Ik ben heel aangenaam verrast. Het is de eerste keerdat ik online bestel. De bestelling, betaling en verzending zijn zeer vlot verlopen een aanrader.

Mooie producten, snel geleverd.

Uitstekende service

Leuk om bij het uitpakken een klein presentje erbij te vinden. Met aandacht en zorg ingepakt.

Top online winkel

Mooie site, je kunt een verlanglijstje maken, makkelijk bestellen en kiezen uit verschillende betaalmethoden. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling en de levering. Goede klantenservice ook. Je hebt snel antwoord op eventuele vragen en ook iets retourneren is geen probleem. Je product is echt een cadeautje om te ontvangen. Echte aanrader dus!

Super ervaring

Snelle levering en super goede servics

Goed geïnformeerd over de latere levering

Super leuke producten, hele snelle service

Weer hele leuke decoratieve dingen besteld. Was snel geleverd en zag er ook uit zoals op de foto. Volgende keer ga ik zeker weer bestellen!

Positief

Ik heb het bestellen, de communicatie alsook de levering met het gezellige kaartje erbij als zeer prettig ervaren. En....niet onbelangrijk, het produkt de Touwlamp valt goed in de smaak, hij hangt prachtig in onze kamer.

Helpful staff when I contacted them by email

Great selection of products

Prima en snelle service

Prima en snelle service. Bij een vertraagde levering een leuk geschreven kaartje en attentie.

Meedenkend, snel, mooi

Vragen werden snel beantwoord, product kreeg ik super snel in huis, duidelijke omschrijvingen, blij mee.

Geweldig al een cadeautje om binnen te krijgen!

Goed ingepakt!

Top en snelle levering!

Er was iets mis gegaan met mijn Ideal betaling, dit was na 1 telefoontje super snel geregeld en de dag erna was mijn product al bezorgd!

Perfect geregeld

Altijd goed

Fijne webshop en prachtig naambordje. Ook klantenserivce goed geholpen!

Top webshop!

Altijd vriendelijke, persoonlijke service en geweldige producten. Het is en blijft een feestje om hier te bestellen!

Snelle levering ,helaas dat mn dochter zo lang moet wachten op de portemonee die bij de tas hoort

Snelle levering, alleen wel hoog bedrag eer je gratis verzenden hebt. Das beetje jammer. Ik zou het bedrag graag verlaagd zien naar 20€ Ik zou jullie aanbevelen bij een lager aankoop bedrag zonder verzendkosten. Dus vandaar Nee op de vervolg vraag.

Veel keus, lage verzendkosten

Snelle levering. Kan als mogelijk ook als buspakket verzonden worden.

Heel snelle levering Leuke spullen Supergoed ingepakt om alles te beschermen Top

professioneel , met persoonlijke touch

De bestelling werd, zoals beloofd volgende dag bezorgd. Mijn dank is groot.

Snelle levering. Leuke extratje erbij gekregen. Heel blij mee. Boven mijn verwachtingen

Fijne webwinkel

Leuke kaarten als extraatje bij de bestelling. Snelle levering en prima communicatie

Product was later leverbaar en moest ik er naar vragen via de tel. Had graag een berichtje ontvangen. Verder alles netjes opgelost en ben ik blij met de Woondeken!

Fijne webshop met super klantenservice

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling. De klantenservice is top en je kunt makkelijk terugsturen indien nodig. Al vaker besteld, aanrader!

Kleefkruid 6

3297WK Puttershoek

Over By Noth

Stoer Scandinavisch wonen & lifestyle. Bij bynoth.nl shop je online de leukste woonaccessoires, lifestyle en gifts. Met zorg samengesteld assortiment van eigentijdse en trendy merken. Let's get inspired!