Hele proces was prima. Bij vragen (en ik had er een paar ;-) ) of via de chat of de telefoon prima geholpen en de sloten en sleutels waren de volgende dag binnen.
Beste Jacco, Bedankt voor je fantastische review! We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze website, onze service en de snelle levering! Het is fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met onze klantenservice. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste producten. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Goede website met uitgebreide bestel mogelijkheden en duidelijke beschrijving.
Beste Willem, Bedankt voor je fantastische review! We zijn super blij te horen dat je zo tevreden bent met onze website, de snelle levering en de kwaliteit van onze producten! We doen ons best om onze klanten een zo compleet mogelijk aanbod te bieden en om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Idem
Beste Andy, Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service! Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Nieuwe cilindersloten skg3 besteld. Alles snel in huis.
Beste Alex, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze cilindersloten en de snelle levering. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Goede sloten snelle levering en alles klopte
Beste Emiel, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze sloten en de snelle levering! Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Prima website, maar kon niet alles goed vinden. Webchat reactie liet lang op zich wachten maar kwam wel. Wel heb ik zo m'n vraagtekens bij het verzenden van dure produkten in een ontraceerbaar brievenbuspakje.
Beste Tony, Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je onze website en de snelle levering positief ervaart. We nemen je feedback over de zoekfunctie en de webchat responstijd zeker mee. We begrijpen je zorgen over de verzending van dure producten in een ontraceerbaar brievenbuspakje. We doen ons best om onze verpakking en verzendmethodes te optimaliseren en zullen je feedback zeker meenemen in onze verbeteringen. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Erg mooi deurbeslag en zeer tevreden over de kwaliteit en leveringen
Beste Michel, Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je zo enthousiast bent over ons deurbeslag en de snelle levering! Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Handige website om alles goed in te stellen. Als je belt wordt je perfect geholpen. Handig zou wel zijn om een codering op de rangen sleutel te hebben zodat je ziet welke sleutel voor welke rang heeft.
Beste Michiel, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en dat je goede ervaringen hebt met onze klantenservice. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Ben goed geadviseerd en alle mails werden snel beantwoord. Snelle levering en goede sloten.
Beste Dennis, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, snelle levering en de kwaliteit van onze sloten. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en onze mails zo snel mogelijk te beantwoorden. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
ben best tevreden
Beste Hans-Gert, Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Binnen 24 uur geleverd en alles naar wens.
Beste Barry, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en dat alles naar wens is. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Goed en netjes verpakt . Snelle levering . Zeer tevreden
Beste Fred, Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Zeer gebruiksvriendelijke website. Ik had een cilinder besteld die de verkeerde maat bleek te zijn. Op de site kon ik het artikel gemakkelijk als retour aanmelden en zelfs direct omruilen voor een grotere cilinder. Ik kon het verschil in prijs direct overmaken en nadat ik de initiële cilinder had retour gestuurd ontving ik binnen een dag de nieuwe cilinder.
Beste Stephan, Bedankt voor je fantastische review! We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze website en onze service! Het is fijn om te horen dat onze retourprocedure en omruilmogelijkheden zo gebruiksvriendelijk zijn. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste producten en om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Duidelijke site, scherpe prijzen en super service! Drukdraai knoppen bevielen eigenlijk toch niet. Geen probleem! Via een link heel overzicht een omruilverzoek ingediend. Zeer tevreden over Doorax!
Beste Sandy, Bedankt voor je fantastische review! We zijn super blij te horen dat je zo enthousiast bent over onze website, prijzen en service! Het is fijn om te horen dat je onze omruilprocedure makkelijk vindt werken. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
M&C color plus besteld met 5 sleutels. Snelle levering, dag nadien geleverd in Belgie. Veel Nederlandse webshops beloven de volgende dag geleverd, maar tot nu toe is alleen Doorax hierin geslaagd.
Beste Manuel, Bedankt voor je fantastische review! We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering! Het is fijn om te horen dat we je verwachtingen hebben overtroffen! We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen, ook naar België! Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Goed product.
Beste Wim, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product! Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Super handige opmeet tool op de webshop, nu wist ik wat ik nodig had maar voor de leek erg handig. Snel geleverd
Beste Rob, Bedankt voor je fantastische review! We zijn super blij te horen dat je onze webshop zo gebruiksvriendelijk vindt en dat onze opmeet tool je heeft geholpen! Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Eenvoudig besteld, snelle levering en uitstekende klantenservies na verkoop
Beste Bart, Bedankt voor je fantastische review! We zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, de snelle levering en onze klantenservice! Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Kwaliteit is heel goed, merk ook aan de slot en sleutels. Was gelijk volgende dag geleverd. Prijs was ook goedkoper dan andere sites.
Beste Arife, Bedankt voor je fantastische review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, de snelle levering en de prijs van onze producten! Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Snel vervangende cilinders gelijk sluitend besteld, en timmerman kon het de volgende dag afmaken.
Beste Vincent, Bedankt voor je review! We vinden het super om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle service! Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Goed uitleg ip de website tbv juiste keuze. Snelle levering. Je hebt geen sleutelmaker meer nodig.
Beste Bert, Bedankt voor je fantastische review! We zijn super blij met je complimenten over ons assortiment en de snelle levering! Fijn dat je onze website overzichtelijk vindt. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
mooi en goed geregeld en alles volgens afspraak, en sleutels en cilinders zien er goed dn gedegen uit. vrij genomen voor postNL maar kwam niet opdagen, zouden pas 2 dagen later komen zou ik weer vrij moeten nemen en voor avond levering moest ik dan voor bij betalen (moest wel) , Doorax zou je leverancier hier op aanspreken
Beste Mathieu, Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en dat alles volgens afspraak verliep. We vinden het erg jammer dat je negatieve ervaringen hebt gehad met PostNL. We zullen zeker contact opnemen met PostNL om te laten weten dat we niet tevreden zijn met de service die je hebt ontvangen. Het spijt ons dat je extra tijd en geld kwijt bent geraakt door de mislukte bezorging. We hopen dat je toch tevreden bent met je nieuwe sleutels en cilinders! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Doorax viel ons qua prijs erg mee, degelijke producten van bekende merken. De levering was de dag na bestellen al in huis. Dit was erg fijn.
Beste Sanne, Bedankt voor je positieve review! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten, prijzen en snelle levering. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Past goed, geen bramen
Beste Leen, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de sleutel perfect past en zonder bramen is. Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Makkelijk bestelling kunnen doen via de webshop, goede informatie en belangrijk is ook snel geleverd Top webshop
Beste Richard, Bedankt voor je fantastische review! Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze webshop, de service en de snelle levering! Ik wens je veel veilig woonplezier toe! Met vriendelijke groet, Anjo Doorax
Radonstraat 12 A
7031GT Wehl
Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.