Perfecte levering

Het product is op tijd geleverd en alles is picobello

Verpakt als een cadeau!

Ik kreeg de muurcirkels en deze waren verpakt in een doos met een enveloppe met kaarten en een armbandje! Het voelde alsof ik een extra cadeau kreeg! Super! Reden voor mij om bij een volgende bestelling eerst bij Bynoth te gaan kijken! Dit is hoe je klanten aan je bindt.

By Noth levert uitstekende service.

Er is goede service verleend en er wordt persoonlijke aandacht aan besteed. Ik heb telefonisch contact opgenomen nadat ik per ongeluk een ‘verkeerd’ artikel had besteld. Dit is keurig opgelost. De prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Fijne service en mooi product

Fijn hoe de communicatie verloopt en het product ziet er top uit!

Zeer tevreden van de aankoop en de zorg van transport/verpakking

Netjes geleverd

Twee dingen werden apart bezorgd. En toen beide artikelen bezorgd waren, kreeg ik pas een mail met track en trace. Niet meer nodig, maar gelukkig was er iemand thuis toen het bezorgd werd.

Goede en persoonlijke service!

Mooi verpakt, goede kwaliteit producten en vooral erg blij met het strakke en mooie naambordje!

Top, snel

Snelle service en correcte oplossing

Verkeerd geleverd huisnaambord werd snel opgelost en binnen paar dagen een prachtig nieuw bord!

Het pakket was snel en zorgvuldig geleverd. Ze zeiden dat het een week kon duren maar 3 dagen na de bestelling was hij al binnen

geweldig

Muurcirkels zijn prachtig , een aanwinst ! de klok zwart met marmer en gouden wijzers supermooi . alles was netjes verpakt

supersnelle service

Goede service, snel en goede kwaliteit

Leuke producten voor een mooi prijs

Snel en professioneel

Naambordje besteld. Ging gemakkelijk. Werd snel geleverd en ziet er top uit!

Mooie producten, voldoende keus

Ik heb een muurcirkel gekocht voor op de babykamer. Print en kwaliteit zijn prachtig, de levertijd van een week ook acceptabel. Ik mis alleen een manier om hem op te hangen, daarom ligt hij nog steeds op de kast. Staat overigens ook vermeld dat alleen bij andere materialen een ophangsysteem inclusief is, maar dit zou voor hout ook welkom zijn!

Super service!

Weekje en ik had mijn mooie bestelling binnen, er was dat weekend korting, en ik kreeg die korting ook nog. Zonder dat ik erom gevraagd had. Top!

Bestelling niet leverbaar

Mijn bestelling die al betaald was bleek achteraf niet leverbaar. Dit werd niet aangegeven op de website.

Goede service en leuk ingepakt

Goede service. Super leuk om uit te pakken.

Snelle en goede service

Bestelde item snel kosteloos thuis bezorgd. Zeer tevreden.

Leuke en mooie producten. Goede service. Bij vragen snel reactie terug

Mails zijn persoonlijk opgesteld. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de verzending.

Super snel besteld en bezorgd. Top een aanrader, leuke shop

Super snelle service

Bestellen is gemakkelijk. Snelle levering. En altijd mooi verpakt!

Snelle levering, hulpvraag werd ook direct behandeld.

Prima prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering. Vraag werd direct behandeld en snel beantwoord. Blij met mijn aankoop.

Kleefkruid 6

3297WK Puttershoek

Over By Noth

Stoer Scandinavisch wonen & lifestyle. Bij bynoth.nl shop je online de leukste woonaccessoires, lifestyle en gifts. Met zorg samengesteld assortiment van eigentijdse en trendy merken. Let's get inspired!