

Goede producten, goede service

6 gelijksluitende cilinders besteld en de volgende dag meteen binnen. Super service en goede producten.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Zoals afgesproken netjes de volgende dag geleverd. Product is als omschreven.

Voelt degelijk en fijn in gebruik.

Passend en veelzijdige toepasselijk, omdat er van alles mogelijk is met automaat, knop of dergelijke. Ook anders in het zwart, met fijne robuuste degelijke sleutel. Tot dusver zeer tevreden en hoop zo ook langdurig zonder problemen net als nu te kunnen gebruiken. Toevallig heeft mijn zwager hetzelfde besteld zonder dat we het wisten van elkaar. Prijs kwaliteit oogt dan ook gewoon zoals het zou horen.

Zo als het hoort…

Alleen dhl als bezorger is niks

Prima sloten die aan verwachting voldoen.

Duidelijke website. Super dat je cilinders in verschillende maten kan bestellen. Een vraag over aanpassing dikte stift werd duidelijk beantwoord.

op tijd, goede kwaliteit

nu hier cilinders voor mijn zus gekocht, deze zijn beter dan wat ik eerder via een ander site voor mezelf heb gekocht.

Heldere website, goede communicatie, goede en snelle levering, concurrerende prijs.

Het was de eerste keer dat ik hier bestelde en is mij zeer goed bevallen.

Bestelling snel ontvangen en gemakkelijk te installeren. Prijs kwaliteit is meer dan prima.

Duidelijke webshop, snelle levering en goed advies/ service

Zeer postief geholpen bij vragen en oplossingsgericht

Snel geholpen, handelen prima met afsturen van reservesleutels.

Zie boven.

Snelle levering, alleen jammer dat de gekleurde caps in de verkeerde kleur geleverd werden.

Netje en snel geleverd

Gemakkelijk samen te stellen via de website zonder gedoe.

Snelle en goede levering

Mooi product alles met een sleutel te openen past perfect

Top dienstverlening!

2 cilindersloten bested incl. een nabestelling. Beide keren hele goede ervaring! Prima producten, duidelijke en correcte communicatie. Leveringen volgens afspraak. Zeker aan te bevelen.

Tevreden

Was op zoek naar goede cilindersloten. Die heb ik gevonden met de Minos! Draait soepel en de keersleutel is in gebruik makkelijker. En in tegenstelling tot de Condor, zijn de sleutels van Minos redelijk compact. Installeren is een fluitje van een cent en zo gedaan.

Goede prijs/kwaliteit en goede communicatie.

Goede prijs/kwaliteit en goede communicatie, zelfs op zondag ;)

Duidelijke website met overzicht en snelle levering.

Tijdens telefonisch contact nemen ze echt de tijd voor je en denken ze mee. Na bestellen kon ik de producten een uur later al op halen top service.

Mooi product snel bezorgd

Prima webshopervaring, zeker voor een winkel in deze branche. Erg blij met dit product!

Supersnel geleverd service helemaal oké tijdens bestellingen. Met installeren had ik zelf wat probleempjes maar ik heb het op afstand Helemaal top geregeld. Ik heb jullie aangeraden bij andere mensen en die hebben ook gelijk besteld dus als ik nog wat nodig heb dan ga ik je zeker bij jullie bestellen.

Super service

Goede klantenservice! na een bestel fout van mijn kant prima en snel aangepast door de klantenservice. Volgende dag mijn bestelling al in huis Dus vandaar mijn 5☆

Mooie Cilinders en snel geleverd

Doorax heeft snel mijn cilinders geleverd en ben erg blij dat ik nu mijn sleutels kon halveren (door zelfde slot in meerdere deuren te hebben)

geweldig

alles was snel geregeld en de volgende dag in huis,beter kan je het niet krijgen. Alles was geweldig geregeld.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.