Ik heb een skg 3 slot met draaiknop bij doorax gekocht, en ik had bij bestellen de verkeerde maat opgegeven. Ik heb vervolgens met ze gechat en wat foto's doorgestuurd waarbij zij mij de juiste maten gaven. ik kon via de website mijn bestelling erbij pakken, de juiste maten invullen, ik hoefde maar iets van 5 euro bij te betalen, en natuurlijk de kosten voor een brievenbus pakket. En ik had binnen 2 dagen mijn aangepaste deurslot weer binnen. Alles helemaal perfect verlopen. Ik ben uiterst tevreden over doorax!
Hi Berry, Fijn om te lezen dat je uiterst tevreden over ons bent, daar doen we het voor! Ik wens je veilig woonplezier toe met je SKG3 cilindersloten. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
3 cilinders met draaiknop en een bijpassend hangslot besteld. Ging heel makkelijk via de overzichtelijke site. Ik had vragen en die werden snel beantwoord door de helpdesk. De volgende dag was alles al binnen en 10 minuten daarna was alles geïnstalleerd. Top resultaat en top kwaliteit. Kan geen verbeteringen bedenken.
Hi Henri, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je het bestelproces als makkelijk hebt ervaren en dat je vragen snel beantwoord zijn. We hopen je een volgende keer te mogen voorzien van dezelfde service. Veilig woonplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Prima kwaliteit cilinders, snel op maat geleverd.
Hi Henk, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze cilinders. Veilig woonplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Heel snel antwoord gekregen op mijn vragen. Bestelde cilinder werd goed verpakt opgestuurd en was heel snel geleverd (in België). De M&C cilinder werd nog niet gemonteerd, maar ziet er alvast uitstekend uit. Zeer professionele service, net zoals de vorige keer dat ik een cilinder bij Doorax bestelde.
Hi Paul, Bedankt voor je positieve review! We doen ons best om onze klanten zo snel mogelijk te voorzien van passend advies en ik vind het fijn om te lezen dat dit gelukt is. We hopen je in de toekomst weer terug te zien. Veilig woonplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
De cilinder sloten snel ontvangen. Toen bleek dat wij zelf verkeerde maten hadden doorgegeven hebben ze dit voor ons super fijn opgelost zonder extra kosten. Later nog sleutels bijbesteld ook dit ging makkelijk. Wij zeggen top service en ontzettend behulpzaam dus zeker een aanrader om je sloten bij hen te bestellen!
Hi Maartje, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je onze service zo positief hebt ervaren, daar doen we het natuurlijk voor! Ik wens je veilig woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Nieuwe sloten besteld ivm overname huis. Top service en goede kwaliteit van de sloten welke ook makkelijk te monteren zijn. Waren snel geleverd!
Hi Jeremie, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je tevreden bent met onze service, de kwaliteit van onze producten en dat je deze gemakkelijk hebt gemonteerd. Ik wens je veilig woonplezier toe in jullie nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Bij het monteren heb ik zelf het slot beschadigd waardoor die niet meer werkte. Contact gehad via de chat en uiteindelijk met het slot terug geweest. Ter plekke is het slot gerepareerd en heb ik goed advies gekregen over hoe juist te monteren. Vanaf het bestellen, tot contact via de site, tot de reparatie super vriendelijk en deskundig geholpen. Doorax is dus een enorme aanrader en ik heb ze ook al bij kennissen aangeraden!
Hi Bram, Bedankt voor je positieve review! Wij vinden het fijn om te lezen dat we je op een deskundige manier hebben kunnen helpen. Top dat je ons hebt aangeraden bij kennissen, bedankt daarvoor. Veilig woonplezier gewenst en mochten er in de toekomst nog vragen zijn, weet je ons te vinden :). Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Goede uitleg over welke type sloten er zijn en welke hogere security score hebben. Levering was vlot en het monteren was makkelijk.
Hi, Bedankt voor je positieve review en fijn om te lezen dat we je hierbij hebben kunnen helpen. Goed om te horen dat de levering naar behoren is verlopen en dat je de cilinders gemakkelijk hebt weten te monteren. Veilig woonplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Halve cilinder met draaiknop van M&C besteld, hoge kwaliteit slot met uitzonderlijke mooie uitstraling/afwerking. Zeer blij mee en zullen bij vervangen van ons overige sluitwerk opnieuw voor M&C bij Doorax kiezen!
Hi Toon, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de cilinder en dat de afwerking en uitstraling in de smaak vallen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Een zeer ruim assortiment, advies en antwoord op vragen via chat, scherpe prijzen en snelle levering. Deze ingrediënten zoek je bij een goede (en betrouwbare) webshop. Mogelijke verbetering: biedt mogelijkheid aan om montage-schroeven te leveren voor dikkere deuren dan wat standaard bij veel materiaal wordt geleverd. Kopers haken nu af of moeten eerst zelf ergens gaan bestellen (het zijn vaak maten die niet standaard in de bouwmarkt liggen!).
Hi, Bedankt voor je positieve review! Wij streven er naar om onze klanten zo goed en snel mogelijk te kunnen adviseren. M.b.t. de verschillende lengtes montage schroeven, we zullen dit zeker meenemen en bekijken wat de mogelijkheden zijn om dit eventueel aan ons assortiment toe te voegen. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Super tevreden, uitstekende kwaliteit en snelle levering
Hi Joke, Fijn om te horen dat je super tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de levering. Daar worden wij weer super blij van! Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Op 1 maart heb ik 2 cilindersloten + spray besteld voor €248. De volgende dag werden deze netjes geleverd en heb ik ze gelijk geplaatst. Sinds 28 april krijg ik in 1 van de cilindersloten de sleutel er niet tot nauwelijks nog in of uit en was ik genoodzaakt een ander cilinderslot te plaatsen. In heb direct contact opgenomen met Doorax en ik kreeg al snel antwoord. Ik heb Doorax voorzien van 2 videos waarop het probleem te zien is. Er is daarna op dezelfde dag nog een paar keer heen en weer gemaild, maar daar eindigde het plotseling. Sinds 29 april geen woord meer vernomen van Doorax. Op 5 mei heb ik nog een mail gestuurd naar Doorax met de vraag of er al bekend is hoe ze het gaan oplossen. Geen respons.. 21 mei heb ik Doorax nogmaals gemaild. Vandaag is het 23 mei en ik wacht nog altijd op een reactie..
Hi Ryan, Dit is natuurlijk niet de bedoeling en dit is niet de service die je van ons gewend mag zijn. Ik heb even met je meegekeken en ik zie inderdaad dat jouw klacht even is stil blijven liggen. Mijn excuses hiervoor! Ik heb direct gereageerd op je mail en je klacht doorgezet naar onze leverancier. Hopelijk kunnen wij je alsnog voorzien van een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Ook als er een probleem is, wordt naar een oplossing gekeken en met de klant meegedacht ! Ook super!
Hi Thomas, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat we samen met jou op zoek zijn gegaan naar een passende oplossing. We hopen je in de toekomst natuurlijk weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Super snel geleverd, kwaliteit producten!
Hi Joost, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en producten! Veilig woonplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
De cylinder was net 2 mm te lang om netjes in de deur te passen. Ik had zelf die standaard maat opgeven op de website in de hoop dat ik er meeweg zou komen, helaas. Doorax was niet min bereid om de cylinder om te bouwen zodat die perfect in de deur past. Top service! Hartelijk dank.
Hi Arjen, Bedankt voor het compliment! Fijn om te lezen dat je gekozen cilinder nu netjes in de deur past. Wij begrijpen dat naast veiligheid, het uiterlijk ook van belang is :). Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site om de nieuwe cilinders en sleutels te bestellen. Goede uitleg tijdens bestelproces en snelle afhandeling en levering. Netjes verpakt en goede instructie om de cilinders te plaatsen. Enige minpuntje is dat wanneer je achteraf de onderhoudspen waar naar verwezen wordt, besteld je gebonden bent aan een minimum bestelbedrag.
Hi Ester, Bedankt voor het compliment met betrekking tot onze website. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten :). Ik ga je feedbackpuntje over de onderhoudspen zeker meenemen. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Overzichtelijke website met alle nodige informatie en tips. Ben zo snel geholpen door een aardige personeel van klantenservice die mijn bestelling in enkele seconden heeft aangepast en dan de volgende dag wordt mijn bestelling geleverd. Echt een aanrader!
Hi Majed, Bedankt voor het compliment en natuurlijk de positieve review! Fijn om te lezen dat we je goed en snel hebben kunnen helpen. Veilig woonplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Een fijne website om het juiste te kunnen bestellen, Vlot geleverd en is een solide product. Cilinder besteld met keersleutel en draaiknop (MC)
Hi Leon, Fijn om te lezen dat je onze website als fijn hebt ervaren:). Wij proberen het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Veilig woonplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Alles prima ontvangen en monteren van de sloten verliep probleemloos.
Hi Marc, Bedankt voor je positieve review! Top om te lezen dat het monteren van de cilinders probleemloos is verlopen. Veilig woonplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Had een slotenset met oplegslot besteld, incl extra veiligheidsrozet. Netjes en snel geleverd. Echter, na controle hoorde er nog een speciale montageplaat bij het oplegslot. Één mailtje en het werd een dag later alsnog toegestuurd. Helemaal oké!
Hi Edwin, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat we het foutje zo snel mogelijk hebben kunnen herstellen. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Veiligheids deurbeslag gekocht. Goede kwaliteit, nette prijs, snel geleverd.
Hi Richard, Bedankt voor je review en wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en service. Veilig woonplezier gewenst! Janine Doorax
Echt een top zaak, snelle levering. Personeel is super behulpzaam.
Hi Stephan, Bedankt voor je positieve review! We vinden het fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze dienst en mijn collega's. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Prima set cilinders. Compleet met code voor nabestellingen. Top!
Hi Michiel, Fijn om te lezen dat het product en de levering volgens verwachting zijn verlopen. Veilig woonplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Rien à dire sinon que mon achat est conforme à mes attentes. Livraison rapide. Félicitations
Bonjour Luigi, Je suis ravi de lire que vous êtes satisfait de nos produits et de notre service. Je vous souhaite de vivre en toute sécurité. Janine Doorax
Info vragen En het bestellen Ging als vanzelf Dat is hoe het verwacht wordt door klanten
Hi Chris, Fijn om te lezen dat we aan je verwachtingen hebben mogen voldoen. We zijn blij met een tevreden klant als jij :). Veilig woonplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Janine Doorax
Radonstraat 12 A
7031GT Wehl
Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.