Pluspunten
Heel snel en vriendelijk geholpen!
Pluspunten
Mooie producten, mooi verpakt en super snelle levering - ook in het buitenland! BEDANKT!!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle levering. Mooie producten!
Pluspunten
Ik ben heel tevreden voor de eerste keer dat ik bij By Noth iets bestel. Ik was aangenaam verrast over de snelle behandeling van de bestelling. Alles liep vlotjes. En ook leuke anttentie die kaartjes erbij :)
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel, persoonlijk, kwaliteit en meedenkend
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goeie communicatie over bv levertijden
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Persoonlijke touch door kaartje bij verzending toe te voegen.
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Snelle, keurige levering en leuk verpakt
VerbeterpuntenHad mij aangemeld voor de nieuwsbrief, de 5€ zou achteraf teruggestort worden, leuk gebaar, maar na 4 dagen nog niets ontvangen.
Het product is 3 oktober afgeleverd. Misschien iets te voorbarig om onze betrouwbaarheid in twijfel te trekken. Er wordt voor de zekerheid altijd even afgewacht of het product wordt behouden. Dit om onnodige geldtransactie van ons naar u en vice versa te voorkomen. Ik zal het als verbeterpunt opnemen om dit duidelijk te communiceren met de klant. Veel plezier van de aankoop.
Pluspunten
Helder, snelle levering, mooie producten
Pluspunten
Super levering. En makkelijke site
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Fijne service, snelle reactie op een vraag en levering volgens afspraak! Ik ben fan;)
Pluspunten
Als je naar de website gaat komt er een pop-up om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Ik deed dit ook, echter nadat ik de bestelling had geplaatst. Dat weerhield ze er niet van mij de 10% korting alsnog te verrekenen. Erg netjes! De bestelde artikelen waren de volgende dag al binnen en met zorg ingepakt, dus ook op dit vlak niets te klagen. Hulde voor By Noth, ik zal hier zeker vaker iets bestellen.
VerbeterpuntenGeen! Service picobello in orde!
Pluspunten
Super vriendelijk! Mooie spullen en snelle levering. Mooie webshop
Pluspunten
Snel contact per e-mail! Top!
Pluspunten
Erg snelle levering en mooie originele spullen.goed verpakt.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie, behulpzaam. Nette levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Verschillende producten en een groot aanbod. Informatie is duidelijk te vinden op de site.
VerbeterpuntenMails komen in de spambox,
Hoi Daphe, bedankt voor je review. Ik heb het voor de zekerheid in ons systeem nagekeken, maar de benodigde invoervelden aangaande ons e-mail adres staan correct ingevuld. Ik krijg tot op heden geen input van andere klanten dat onze mail in de spam terecht komt. Misschien een aanpassing in jullie e-mail systeem? Groetjes team BY NOTH
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie! Superleuke producten!!
Pluspunten
Super snelle communicatie toen bleek dat iets niet op voorraad is
Kleefkruid 6
3297WK Puttershoek
Stoer Scandinavisch wonen & lifestyle. Bij bynoth.nl shop je online de leukste woonaccessoires, lifestyle en gifts. Met zorg samengesteld assortiment van eigentijdse en trendy merken. Let's get inspired!