Lekker maar mag intenser

De smaken mogen voor mij wat intenser zijn Goed verpakt, snel geleverd

De chocozoenen, waren netjes ingepakt, snel geleverd en super lekker

Lekker

Netjes, goed verpakt geleverd. Lekkere zoenen. Het enige minpunt is dat niet alle zoenen volledig gevuld zijn. Bij de afther eight smaak zit er zelfs maar een klein beetje vulling in, daarom geen 5 sterren.

Aangename, smakelijke verrassing

Snelle service en een heerlijke, originele traktatie. Ik ga zeker vaker bestellen!

Geweldig netjes

Snelle service, en goede kwaliteit

Echte choco zoenen

Ik heb in mijn hele leven tot nu toe nog nooit zo n goeie chocozoenen gegeten en heb er nog

Had een doosje chocozoenen besteld voor mijn ouders.. door corona niet het huis uit en mijn moeder doet alle boodschappen en onze hond uitlaten. Leuk kadootje gevonden wat ook nog is lekker is! Snel verzonden. Vond alleen het briefje wat er bij zat wat jammer een hele A4 papiertje kon wel wat kleiner. Ik heb zelf helaas niks kunnen proeven dus bestel ik nog wel een keertje ;-)

Heel goede service!

Heel snelle verzending. Goed verpakt en lekkere choco zoenen.

Goed maar kan beter.

Lekkere chocozoenen maar waren veel kapotte tussen. Snelle levering.

6 kapotte chocozoenen

Helaas was de helft van de chocozoenen helemaal kapot na levering van dhl. De chocozoenen zelf zijn heerlijk maar levering via dhl beveel ik niet aan.

Minder goede ervaring bij deze bestelling.

De chocozoenen werden geleverd in een stevige doos met voldoende plastieken luchtkussentjes. Ondanks dat waren er 2 zoenen helemaal stuk en bij de rest was het schuim ingezakt en plakte het bodemkoekje aan de verpakking. Ze waren helaas niet bruikbaar op kerstavond. Ondanks dit wensen wij jullie prettige feestdagen toe.

Teleurgestekd

Bij de ene doos waren er meer dan de helft kapot en de andere doos waren ze amper gevuld. En het is niet het origenele koekje

Goede service, en natuurlijk ook lekkerrrrrrr

Goede smaak en snel geleverd

De bezorging was goed, geen beschadigingen en heel snel. Goede service Ik zou aanbevelen om een bewaaradvies bij te voegen op een van de folders. Niet elke choco zoen is geheel gevuld bij aankomst. Wellicht dit aan het bewaren. Echter bij de tweede bestelling hebben we alles meteen bij aankomst van de bezorger opgegeten en ook daar waren een aantal niet geheel gevuld.

Geweldige service

Zeer te spreken over chocozoenen.com Voor de kerst als cadeau een pakket besteld met 12 chocozoenen. Helaas kwam het aan met de helft kapot. Meteen een bericht gestuurd en kreeg al snel het bericht dat ik nieuwe kreeg. Drie dagen later was er een nieuwe doos, helemaal heel. Echt een top service en de chocozoenen zijn heerlijk. Echt een aanrader en ga er zeker weer eens halen.

Snel ontvangen! Erg lekker.

Netjes bezorgd en ze zijn super lekker

Heerlijk van smaak

De choco zoenen zijn heerlijk Veel keuze Wordt zeer netjes verpakt en verzonden . Aanrader

Gehele proces van bestellen, communicatie tot levering is perfect. Chocozoenen zien er prachtig uit en smaken heerlijk. Feestje om te ontdekken welke smaak je hebt!

Heel lekker en top levering

Supersnelle geleverd

Snelle levering en alles keurig verpakt om beschadiging te voorkomen..

Lekker, behalve het koekje

1 van de 5 dozen was (licht) beschadigd (en 2 chocozoenen), was nochtans heel goed verpakt (zou zelf niet weten of dit nog beter kon) maar geen erg, 1 doos was voor onszelf bestemd ;) De chocozoenen ogen mooi en de smaken die ik reeds proefde waren lekker, echter het koekje kon ons jammer genoeg niet echt bekoren (was zelfs wat teleurstellend).. misschien omdat we een koekje verwachtten zoals de melo cakes?

Lekker en makkelijk

Ik vind het makkelijk dat je kan bestellen wat en hoeveel je wil van elke soort en dat het thuis wordt geleverd

Super leuk

Had een Minicooper met een foto besteld Snel en zag er goed uit Bovendien hartstikke lekker

Waren plakkerig en niet vol

Ze waren erg plakkerig en kleefde vast in de doos en bij een hap uit de chocozoen waren ze niet helemaal gevuld, terwijl ik de normale puur en wit had. Vond ik erg een tegenvaller en zonde van m'n geld.

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch