Bestelde 2 kleine bussen 3DLAC, slechts 1 aanwezig, voor onleverbare bus kreeg ik grotere bus voor dezelfde prijs. TOP
Met vragen kun je er altijd terecht. Zelfs met 'domme' vragen....😉
Zeer tevreden met de adviezen die ik kreeg toen ik met mijn probleem daar kwam. Zeker een aanrader. Mensen met verstand van zaken en dat is belangrijk vind ik
goede service en ondersteuning en communicatie
very good service
Zeer snelle afhandeling van online aankopen.
Zeer positief. Goede uitleg genoeg tijd om vragen te stellen die vervolgens goed beantwoord werden. Veel geleerd. Vooraf goede communicatie over de voorbereidingen.
Prima geholpen met scan en print opdracht. Volledig volgens afspraak, kundige vakmensen
The trip into the store was good, I got any help I needed, and the service was quick
altijd vriendelijk en alle tijd en goede adviezen.
Snelle en goede service
Goed advies en geholpen. Klantvriendelijk, goed, deskundig en professioneel
Hier krijg ik se juiste informatie en advies op gebied van 3dprinting
Wij hebben als bedrijf eerder contacten opgedaan met Lay3ers. Vanwege de goede contacten toen, hebben we wederom contact opgenomen met Albert. Hij heeft ons wederom goed geadviseerd.
Reparatie is goed en professioneel uitgevoerd zonder onnodige reparaties.
Precies zoals verwacht en alles netjes verpakt aangekomen. De volgende-dag-levering is uiteindelijk niet gelukt, maar dat was voor mij geen enkel probleem.
Super snel en goede levering op tijd
Mooie Winkel Goede Service ik kwam binnen en ze wouden graag helpen en ik kreeg genoeg informatie.
zelf ben ik een 3D tekenaar dus heb ik eerst de benodigde info bij Layers vandaan gehaald voor ik aan het tekenen begon. Ik heb een goed informatief gesprek gehad. Hier op volgde mijn 3D model waar ze me ook nog wat kleine aanpassingen meegaven. Hierna zijn ze gaan printen en was het binnen een dag af.. super fijn!
We hadden zeer snel een product in 3d nodig. Bij andere firma's leverde dit en het feit dat we geen design hadden veel gedoe op. Bij Lay3rs was het geen enkel probleem. We hadden het zelfs veel sneller en beter dan verwacht binnen! Aanrader!
We hebben een 3D printer bij Lay3rs gehuurd voor een dag. Toen bleek dat we deze langer nodig hadden, was dat geen probleem en werd er zelfs iets aan de huurprijs gedaan!
Ze vertellen over de pro's en contra's en proberen je niet een duurdere machine aan te praten.
Goed advies gekregen over materiaalgebruik.
Snelle levering en goede afhandeling
mensen die er verstand van hebben
51 Meerenakkerplein
Eindhoven 5652 BJ