Deursloten vervangen

Afgelopen maand zelf mijn sloten vervangen. Wist eigenlijk niet of dat lastig is, maar het was al met al een fluitje van een cent. Duidelijke uitleg op de site om de juiste maat te bestellen, levering zoals afgesproken, goede kwaliteitssloten. Al met al erg tevreden gevoel er aan overgehouden!

Snel geleverd en goed product

Goede website en ondersteuning bij vragen Zeer snelle levering en mooie producten

Snel geleverd en makkelijke website om de juiste sloten te kiezen.

Een m&c cilinder besteld. Snel en goed geleverd.

Geweldige site, goed product en correcte service.

Meerdere gelijksluitende Move cilinders besteld. Eén ervan, met knop, moest uiteindelijk toch 5mm korter. Dit is prima opgepakt, heen en weer gestuurd en kosteloos veranderd. Zeer correcte service.

Supersnelle levering

Het nabestellen van cilinders en sleutels op nummer ging verrassend eenvoudig en de bestelling werd al na 2 dagen geleverd.

Perfect!

top service !

Gewoon top !

Perfecte service. Heel snel antwoord gekregen op meerdere mails met vragen. Even verwarrende melding m.b.t. timing ("bestelling is klaar voor verzending"), maar had geen invloed op de levering: het slot werd mooi op de beloofde datum geleverd. Eenvoudige bestel en betaalprocedure (ook vanuit België dus).

prima bedrijf en produkten

Prima slot met certificaat voor een betaalbare prijs, ook goede bezorging.

Ik miste bij de levering de hoesjes van de sleutels over gemaild en ze zijn nagestuurd. Top geregeld

Snel de juiste cilindersloten geleverd

We hadden nog steeds de cilinders vanuit de bouw. Omdat ze niet allemaal SKG 3 sterren waren (en de gene die het wel waren van bedenkelijke kwaliteit waren) en omdat er sloten bij gekomen waren ze te besluiten voor M&C cilinders. Oude cilinders opgemeten en besteld bij Doorax. Dag later kreeg ik via de post netjes een pakketje met de cilinders, sleutels, handleiding en sleutelnamaak pas/certificaat. Voelt en ziet er een stuk degelijker uit nu.

Goede communicatie met snelle levering.

Prettig dat betalen na levering mogelijk is. Dit heeft mijn voorkeur bij on-line aankopen. De levering was snel. Spullen prima verpakt. Snelle reactie op mijn mail dat ik de spullen goed ontvangen had. Zeer tevreden.

Sloten super.

Cilinders makkelijk te vervangen, alleen bezorging twee dagen later dan beloofd. Denk alleen dat dit niet aan de leverancier ligt. Anders 5 sterren.

Van een terugkerende klant: kwalitatief goede producten, heldere communicatie en snelle levering

Ik had al eerder bij Doorax besteld, dit altijd tot volle tevredenheid. In de regel heb je producten binnen 24 uur in huis. Het is een overzichtelijke en duidelijke website. Bestellen gaat erg eenvoudig op basis van de keuzehulpen en duidelijke uitleg bij verschillende opties. Ik had wat specifieke vragen en daarop krijg je snel een zeer duidelijke uitleg. Dooras is een aanrader voor iedereen die hang of sluitwerk/advies nodig heeft. Ik kom zeker weer terug.

Uitermate tevreden

Eerste keer dat ik nieuwe sloten bestelde bij Doorax en ik ben uitermate tevreden. Het bestelproces via de website verloopt heel duidelijk en de sloten werden de volgende werkdag geleverd. Het monteren ervan was heel eenvoudig. De volgende keer dat ik sloten nodig heb zal ik weer naar Doorax gaan.

Zeer tevreden met alles

Enerzijds de duidelijke website metcalle hulp die nodig is, anderzijds met het materiaal van hoge kwaliteit

zeer goed

mijn bestelling snel ontvangen en heel netjes verzorgd super winkel. echt een aanrader

Ongekende service!

Na 24 uur geleverd volgens bestelling. Helaas zelf een fout gemaakt en bij 3 stuks van de 9 een verkeerde maat besteld. Gevraagd of ze nog aangepast konden worden en dat is met heen en weer sturen in 3 dagen opgelost. De service is werkelijk geweldig en kom je niet vaak meer tegen!

Komt afspraken na

Fantastisch product en snelle levering

Wat fantastisch, in de avond besteld, eenvoudig simpele website en het product de volgende dag in huis. Voel mij gelijk een stuk veiliger.

Gewelding

Mooie profiel cilinders

Soepel en snel geregeld

3 sleutels besteld vamaf een sleutelpas. Deze had ik snel in huis zonder problemen. De verpakking was wel veel groter dan noodzakelijk.

Top geregeld

Prima leverancier, komt afspraken na en levertijden zijn prima op tijd. Ga zo door zou ik zeggen.

snelle en correcte levering

de levering was zoals afgesproken

Professionele service en snelle levering

Veel merken en aanpassingsmogelijkheden, waardoor het gemakkelijk is om het juiste slot te vinden

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.