Pluspunten
Zeer klant- en oplossingsgericht. Uitstekende dienstverlening en kwaliteit.
Pluspunten
Met mij meedenken over de beste oplossing en suggesties doen. Uitstekende communicatie! Goed product!
Pluspunten
Niets is te veel, tijd die nodig is, is beschikbaar, er wordt meegedacht en aangepakt.
Pluspunten
Lots of 3D Printing Knowledge and expertise, they really advised my well and showed me what my options were. Lots of information and experience with the various technologies. Very patient and friendly people as well.
Pluspunten
Zeer persoonlijke aanpak, vriendelijke mensen, bereidwillig en veel verstand van zaken. Mensen die meedenken in het vinden van oplossingen voor praktijkproblemen.
Pluspunten
Ik had een storing aan mijn 3d printer Ultimaker 2+ De eigenaar had een onderdeel gevonden met een lichte afwijking. een geperforeerde doorvoer huls bij de nozzle waardoor het materiaal stropte.Ik vond het knap . Blijkt later een fabrieks fout te zijn. Man die tenminste keennis heeft van zaken.
Pluspunten
Goede communicatie, prima levering.
Pluspunten
Top bedrijf!!
Pluspunten
Ben echt super goed en snel geholpen. Had geen betere service kunnen wensen.
Pluspunten
Fijn om zelfs in met een webshop-bestelling nog persoonlijk vragen te krijgen of de juiste producten wel zijn besteld!
Pluspunten
Veel aanbod en kennis aanwezig.
Pluspunten
Altijd bereikbaar en snel. Spullen zijn meestal ook op voorraad. Hebben altijd precies die kleur die ik zoek.
VerbeterpuntenHmm, filament is wel iets duurder dan gemiddeld.
Pluspunten
Ruime keuze kwaliteitsproducten.
VerbeterpuntenVoorraad op website klopte niet met werkelijkheid. Hierdoor was de levering vertraagd met 1 dag.
Pluspunten
Kan er verder nog niet veel over zeggen na 1 bezoek/aankoop natuurlijk. Maar de eerste indruk was goed.
Pluspunten
Goede producten, prima prijzen!
Pluspunten
Super service face to face. Snelle oplossingen en klaar terwijl je wacht
VerbeterpuntenOnline communicatie van specifieke service in-store plus de opvolging van eventuele communicatie die via website wordt gedaan.
Pluspunten
Altijd vriendelijk, je voelt je er meteen thuis, klantvriendelijk, behulpzaam,
51 Meerenakkerplein
Eindhoven 5652 BJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire