Pluspunten
Erg fijne communicatie, snelle service en hebben verstand van zaken.
Pluspunten
Erg vriendelijk en vakkundig geholpen
VerbeterpuntenLokatie is in het centrum van de stad en ik vind dat persoonlijk wat lastig, maar dat kan voor anderen juist weer handig zijn.
Pluspunten
Erg leuke winkel
Pluspunten
Goed geholpen in de winkel
Pluspunten
Goede afhandeling van storing na aankoop van 3D handscanner.
Fewer notifications after purchase. Perhaps combine Bevestiging van bestelling, Factuur, and Betaald emails.
Pluspunten
Snelle uitvoering en vriendelijke mensen
Pluspunten
Goede service en nemen tijd voor je.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Leuke winkel met een gezellige sfeer
Pluspunten
Zeer vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Snelle levering van de producten. Oplossingsgerichte service.
Pluspunten
Vriendelijk en goed meedenkend
Pluspunten
Kundig behulpzaam en een bedrijf dat de tijd voor je neemt.
Pluspunten
Uitstekend geholpen. Perfecte prints gekregen. Werd nog veranderd zodat het beter werkte. Kom er zeker terug.
Pluspunten
Snel, vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Werd netjes opgebeld en netjes per mail op de hoogte gehouden
Pluspunten
Goede kennis en goede kwaliteit
Pluspunten
Veel verschillende producten op voorraad. Leuk om de printers bezig te zien in de winkel in Eindhoven.
VerbeterpuntenProductinformatie op de website mag iets uitgebreider.
Pluspunten
Aangenaam bedrijf, klantvriendelijk, snelle levering, veel op voorraad en zeer goed advies over 3D printers, 3D scanners, lasergraveren/lasersnijden, printmaterialen en zelfs eventuele mogelijkheden in ondersteuning in 3D CAD. Zij kunnen dus, naast de verkoop van 3D printers ook desgewenst producten printen voor mensen die geen 3D printer hebben en daarbij ook de gehele productontwikkeling verzorgen indien de klant dit zou willen. Een one stop shop met ervaren mensen. Mijn materialen haal ik voortaan bij Lay3rs. Ik heb daar ook mijn 3D printer gekocht. Een mooie oranje Craftbot +. Goede service!!!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
51 Meerenakkerplein