Handig, degelijk en goede service.

Gemakkelijk je eigen kaartje ontwerpen, mooie en degelijke kaartjes en een goede service en communicatie. Enigste minpuntje was de wachttijd. Alvorens de kaartjes gedrukt werden moest ik nog eens bevestigen of alles correct was. Terwijl ik op die termijn dacht de kaartjes te hebben. Verder alles tip top!

Prima ervaring!

Mooie kaartjes, die je zelf nog kan aanpassen. Het gratis proefkaartje gaf ons een goed idee vooraf. Fijn contact met de klantendienst. Snelle levering. De bestelling was perfect in orde en we hebben de kleine attentie voor de geboorte van onze dochter erg geapprecieerd! Enige puntjes van verbetering zou de kaartjes editor kunnen zijn: ik miste meer opties om elementen uit te lijnen bvb perfect in het midden zetten. Of elementen zoeken op naam in de bibliotheek. En de leveringskost naar België ligt vrij hoog.

Ook voor onze tweede kindje hebben wij kaartjes laten drukken bij Mooiook. Wederom tevreden over de levertijd, kwaliteit en service. De kaarten waren keurig verpakt. Bij de levering van de bestelling zat een kleine attentie en dat doet het altijd goed. Persoonlijk zou ik bij een bestelling van zo'n 300 euro geen verzendkosten meer vragen, maar dat is meer een gevoel van mijzelf. Bij vragen over de kaartjes of de ontwerpen krijg je snel reactie. Ook de mogelijkheid om proefkaartjes te bestellen is een groot voordeel. Al met al, super tevreden.

Mooie kaartjes! Duidelijk! Zeer compleet en veel mogelijkheden! Mooi ingepakt afgeleverd.

Mooie kaartjes, snelle levering

Mooie geboortekaartjes besteld, voor de tweede keer. Mooi resultaat, goede service en snelle levering

Nadat we vorig jaar bij ons eerste kindje voor een kaartje gingen van Mooi ook, wilde we bij ons 2e kindje iets in dezelfde stijl. En dat is zeker geslaagd. Bij twijfel over de verdeling van de tekst etc, is er altijd hulp. Telefonisch goed bereikbaar etc, niet te klagen

Gewoon super!

Het geboortekaartje van onze dochter hebben we 4 jaar geleden ook hier laten maken/drukken. Het is fijn dat je bestaande ontwerpen helemaal kan omtoveren tot een uniek kaartje voor jouw kindje. Bestel een proefkaartje, zo zie je wat je evt nog wil/moet/ kan veranderen. Snelle levering en ze denken met je mee. Makkelijk te bestellen en makkelijke ontwerptool!! Mooi en netjes verpakt met een kleine attentie zo leuk! Wij hadden een houten kaartje besteld en zijn echt super blij met t resultaat! Van iedereen lovende woorden over t kaartje van origineel, eco, helemaal jullie, stoer, tof tot gewoon wauw! Dat wil je toch?! Wij kunnen mooi ook alleen maar aanraden!

Tevreden!

Het zelf ontwerpen van kaarten is makkelijk en biedt beperkte, maar voldoende keuze. Kleine details werken niet/ slecht, maar daar liep ik niet echt op vast. De kaarten hebben een mooie kwaliteit en worden snel geleverd. Al met al zeer tevreden!

Zorgvuldig en met aandacht prachtige kaartjes ontworpen en ontvangen

Hele mooie kaartjes, allemaal snel en makkelijk geregeld!

Hele mooie kaartjes, allemaal snel en makkelijk

Super snelle reactie en top service

Via internet kwam ik terecht bij MOOIOOK voor het geboorte kaartje van ons tweede kindje! De site is heel duidelijk en overzichtelijk en het personaliseren van het kaartje kan heel gemakkelijk. Je kan met je vragen altijd terecht en krijgt snel reactie! Top service en heel blij met het geboorte kaartje voor onze dochter.

Makkelijk zelf te ontwerpen en prachtige kaartjes. Leuke items bij de verzending en bij bestellen van het geboortekaartje kregen we deze zelfs in a 4 en met een leuk vlaggenlijntje van de naam! Top service!

