un souvenir d'enfance, un régal.

2 boites de douze ce n'est pas suffisant, nous en recommandons très tôt.

Netjte, Snelle verzorgde bestelling geleverd gekregen!

Super goed, netjes, lekkere chocoladezoenen. Makkelijk uit te zoeken qua smaakjes.

De chocozoenen zijn keurig verpakt bezorgd, echter waren het niet alle smaken die ik had besteld. Er zaten ook smaken tussen die ik niet besteld had. Hier ben ik niet van op de hoogte gesteld.

Leuk om kado te doen

Makkelijk te bestellen en te laten bezorgen op kado adres

Geweldig lekkere zoenen!!!

Ik ken Chocozoenen al een tijdje, hoofdzakelijk van de verschillende beurzen waar ze aanwezig zijn. In deze tijd geen beurzen dus ook geen Chocozoenen. Ik heb daarom online besteld en ze ook snel en keurig verpakt ontvangen! Helaas waren het hele andere zoenen als degene die ik besteld had, direct een berichtje gestuurd en ook onmiddellijk antwoord gekregen, het werd in orde gemaakt!! Supersnel had ik de juiste bestelling in huis. Wat een SERVICE!!!!!! Dank je wel Chocozoenen voor de heerlijke zoenen en SUPER SERVICE!!!

Heerlijk!

Al eerder iets besteld was ook prima Iets langere bezorgtijd vanwege de feestdagen

LEKKER en moeilijk af te blijven

prima product (erg lekker) en snel en veilig geleverd.

Minder lekker dan ze eruit zien

Wij vonden alle bestelde producten minder lekker dan verwacht. De chocozoenen hebben een te kunstmatige smaak en de wafels zijn karton. Helaas is dit echt niet wat ervan verwacht mag worden!!

Heerlijk

De negerzoenen waren heerlijk. Ondanks dat ze zeer zorgvuldig waren ingepakt waren er toch 10 stuks zwaar beschadigd. Dat was beetje jammer.

Bestelling vlot verlopen. 1 chocozoen was beschadigd.

Fijn dat je zelf de verschillende smaken kan selecteren en zo een doos kan samenstellen.

Erg lekker

Ze waren erg lekker, alleen had ik meer van de smaak verwacht zoals met karamel dat proefterrein ik niet echt.

De chocozoenen waren top

Alleen de bezorging was wat later naar het zal wel druk zijn geweest gezien de tijd van het jaar

Heel tevreden over de service.

Eerste levering was helaas kapot. Maar naar een e-mailtje sturen, meteen nieuwe gekregen. Deze waren super. Heel tevreden over. Bedankt nogmaals.

Lekker en ondanks de kerst drukte nog snel in huis

Goed verpakt en snel geleverd. Zeker voor de kersttijd. En ze smaken erg lekker.

Supergoed

Had chocozoenen besteld, deze zouden de andere dag geleverd worden. Kwamen een dag later. Maar kwam waarschijnlijk door de kerstdrukte. Ondanks dat, kwamen ze supergoed ingepakt binnen en hebben we 25 verzorgende blij kunnen maken. Super!!

Er ging iets mis bij het afleveren. Post NL nam geen verzendingen meer aan. Toch nog ontvangen op kertstavond

geweldig

minpuntje is beloofde leveringsdatum maar in tijden als deze is dat begrijpelijk!

Geweldige service

Zelfs tijdens deze drukke december maannd, de chocozoenen perfect verpakt ontvangen op de aangegeven dag. Ze zijn echt heerlijk

Heerlijke chocozoenen, slechte klantenservice

De chcocozoenen zijn heerlijk en worden goed verpakt verzonden. De klantenservice is zeer bot en communiceert onprofessioneel en niet klantvriendelijk. Na de lockdown ga ik gewoon weer na de intratuin.

Heerlijke cocozoenen

Goed verpakt geleverd. Verse chocozoenen. Voof herhaling vatbaar.

top

ze waren geweldig bedankt

Snelle levering en heerlijke chocozoenen. Volgende keer meer/ andere smaken uitproberen.

Geweldig lekkere chocozoenen

Ik had de chocozoenen besteld om aan collega's te geven. Er werd verrast op gereageerd en de cochozoenen vielen goed in de smaak. Ze waren namelijk zo op.

Superlekker

Super lekker, snel geleverd

Heerlijke chocozoenen

De beste chocozoenen ooit gegeten. Ik zal in de toekomst zeker vaker bestellen.

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch