fantastisch lekker

ik had ze voor mn moeder besteld die van de trap was gevallen ze vroeg wanneer de rest kwam, het was al op hahahahahaha kortom ze waren dus overheerlijk

heel lekker

de zoenen zijn heel lekker om je vingers vanaf te likken net zoals de wafeltjes met chocolade

Lekkere chocozoenen snel geleverd.

Lekkere chocozoenen snel geleverd.

Snelle bezorging en mooie presentatie

Vanuit Amerika bij ons geleverd. Super!

Redelijk

Het eerste pakketje kwam kapot aan. Ik kreeg wel meteen een nieuwe opgestuurd en die waren bijna allemaal heel

Mooi product

Makkelijk te bestellen, mooi product, snelle levering, goed verpakt

Netjes en goed verpakt

Super leuk kado voor Vaderdag. Ik kreeg te horen dat ze lekker waren, wat ook belangrijk is. De verschillende smaken werden gewaardeerd

Viel wat tegen

De smaken zaten er niet zoals beloofd op de reclame. Ik vond ze nogal héél luchtig.

Kwaliteit van de prachtige producten maken veel goed

De bestelling en levering liep niet lekker: de eerste bestelling kon ik niet annuleren en bij de tweede bestelling werd het verkeerde geleverd. Maar het laatste werd snel opgelost. En de kwaliteit van de prachtige producten en verpakking maken veel goed. Echt uniek, verrassend en lekker!

Alles in orde!

Alles ik orde!

Een aanrader

Zeer snel geleverd, veilig verpakt, mooi gedaan, zeer tof concept

Fantastisch!

Goed geleverd en ze vonden gretig aftrek! Ook de foto was goed gemaakt!

Snelle levering, zeer goed verpakt, mooi product

Product niet zoals op afbeelding website

Snel en goed verpakt verzonden. Product, Mini Cooper met foto, was helaas niet zoals op afbeelding. Er waren 2 foto’s op de zijdeuren geplakt i.p.v. een op de voorruit. Dat was juist het hele leuke eraan, dan zit die persoon als het ware er in. Ik heb gebeld, niet zozeer met een klacht, maar om te vragen hoe ik dit het beste zelf kon aanpassen. Ik werd niet heel plezierig geholpen. De mevrouw aan de telefoon zei dat de foto’s altijd aan de zijkanten werden geplaatst. Toen ik zei dat het op de website anders afgebeeld staat kwam er ook niet veel reactie en weinig klantvriendelijkheid. Het aanpassen is overigens wel te doen. Chocolade gekocht en gesmolten om de foto op de voorruit te plakken en de zijdeuren te voorzien van een eigen decoratie.

erg leuke box

Voor mijn man een doos Papazoenen besteld. Werden snel geleverd. Erg goed verpakt! En leuk!!!! Diverse smaken. Dus voor iedereen zit er wel wat tussen.. super leuk om cadeau te doen!!

Met moeder en schoonmoeder vonden de Moederdag zoenen een erg leuk en vooral lekker cadeau. Het was zeer goed verpakt dus zonder beschadigde zoenen bij ons afgeleverd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Lekker

Erg lekker!!!

Wauw!

Voor de verjaardag van onze dochter besteld die werd 1 jaar. Iedereen vond het super leuk met de foto en keer iets anders. En smaakte ook nog geweldig. Dat ze opgestuurd werden vond ik erg spannend. Maar waren zeer goed verpakt en allemaal heel aangekomen. Top!

alles perfect

alles perfect dus bestellen makkelijk, levering snel en netjes ingepakt en de smaak geweldig.

Hele goede surves heel vriendelijk als levering niet goed ging konden we nieuwe in winkel afhalen super top

Snel

Levering snel en producten buitengewoon prima

Geweldige ervaringen

Had een doos van 25 besteld en toen het aankwam waren er 16 kapot Ze hebben toen kosteloos een nieuwe doos opgestuurd

Hoeft voor mij niet weer

Vol verwachting op pakket gewacht. Dan krijg je een doos en mag je zelf uitzoeken welke zoen, welke smaak heeft. Dus plaatjes erbij en maar kijken. En dat valt tegen, want veel zoenen lijken op elkaar. Dus dat zou beter kunnen, misschien op de bodem van de doos? Of de zoenen precies zo maken als op website. De smaak komt bij sommigen niet goed uit de 'verf'. Van sommigen weet ik het niet eens. Van anderen kan je de smaak wel herkennen omdat het sterke smaken zijn zoals aardbei, mocca of sinas. Of juist aan de vorm, zoals kokos en straciatella. De smaak is verder ook goed, had er alleen iets meer van verwacht voor die prijs. Voor mij dus geen herhaling, want goedkopere zoenen zijn wat mij betreft net zo lekker.

Prettig zakendoen met Chocozoenen.com

Een heerlijk en betrouwbaar bedrijf met uitstekende service

Leuke traktatie

Borneostraat 7