geweldig

Het is ongelofelijk zo goed alles gaat, en op tijd, goede service, en je blijft smullen.

Heerlijk

Het was gewoon lekker

Kan niet anders zeggen top .was super verpakt .

Chocozoenen heerlijk, wafels flauw en taai.

Ik had een doos chocozoenen besteld, diverse smaken. Deze waren heerlijk. Ik had ook nog wat wafels besteld. Deze waren taai en erg flauw van smaak. Het wafeltje in de zoenen is het zelfde maar daar valt de smaak niet op.

Echt een aanrader!, iedereen was super enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar.

Weet niet

Nog niks gehad

Geen idee

Ik heb helemaal niks besteld. Of ontvangen dus zou het niet weten.

Super goed

Alleen maar leuke reacties gehad

Nooit meer

Gaan op een onprofessioneel manier met de klanten om als er klachten zijn. Wij zijn ook ondernemers maar bij klachten nemen we de klant wel serieus en schuiven we de schuld niet aan Jan en Alleman. Details bespaar ik liever daar ik dit via mail naar hen toe heb gecommuniceerd. 1 ding wil ik wel kwijt... ik bestel hier nooit meer!

ik heb ze nog niet binnen

Ik vind het raar dat dit gevraagd word terwijl ik ze nog niet heb ontvangen

Goeie service en lekkere zoenen!!

Goeie service en lekkere zoenen!!

Snelle levering, zoenen zien goed uit

Producten waren goed verpakt en vers. Ik zal jullie zeker aanraden. Overzichtelijke site en gemakkelijk te bestellen.

aangenaam verrast

helemaal blij dat ik iets speciaal kan aanbieden in plaats van die eeuwige pralines

Zien er goed uit!

6 dozen besteld, goed ingepakt. 3 dozen waren allemaal nog heel, in de andere 3 dozen was er eentje stuk. We moeten even wachten om ze te proeven. Maar ze zien er wel goed uit, de chocoZOENEN.

Enorm lekker en mooi verpakt! Op vrijdag besteld en op woensdag geleverd in België. Wij zijn fan! Bedankt!

Heerlijk!

Lekkere chocozoenen. Zien er smakelijk en mooi uit. Alleen jammer dat ze zo snel op zijn :-) Het enige wat ik wel een nadeel vindt (en zijn jullie al over in gesprek) is dat het pakket meer dan een week onderweg is geweest.

goede en lekkere ervaring

Mijn pakketje is goed aangekomen en alles was inorde ,er zat wel 1 item te weinig in en heb een mailtje gestuurd en ze hebben dat opgelost. Dus een heel goede ervaring met deze firma,alles vers en lekker

Wederom een lekkere traktatie kunnen geven.

Iedereen blijft het een feestje vinden als er weer een doos van 24 stuks opengaat. Welke smaken zitten erbij.

Vlotte snelle afhandeling

Vlot Snel Duidelijk 1minpuntje: op site stond in titel 'dank voor uw vertrouwen' en dat heb ik nergens teruggevonden bij produkt.

ik heb ze nog steeds niet binnen

Dus kan er nog niks over zeggen

Super lekker

Super lekker

Had er meer va verwacht

Correcte levering en afhandeling.wafeltje niet krokant smaken niet uitgesproken genoeg.

ik dacht dat hij vrijdagavond kwam,

maar in plaats van kwam die zaterdagmiddag, niet verwacht Goede bezorging en we hebben er nog een paar ze zijn heerlijk vooral pruimen zeker heerlijk.

zeer lekker

zeer goed verpakt , en ontvangen 2 dagen na de bestelling zeer goed van smaak voor alle producten die ik heb gekocht Vermeersch Johan

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch