Heel erg tevreden

Ik heb een skg 3 slot met draaiknop bij doorax gekocht, en ik had bij bestellen de verkeerde maat opgegeven. Ik heb vervolgens met ze gechat en wat foto's doorgestuurd waarbij zij mij de juiste maten gaven. ik kon via de website mijn bestelling erbij pakken, de juiste maten invullen, ik hoefde maar iets van 5 euro bij te betalen, en natuurlijk de kosten voor een brievenbus pakket. En ik had binnen 2 dagen mijn aangepaste deurslot weer binnen. Alles helemaal perfect verlopen. Ik ben uiterst tevreden over doorax!

Top kwaliteit en snel geleverd

3 cilinders met draaiknop en een bijpassend hangslot besteld. Ging heel makkelijk via de overzichtelijke site. Ik had vragen en die werden snel beantwoord door de helpdesk. De volgende dag was alles al binnen en 10 minuten daarna was alles geïnstalleerd. Top resultaat en top kwaliteit. Kan geen verbeteringen bedenken.

Snelle levering. Prima kwaliteit cilinders

Prima kwaliteit cilinders, snel op maat geleverd.

Snel, betrouwbaar en klantvriendelijk

Heel snel antwoord gekregen op mijn vragen. Bestelde cilinder werd goed verpakt opgestuurd en was heel snel geleverd (in België). De M&C cilinder werd nog niet gemonteerd, maar ziet er alvast uitstekend uit. Zeer professionele service, net zoals de vorige keer dat ik een cilinder bij Doorax bestelde.

Fantastische service en ontzettend behulpzaam

De cilinder sloten snel ontvangen. Toen bleek dat wij zelf verkeerde maten hadden doorgegeven hebben ze dit voor ons super fijn opgelost zonder extra kosten. Later nog sleutels bijbesteld ook dit ging makkelijk. Wij zeggen top service en ontzettend behulpzaam dus zeker een aanrader om je sloten bij hen te bestellen!

Top service en goede kwaliteit sloten. Precies wat je wil en zoekt!

Nieuwe sloten besteld ivm overname huis. Top service en goede kwaliteit van de sloten welke ook makkelijk te monteren zijn. Waren snel geleverd!

Super service, erg fijn geholpen

Bij het monteren heb ik zelf het slot beschadigd waardoor die niet meer werkte. Contact gehad via de chat en uiteindelijk met het slot terug geweest. Ter plekke is het slot gerepareerd en heb ik goed advies gekregen over hoe juist te monteren. Vanaf het bestellen, tot contact via de site, tot de reparatie super vriendelijk en deskundig geholpen. Doorax is dus een enorme aanrader en ik heb ze ook al bij kennissen aangeraden!

Goede uitleg over welke type sloten er zijn en welke hogere security score hebben. Levering was vlot en het monteren was makkelijk.

Duidelijke website, Snelle levering, en mooie producten.

Halve cilinder met draaiknop van M&C besteld, hoge kwaliteit slot met uitzonderlijke mooie uitstraling/afwerking. Zeer blij mee en zullen bij vervangen van ons overige sluitwerk opnieuw voor M&C bij Doorax kiezen!

Uitstekende webshop (kleine verbetering mogelijk)

Een zeer ruim assortiment, advies en antwoord op vragen via chat, scherpe prijzen en snelle levering. Deze ingrediënten zoek je bij een goede (en betrouwbare) webshop. Mogelijke verbetering: biedt mogelijkheid aan om montage-schroeven te leveren voor dikkere deuren dan wat standaard bij veel materiaal wordt geleverd. Kopers haken nu af of moeten eerst zelf ergens gaan bestellen (het zijn vaak maten die niet standaard in de bouwmarkt liggen!).

Top bedrijf

Super tevreden, uitstekende kwaliteit en snelle levering

Geen contact meer mee te krijgen

Op 1 maart heb ik 2 cilindersloten + spray besteld voor €248. De volgende dag werden deze netjes geleverd en heb ik ze gelijk geplaatst. Sinds 28 april krijg ik in 1 van de cilindersloten de sleutel er niet tot nauwelijks nog in of uit en was ik genoodzaakt een ander cilinderslot te plaatsen. In heb direct contact opgenomen met Doorax en ik kreeg al snel antwoord. Ik heb Doorax voorzien van 2 videos waarop het probleem te zien is. Er is daarna op dezelfde dag nog een paar keer heen en weer gemaild, maar daar eindigde het plotseling. Sinds 29 april geen woord meer vernomen van Doorax. Op 5 mei heb ik nog een mail gestuurd naar Doorax met de vraag of er al bekend is hoe ze het gaan oplossen. Geen respons.. 21 mei heb ik Doorax nogmaals gemaild. Vandaag is het 23 mei en ik wacht nog altijd op een reactie..

Van de webshop tot het afleveren, super!!

Ook als er een probleem is, wordt naar een oplossing gekeken en met de klant meegedacht ! Ook super!

Top ervaring!

Super snel geleverd, kwaliteit producten!

Een bedrijf met een top service.

De cylinder was net 2 mm te lang om netjes in de deur te passen. Ik had zelf die standaard maat opgeven op de website in de hoop dat ik er meeweg zou komen, helaas. Doorax was niet min bereid om de cylinder om te bouwen zodat die perfect in de deur past. Top service! Hartelijk dank.

Duidelijk en gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site om de nieuwe cilinders en sleutels te bestellen. Goede uitleg tijdens bestelproces en snelle afhandeling en levering. Netjes verpakt en goede instructie om de cilinders te plaatsen. Enige minpuntje is dat wanneer je achteraf de onderhoudspen waar naar verwezen wordt, besteld je gebonden bent aan een minimum bestelbedrag.

Geweldig!

Overzichtelijke website met alle nodige informatie en tips. Ben zo snel geholpen door een aardige personeel van klantenservice die mijn bestelling in enkele seconden heeft aangepast en dan de volgende dag wordt mijn bestelling geleverd. Echt een aanrader!

Kwaliteitsproduct

Een fijne website om het juiste te kunnen bestellen, Vlot geleverd en is een solide product. Cilinder besteld met keersleutel en draaiknop (MC)

Top kwaliteit - Top service

Alles prima ontvangen en monteren van de sloten verliep probleemloos.

Goede service!

Had een slotenset met oplegslot besteld, incl extra veiligheidsrozet. Netjes en snel geleverd. Echter, na controle hoorde er nog een speciale montageplaat bij het oplegslot. Één mailtje en het werd een dag later alsnog toegestuurd. Helemaal oké!

Goed spul

Veiligheids deurbeslag gekocht. Goede kwaliteit, nette prijs, snel geleverd.

Vakkundig en behulpzaam

Echt een top zaak, snelle levering. Personeel is super behulpzaam.

Op tijd geleverd volgens verwachting

Prima set cilinders. Compleet met code voor nabestellingen. Top!

Professionnalisme, serieux

Rien à dire sinon que mon achat est conforme à mes attentes. Livraison rapide. Félicitations

Gemakkelijk

Info vragen En het bestellen Ging als vanzelf Dat is hoe het verwacht wordt door klanten

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.