zeer tevreden

Snelle levering en lekker product! Smaakt naar meer ;-)...

Te lekker en de doos was snel leeg!

Tevreden van begin tot eind. Bestelproces prima en snelle levering. Ik had een doos van 25 stuks assorti besteld (ook om uit te delen aan vrienden, hoor!). Wij vonden ze schunnig lekker en niet te vergelijken met fabriekszoenen. Lekker groot en uitstekende kwaliteit chocolade. Ik vond ze allemaal lekker; die met cocos sprongen er uit qua smeuïgheid en de aardbei/sinaas en citroen vond ik ook super; lekker fris. Jammer dat ik van mijn partner voorlopig niet opnieuw mag bestellen (duh, maak ik zelf wel uit!), maar hij heeft gelijk: we moeten onze corona-kilootjes kwijt! Maar ik ga zeker vaker bestellen in de toekomst.

Om te zoenen!

Bestelling was snel geleverd en de chocozoenen zelf zijn overheerlijk en vers! Absolute aanrader!

Sommige waren stuk.

Sommige waren stuk ,maar ze waren 1 voor 2 keilekker. Njam njam. Voor herhaling vatbaar.

Fantastische verrassing!

Ik kreeg het een keer zelf, het is zo'n ontzettend leuke verrassing om te krijgen! Mooi product!

snel en heerlijk!

geen

Lekker

Verslavend Enjoying every bit

Klantvriendelijk en heerlijke zoenen

Super service en de ontvanger was erg blij met de mooie en lekkere verjaardagszoenen Een extra leuke verrassing in deze corona tijd

Mooie levering goede kwaliteit

Er waren wat zoenen ingedrukt in de doos bij levering. Smaakten er niet minder om maar wel jammer.

Uitmuntend!

Heerlijke chocolade met uitstekende vulling!

Heerlijke verjaardagszoenen ,een mooi kado in deze bijzondere tijd .. toch zoenen aan een speciaal iemand kunnen geven .Goede service

Super!!smiddags besteld en avonds al afgeleverd

Niet verwacht dat ik het ezels dag al thuis gebracht kreeg.. en wat zijn ze heeeerlijk!!ook voor de 1e keer slagroom muizen besteld ook die waren voor herhaling vatbaar!

Vers en fantastisch van smaak

alles was keurig verpakt en wat waren ze lekker !!

Geweldig super

Dit zijn nu mensen waar ik graag bestel mensen met hun hart op de juiste plek. Mijn bestelling kwam gebroken aan ookal was het super goed verpakt reageren meteen op mail. En een nieuwe gestuurd zo lekker en geweldige service top.

Wat een geweldig concept!!!!

Al een aantal maal hebben wij de chocozoenen besteld. En keer op keer hebben wij leuke reacties ontvangen. Het is simpel....kies het aantal, kies voor gemixt of maak zelf je keuze, bestel, betaal en wacht rustig af op de reactie van de ontvanger....

Heerlijke chocolade zoenen

Elke smaak van de verschillende chocozoenen was een verrassing. Ze waren allemaal lekker! De Uil van witte chocolade ziet er erg mooi en gedetailleerd uit.

Super fijn cadeau! Gezellig een zoen eten bij een koffietje.

Ik had er een foto op laten drukken en dat was een prettig cadeau voor de jarige.

Ze zijn kapot!!!!

Teleurgesteld

Mooi ge presenteert. 2 chocozoenen waren wel beschadigd maar dat vond ik niet zo erg.

Levering was niet volgens afspraak zoals beloofd

Zaterdag besteld met bijbetaling voor levering gegarandeerd binnen 48 uur. Levering was pas op woensdag. Via messenger geklaagd en zeer onbeschoft antwoord gekregen

Hele goede service

Na een email gestuurd te hebben dat er sommige soezen kapot waren waar ze zelf niets aan konden doen. De soezen waren uitstekend verpakt. De bezorgers gaan er niet goed mee om. Kregen we de volgende dag gelijk nieuwe op gestuurd.super bedankt daarvoor.

alle prima

TOPIE !!!! Heb er lang achter gezocht om de chocozoenen te vinden , maar de beloning was zeker de moeite . Wanneer maken jullie er eentje met cuberdon?? Groetn Yvonne

Om te zoenen zo heerlijk!

Eenvoudig bestelsysteem, goede informatie over de voortgang van de levering. Levering zoals afgesproken. Ik ben zeer tevreden. De chocozoenen waren heerlijk

Grappig maar niet echt lekker

Leuk dat je er een eigen foto kan kiezen. Jammer dat ze zo vreselijk zoet zijn. Het koekje onderaan viel ook tegen. Ze zagen er wel mooi uit

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch