Advies en levering perfect
Loctite 3d instant bonden gekocht. Werkt perfect . Lijmt als de beste. Goede voorlichting gehad.
goed vakkundig bedrijf!
Het zij. Vriendelijke en behandeld je goed
Heel flexibel en goede kwaliteit
Goede aftersales, kennis van zaken en prettig zaken doen.
Goede service, problemen worden meteen opgelost. Wel eens een zending niet ontvangen (meermaals) maar dat was telkens te wijten aan DHL...
Tijdig geleverd, projectvoortgang niet in gevaar gebracht.
Goede instructie, prettige omgang
Hier wordt je heel goed geholpen
Snelle en deskundige hulp
Snelle levering. Goede kwaliteit
Geven uitstekend advies. Aanrader voor startende bedrijven op gebied van 3dprinten
Slimme gasten die er werken. Niet alleen verstand van 3dprinters maar ook op gebied van product ontwikkeling geven ze het beste advies.
They are very helpful and always on time.
Kreeg een degelijk advies voor mijn wensen, zonder verkoopdruk.
een aantal onderdelen en Filament besteld. Levertijd 3 tot 4 dagen. De volgende dag werd het pakketje al bezorgd. Netjes verpakt, sample Filament erbij en een briefje. Zeer tevreden!
Zaken doen met Lay3rs is altijd weer een positieve ervaring. Na de aankoop van 8 Form 2's heb ik nu ook een lasersnijder en Ultimaker 3 bij Albert gekocht. En zoals ik ge(ver)wend ben: een heel prettig contact, kennis van zaken en flexibel !
Nette communicatie met de klant, snelle service en kennis van zaken!
Strak advies, goede spullen, perfecte afterservice
Goede aftersales. Beginners problemen zonder moeilijk doen snel en deskundig opgelost.
Product volgende dag in huis
Onderhouds beurt perfect uitgevoerd
Ordered a chair foot for a a discontinued IKEA product. Fits Perfectly!! delivery was faster than expected and product is top quality.
Erg fijne winkel welke overzichtelijk is ingericht met diverse printers. De sfeer is prettig, advies en communicatie helder, en er wordt voldoende tijd genomen om uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden. Tevens een goede aftersales!
Meerenakkerplein 51
5652 BJ Eindhoven
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.