Ruime assortiment en super snelle levering

Dit is de tweede maal dat ik cilindersloten bestel bij Doorax. Goed keuze mogelijkheden en fijne website. Na bestelling super snel geleverd. Nu een veilig huis!

prima service en website

Website is zeer goed. Alles wordt goed uitgelegd. Keuze voldoende. Snelle levering en after-sale.

Positieve ervaring

Duidelijke website Artikels binnen de paar dagen al ontvangen en ben er heel tevreden van.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van materiaal enkel de levering heeft lang geduurd terwijl het op stock was volgens de website.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Ik had een aantal gelijksluitende cilindersloten nodig, met de tool van doorrax kon ik dat heel makkelijk samenstellen. Mijn bestelling was er al binnen 2 werkdagen. (Had in het weekend besteld en PostNL bezorgd niet op een maandag, dus vandaar)

Snelle afhandeling, prima sloten

Lvering binnen één dag. Complete slotenset. Goede sloten

Snelle en correcte levering

Goede artikelen, en goede service, correcte en snelle levering

Super service snelle levering

Snel geleverd cilindersloten zijn perfect deurbeslag ziet er goed uit deur slot paste na wat aanpassingen goed in de deur en deze sluit weer perfect.

Uitstekende service.

Alles ging zoals het hoort.

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit.

Aan verwachtingen voldaan.

Super service

Binnen een werkdag geleverd. Past beide sluitels zonder moeite.

uitstekend

duidelijke website, snelle levering van het product. Na levering van het product had ik nog een technische vraag welke door jullie team op een goede en snelle manier is beantwoord. Voor een nieuwe aankoop ga ik zeker terug naar Doorax.

Top service!

Cilinder bleek verkeert ingemeten. Deze is binnen 2 minuten netjes aangepast! Zeer goede sevice!!!

Snelle service.

Snelle service.

Mijn bestelde cilinder was zeer snel geleverd. Nadat ik mij twijfels had over of ik de juiste maat had besteld of niet, ben ik telefonisch, nav mijn verstuurde e-mail, zeer vriendelijk te woord gestaan.

Duidelijke website en supersnelle levering

Ik had al enkele keren eerder bij Doorax besteld, dit altijd tot volle tevredenheid. de website is heel duidelijk, bestellen gaat erg eenvoudig. Nachtje slapen en je bestelling legt op de deurmat. Bij vragen kun je eenvoudig een whatsapp starten en krijg je zeer duidelijke uitleg. kortom een aanrader voor een ieder die hang of sluitwerk/advies nodig heeft.

Degelijk slot, goede prijs, snelle levering, gaat zeker in mijn favorieten

Duidelijke website, hierbij goede keuze gemaakt. Ben blij met mijn aankoop!!

Vervulde verwachtingen

Breed en daardoor passend assortiment

Toppie

Snelle levering , en goed kwaliteit

Snel en goed geleverd

Had zelf fout gemaakt met bestellen, kan gebeuren, netjes gebeld en goed te woord gestaan door medewerker. Had geen mail gekregen vanwaar enige verwarring. Super goed opgelost en ‘s avonds hadden we de nwe cylinders al in huis. Gewoon n topzaak. Kan hun ook echt aanbevelen!

The best locks and keys!

I would recommend Doorax locks to anyone. Quality and finishing are premium! and for the price it's a free win! Everything was better than expected. Cheers!

Snelle levering en super service

Snelle levering van de bestelde producten. Super service en support, nadat ik zelf een fout had gemaakt bij het bestellen.

Goede website, duidelijke uitleg en een snelle levering.

Onlangs twee cilindersloten gekocht en deze zijn snel en correct geleverd. Ook de nabestelling van extra sleutels verliep prima.

Meedenkend, klantvriendelijk en deskundig

Sleutel verloren en door Jorge van Doorax super snel en vriendelijk te woord gestaan en meegedacht voor de beste oplossing. Achteraf hoefde we hier geen gebruik van te maken omdat we de sleutel weer terug hebben gevonden. Maar fijn dat Doorax gelijk meedacht in de oplossing.

Top product en snelle levering

Zeer snelle levering en kwalitatief goed product.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.