Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie website, goede communicatie, snelle levering
Pluspunten
erg netjes een pakket ontvangen die stuk was ik heb dat gelijk gemeld volgende dag terug gebeld en gelijk keurig opgelost
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel bezorgd, met liefde ingepakt!
Pluspunten
mooie site , snelle levering
Pluspunten
Een van m’n favoriete webshops waar ik graag leuke spullen shop :)). Alles leuk/als kadootjes verpakt en altijd een klein kaartje met leuke tekst erbij!
VerbeterpuntenGeen, alles piekfijn in orde :))
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling de bezorging was perfect geregeld. Vele bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Pluspunten
Mail en een kaartje bij de bestelling, ik voel me als klant echt gezien!
Pluspunten
Leuke extra stickers erbij
VerbeterpuntenFormaat producten vielen kleiner uit dan gedacht
Pluspunten
Leuke nieuwsbrief vaak kortingscode ,nieuw assortiment en snelle verzending,altijd ingepakt als cadeautje !
Pluspunten
Artikelen zeer netjes verpakt met zelfs nog een kaartje waarin veel plezier met het artikel wordt gewenst. Toch even die extra touche, erg leuk!
Pluspunten
Gave producten en mooi ingepakt!
Pluspunten
Dit was mijn eerste bestelling, is zeer goed bevallen ik koop er vast en zeker weer een keer iets
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Netjes, als een cadeautje ingepakt!
Pluspunten
Goed verpakt. Snelle levering
Pluspunten
Betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen Ga zo door !!!!
Pluspunten
Heel blij met mijn bestelling. De volgende dag al in huis en het ziet er top uit. Bedankt!
Kleefkruid 6
3297WK Puttershoek
Stoer Scandinavisch wonen & lifestyle. Bij bynoth.nl shop je online de leukste woonaccessoires, lifestyle en gifts. Met zorg samengesteld assortiment van eigentijdse en trendy merken. Let's get inspired!