Geweldig!

Originele kaartjes die zijn aan te passen naar je eigen wensen en snelle en goede service. Zou er zeker weer bestellen!

Goede en persoonlijke service!

Als ik vragen of aanpassingen had was dit zo geregeld, fijn contact en snelle reacties. De kaartjes zijn precies geworden als ik wou!

Service die verder gaat

Voor de tweede keer besteld bij mooi ook. Niets is te gek. Ze denken super goed mee. Snelle Service en goede kwaliteit. Echte aanrader!

top!

snelle, correcte levering uitstekend resultaat

Fantastisch geholpen en meegedacht voor een mooi geboortekaartje

Fijn contact over het ontwerp van een geboortekaartje. Het resultaat was helemaal naar wens!

Perfect!

Helemaal in de wolken met onze geboortekaartjes, en niet alleen wij maar ook al zoveel toffe reacties mogen ontvangen. Kwaliteit is super en service met een persoonlijke touch. Een dikke, vette aanrader.

Mooie kwaliteit en heel goed zelf te ontwerpen.

Je kunt echt heel makkelijk je eigen draai geven aan je geboortekaartje. Daarbij was het voor ons heel belangrijk dat er een duurzame optie was qua papier.

Perfect !

Onze geboortekaartjes waren perfect , alles was in orde! Mooi verpakt & een leuk extratje ! Dankjewel !

Snelle levering, kwaliteitsvol materiaal en supervriendelijk!

Ik zou het zeker aanraden om een bestelling te plaatsen bij mooi ook. Ze staan altijd klaar met raad & daad, snelle reactie op vragen. In één woord : TOP!

Snelle, goede service!

In 2019 en 2022 geboortekaartjes besteld. Fijn contact met de klantenservice. Daarnaast waren de geboortekaartjes snel geleverd, super fijn!

Fijne en persoonlijke service

Wij hebben voor de 3e keer geboortekaartjes hier besteld en elke keer een goede en persoonlijke service. Er wordt meegedacht en het ontwerp wordt ook nagekeken.

Super service en kwaliteit!

Ze denken fijn mee voor het beste resultaat! Reageren snel en maken mooie concepten. Deze concepten kun je online gelijk bekijken. Al met al top service, top kwaliteit, top resultaat!! Het geboortebord in dezelfde stijl als het geboortekaartje laten maken. Echt een aanrader!

Blij met ons bijzondere kaartje!

Een kaartje van groeipapier, origineel en mooi resultaat!

Snelle service, mooi verpakt

Het ontvangen van onze bestelling was echt een feest: vlot geleverd en met zorg verpakt. Enige aandachtspunt was dat de print van de sluitstickers (van een eerdere bestelling) een beetje scheef was.

Mooie kaartjes een een goede service!

Kaartjes werden vlot geleverd en zijn helemaal geworden zoals we ze wilden!

Mooie kaartjes, vriendelijke service

Gebruiksvriendelijk om eigen kaartjes te ontwerpen, mooi resultaat en klantvriendelijk

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, levering volgens afspraak en alles wordt met zorg ingepakt en verstuurd.

Mooi resultaat

Mooi resultaat en snelle service. Kaartjes zijn gemakkelijk naar eigen smaak aan te passen

Geweldig!

Weer een uniek origineel geboortekaartje ♡

Snel en vriendelijke service

Ik had gekozen voor een groeikaart. Ik had voor een bloemenmix gekozen die een beetje te druk was. Dit had ik zelf niet door. Ik was dan ook heel blij met een e-mail die ik had ontvangen of ik zeker was van mijn keuze. Ik kon het gelukkig nog veranderen. Super vriendelijke en snelle service. Ook het kaartje en kleinigheidje die je erbij krijgt was erg leuk. Super bedankt.

Mooie kwaliteit en super service!

Naast dat er mooie kaartjes zijn bij mooiook is de service ook echt super prettig. Ik kwam zelf niet helemaal eruit met lettertype en een extra aanpassing. Al snel had ik contact met Iris en zij heeft mij daarna geholpen om het mooiste geboortekaartje te maken!

Mooi drukwerk, mooie verpakking en leuker attentie

Sneller dan verwacht geleverd én met persoonlijke attentie!

Zelf een ontwerp gemaakt met de editor. Dit werkte goed en het bevat leuke illustraties. De geboortekaartjes van groeipapier waren de volgende dag al binnen. Het hele pakket was met zorg ingepakt en er zat een leuke, persoonlijke attentie bij. Echt een aanrader!

Goede service en kwaliteit

Fijne communicatie en mooie kaartjes.

Goede service en kwaliteit!

Snel geleverd, mooie kwaliteit. Goede service. Zeker aan te bevelen

Jeverweg 2-1

9723JE Groningen

06-20988112

Over MOOI OOK

Ontwerp zelf je kaartje zelf online of gebruik een bestaand template. The best design is yours! Met veel plezier en passie ontwerpen wij unieke duurzame geboortekaartjes, trouwkaarten en veel meer mooiook.nl. Omdat wij het belangrijk vinden dat je meer dan tevreden bent kun je alle ontwerpen online zelf naar wens aanpassen en staan we klaar om jou daarbij te helpen indien nodig en gewenst. Service en kwaliteit staat bij ons voorop en graag kijken we met je mee om eventueel tips mee te kunnen geven . Ontwerpen vinden wij leuk, nog leuker vinden wij het als jij geniet van het eindresultaat.