Een blije ervaring!

Mooi ingepakt cadeau ontvangen voor mijn vriendin. Er zat een leuk kaartje bij met een berichtje geschreven door Thea. Zeer attent. Goede communicatie via de mail. Al met al een bestelling ontvangen waar je vrolijk van wordt!

Supersnel verzonden en leuke spullen

Geloof het of niet, mijn bestelling was binnen 3 minuten (!) al verzonden naar PostNL! Kwam de volgende dag al binnen, het waren allemaal cadeautjes maar alsnog superleuk om uit te pakken! 1 product was zelfs al door hen ingepakt. Een aanrader!

Goede, snelle service. Mooi verpakt!

Mooie klok, leuk ingepakt! Snel geleverd. Fijn contact met By Noth!

Super vriendelijk!

Ik heb iets besteld via By Noth en ben het zelf op gaan halen. Ging super makkelijk en fijn contact. Als ik ooit weer mijn huis ga veranderen weet ik waar ik moet zijn ;-)! Leuke spullen, apart en origineel.

Goede en snelle service

Een supergoede service

Al meerdere keren besteld en ook deze bestelling is weer perfect geregeld. Alles op tijd ontvangen voor een verjaardag. Heerlijk assortiment en een goede communicatie. Top weer, Thea.

Super goed.

Alles was goed geregeld. Mijn huisje heb ik hoogstwaarschijnlijk verkeerd doorgegeven. Dat bestaat niet in onze straat. Pakket is naar jullie teruggestuurd. Na contact via jullie hebben jullie het weer kosteloos retour gezonden. Hoe klantvriendelijk is dat!!

Goede service, vriendelijk en meedenkend in oplossingen

Fijn contact gehad met Thea en super geholpen!

prima service en levering

goede kwaliteit

Alles super!

Bedankt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super goede service

De producten waren erg leuk en snel bezorgd. Top!!

Super tevreden

Super tevreden van mijn bestelling. Het kon 4-6werkdagen duren voor de levering, op dag 5 werdt dit al geleverd.

keurige service, netjes verpakt

Heel tevreden!

Snel geleverd en goede communicatie tijdens het bestelproces

goede communicatie

prima levering, snelle antwoorden via mail !

Superservice

Mooie site. Vriendelijke communicatie. Leuke verpakking en extra's. Snelle service!

Meer dan positief; fijne webshop!

ByNoth is een webshop waar ik graag winkel. De producten zijn hip, mooi en er is veel keus. De service is fantastisch; altijd snelle reactie op vragen. De verzending is altijd snel en netjes. Ik ben en blijf fan!

Leuke spullen en snelle levering

Hier ga ik zeker vaker iets kopen

Geweldige service

Prima geregeld.

Persoonlijke service

Leuke producten, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Het pakketje is echt een cadeautje en altijd een verassing. Soms ingepakt of een mooi kaartje erbij. Bij vragen ook altijd snel een reactie. Ook iets retourneren gaat supermakkelijk. Site is overzichtelijk en producten zijn makkelijk te bestellen. Je kunt achteraf betalen. Al meerdere bestellingen gedaan en nog nooit een slechte ervaring gehad. Kortom: By Noth is een aanrader!

Ontzettend leuke webshop en ze verlenen uitstekende service!

De webshop heeft een gevarieerd aanbod aan producten! En de service is echt top!

Snelle en keurige bezorging van je bestelling. Je wordt op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Vriendelijk en altijd een reactie.

Goed geholpen

Super service

Goed geinformeerd over de bezorgtijd.

Kleefkruid 6

3297WK Puttershoek

Over By Noth

Stoer Scandinavisch wonen & lifestyle. Bij bynoth.nl shop je online de leukste woonaccessoires, lifestyle en gifts. Met zorg samengesteld assortiment van eigentijdse en trendy merken. Let's get inspired!