Heel blij met onze prachtige en unieke geboortekaartjes

We zijn super tevreden met onze unieke geboortekaartjes! Wij hadden gekozen voor groeipapier en hebben veel leuke reacties gehad dat dit zo origineel was. De proefdrukken waren snel binnen en het online programma was prima om mee te bewerken maar zou nog iets gebruiksvriendelijker kunnen. En als ik nog 1 tip mag geven dan is het om het mooi ook-logo er bij voorbaat af te laten, het voelde een beetje gek om hier nog eens 20 euro voor neer te moeten leggen.

Wát een prachtig kaartje!

Voor de geboorte van onze dochter hebben we heel eenvoudig online een kaart gemaakt. Daarbij hadden we veel keuze uit afwerking, extra’s, lettertypen en papiersoorten. En de illustraties waar we uit konden kiezen zorgden ervoor dat we een heel eigen en origineel kaartje naar vrienden en familie konden sturen.

Goede kwaliteit, service en levering

De mogelijkheden voor het ontwerpen van een geboortekaartje is zeer ruim. Prijs kwaliteit is dik in orde en bij vragen staan krijg je goede service. De levering was zeer snel. En als kers op de taart was het ontzettend mooi verpakt. Het was een Kadootje om het uit te pakken met als toevoeging een persoonlijk presentje. Heel leuk

Snelle en zorgvuldige support met prachtige geboortekaartjes als resultaat

Tijdens de zwangerschap met een paar contactmomenten, proefdrukken en papierstalen tot prachtige gepersonaliseerde kaartjes gekomen. Een paar dagen na de geboorte de bestelling ingezet, de volgende middag konden we de kaartjes al verzenden naar familie en vrienden. De support is professioneel, snel en zorgvuldig. Bij volgende speciale gelegenheden staat MOOI OOK bovenaan de lijst van partijen voor het drukwerk. Dank voor jullie prettige manier van werken en je prachtige resultaat dat dat heeft opgeleverd!

perfect

The cards were perfect and very well wrapped, with a kind and personalized message, both in Dutch and French, that was impressive ! I just was a bit surprised that the cards had gold on it when I thought it was bright yellow, but it was no real problem. I recommend this site for it's quality and speediness.

Fantastische kwaliteit en service en supersnel!

Voor het geboortekaartje van onze zoon hebben we gebruik gemaakt van de services van mooiook.nl We zijn uitermate blij met het resultaat, de service, snelle opvolging bij vragen, het aanbod van producten, design platform en elementen en de snelle levering. Ik beveel mooiook.nl aan iedereen aan!

Snel , netjes geleverd. Mooie kwaliteit

Zie boven

Mooie kaartjes, makkelijk aan te passen via de website.

Opnieuw tevreden over MooiOok, mooi kaartje die we gemakkelijk persoonlijk/uniek hebben kunnen maken.

Zeer tevreden!

Snelle en duidelijke service.

Geweldige kaartjes

We hebben echte houten geboortekaartjes besteld. Ze zijn super goed gelukt! Erg tevreden over.

Mooie resultaten, handige website en snelle levering

Zie omschrijving

Mooie kwaliteit en designs. Zorgvuldig wat betreft materiaalkeuze, drukwerk, verpakking en verzending. Goed bereikbaar voor overleg en tips. Papierwaaier zeker helpend om een keuze te maken. Stabiele site. Geen problemen met inloggen of werken in opgeslagen designs. Wij krijgen alleen maar complimenten over onze kaart gedrukt op groei papier. Kortom top!

Goede service, goed bereikbaar.

Fijne service, meedenkend en goed bereikbaar.

Jeverweg 2-1

9723JE Groningen

06-20988112

Over MOOI OOK

Ontwerp zelf je kaartje zelf online of gebruik een bestaand template. The best design is yours! Met veel plezier en passie ontwerpen wij unieke duurzame geboortekaartjes, trouwkaarten en veel meer mooiook.nl. Omdat wij het belangrijk vinden dat je meer dan tevreden bent kun je alle ontwerpen online zelf naar wens aanpassen en staan we klaar om jou daarbij te helpen indien nodig en gewenst. Service en kwaliteit staat bij ons voorop en graag kijken we met je mee om eventueel tips mee te kunnen geven . Ontwerpen vinden wij leuk, nog leuker vinden wij het als jij geniet van het eindresultaat.