chocozoenen waren erg lekker

de chocozoenen waren goed verpakt, maar ondanks het goede verpakkingsmateriaal was er toch 1 chocozoen kapot gegaan. ze waren echt super lekker. ook de verrassing wat erbij zat was erg leuk. snelle levering.

Kapot

Sommige zoenen kwamen kapot aan, dat is niet leuk presenteren. Beter verpakken dus!

Superzoenen

Lekkkkerrr en om op te vreten!!!!

Goed en lekker

Snel en netjes geleverd, aantal chocozoenen waren wel kapot en dat was jammer en bij sommmige was de smaak te neutraal, gewoontjes. Voor de rest heel tevreden en erg lekker.

correct uitgevoerd en verzonden

De bestelling kwam correct en snel binnen. De chocozoenen zijn erg lekker.

Product is prima. Verzendkosten absurd hoog

De chocozoenen zijn goed. De verzendkosten absurd hoog en zou daarom geen bestelling meer plaatsen.

Ze zijn lekker

Bij welk bedrag betaal je geen verzendkosten en kunnen we ook afhalen

Bestelling is vlot en volgens afspraak afgerond.

Ik ben een tevreden klant en ik raad jullie product en service aan in mijn vriendenkring. Bedankt voor jullie werk.

Top...

Super kwaliteit snelle levering.

Op tijd geleverd, mooi verpakt, heeeeerlijke zoenen. 5 stuks waren wel kapot gegaan onderweg, maar dat kwam waarschijnlijk door ruwe behandeling van de doos bij het afhaalpunt of onderweg. Ze waren er niet minder lekker om ;)

Om te zoenen

Heerlijk en een top service

Super lekker

Als ik dit in huis heb, dan is het moeilijk om hier af te blijven !! Kwalitatief !

Top winkel

Goeie servuis goed verpakt En ben blij dat ik mijn lieveling moppen heb gevonden die wat ik al jaren ken dat ik ze bij jullie kan bestellen en blijven bestellen

Lekkere chocoladezoenen met gevarieerde smaken!

Deze zoenen had ik cadeau gedaan aan mn beste vriendin. Ze zei dat ze erg lekker waren en dat ze er samen met haar vriend erg van genoten heeft. Mijn enige feedback punt is dat ik vind dat het dus wel heel moet aankomen allemaal. Ook met de ‘gewone’ post service. Je betaalt hier behoorlijk wat voor, dus ik vind dat je voor dat geld wel kwaliteit moet aanbieden, omdat je me anders ook snel kwijt bent als klant. Hopelijk doen jullie daar wat mee. ☺️

Met chocozoen goed. Met slam van kiyoh niet te vrede

Ik heb mij nooit aangemeld om mijn ervaring te dele. Grrrrr. En ik ga niet akkoord. Maar anders bkijven ze stolken. En bij aanbeveling zou ik zeggen. De zoenen ja. Maar site aanpassen of je mee wil doen met rrsentie

Heel goed verpakt !!

Goede levering en perfect verpakt, zeer lekker !!!

De mix box was super lekker

Waren heerlijk

Ze waren heerlijk

Geweldige zoenen

Goed geregeld snel bezorgd,mooie dozen. Heerlijke chocozoenen. Zeker herhaling waard.

Erg lekker en goed verpakt.

Jammer dat er toch 4 zoenen gesneuveld waren tijdens het vervoer. En we hadden er 1 setje van 2 met een verkeerde smaak. Ook had ik verwacht omdat ik 4 grote dozen bestelde en ze apart moest vullen. Dat ze ook zo gevuld waren als op de bestelling. Maar het was op smaak gevuld. Dus her was zoeken wat in welke smaak in welke doos moest.

Top service en heerlijke zoenen

Er waren onderweg wat zoenen gesneuveld maar dit hebben ze echt super opgelost. Hoop dat ze hier de transport op aan gesproken hebben want zo zonde van die lekkere zoenen. Mijn collega s vonden ze ook super lekker.

Super leuk

Leuk kadootje om mee te verrassen

Fantastisch veel smaken

Voor de eerste keer besteld om iemand te verrassen. Een doos met veel heerlijke smaken, goed verpakt en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar. De mousse is per smaak aangepast, dus elke zoen smaakt echt anders en perfect!

Alles prima aangekomen, 4 dozen die heerlijk waren. Aanrader

Heerlijk en goed verpakt

Wat waren ze lekker! Had 2 mixdozen besteld. Was wel even puzzelen wat nou precies welke smaak was, maar uiteindelijk maakt dat weinig uit want ze waren allemaal lekker.

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch