jammie

heel aparte ervaring chocozoenen online bestellen maar ze zijn super lekker ga zeker vaker bestellen

Jammer

Helaas was de doos van de bestelling kapot, Alle muisjes waren kapot, 2 doosjes zo in de prullenbak kunnen gooien, De zoenem waren helaas niet.veel beter, totaal geplet..

Na defecte levering snel overlevering ontvangen.

Twee dozen chocozoenen besteld. Op elkaar gestapeld ingepakt en geleverd waardoor chocozoenen in onderste doos kapot waren gedrukt. Klacht ingediend en foto's als bewijs op moeten sturen. Snel een herlevering ontvangen. Goed geregeld. Had wel netjes geweest om in het ultrakorte antwoord iets van een excuus te krijgen. Was overduidelijk geen transportschade maar een inpakfout.

heerlijk

bestelling en bezorging goed en vlot. heerlijke smaken en lekker knapperig.

Zorgvuldige verzending en ruime keuze

M’n bestelling werd snel en superzorgvuldig verzonden. Heel ruime keuze, aanrader!

Snelle service en zeer kwalitatief!

Ik bestelde de chocozoenen met foto, deze kwamen binnen enkele dagen toe, helaas eentje die was gebarsten maar het was zeker voldoende ingepakt met folie ter bescherming. Foto zag er goed uit en de chocozoenen oogden heerlijk! Mijn vriend was zeer tevreden.

toffe verpakking en zéér lekker.

zéér lekkere chocozoenen en een groot assortiment aan verschillende smaken zeer leuk is de zelf gekozen mengeling een ideaal idee voor op een feest een echte aanrader.

Netjes verpakt. Maar niet helemaal de goede bestelling.

Alles was erg goed verpakt en ook zo dat het koel bleef. Maar ik had niet helemaal de juiste chocozoenen gekregen. Er zaten 5 aardbeizoenen bij terwijl ik latte macchiato had besteld.

Vriendelijke bezorging alles netjes op tijd bezorgt goed verpakt...en over heerlijke zoenen waar we allen van hebben genoten Al vond ik 13,95 voor bezorging best wel aan de prijzige kant...de klant heeft zeker een keus Dat begrijp ik maar toch...

Goede bezorging en heerlijke chocozoenen

De dozen waren goed verpakt tegen transportschade. Levering mooi op tijd en uiteraard smaken de chocozoenen heerlijk.

Superlekker!

Levering op tijd, goed ingepakt en echt superlekkere smaken!

Super service!

Ik had een ander afleveradres opgegeven maar kreeg het thuis op het factuuradres afgeleverd. Dit aangegeven en dit werd direct opgelost! Super goed geregeld en heerlijke zoenen! Netjes geleverd zonder beschadiging.

telleurstellend

Ondanks de verpakking waarin de de doos was verpakt was 60 % van de inhoud gebroken.

Snelle levering , vriendelijk contact , meer vulling Erin zijn nog niet tot de helft gevuld .

Vriendelijk contact , snel geleverd , veel chocozoenen waren stuk en er mag meer vulling in zijn nog niet voor de helft gevuld en bestaat de 1ste hap alleen maar uit chocolade en heb je niet de smaak van een chocozoen maar van chocolade

Snelle nette service! Leuk idee

Mix samengesteld van een traktatie. Helaas was door de (externe) bezorgservice het pakket compleet beschadigd. Dit werd door chocozoenen keurig afgehandeld. Zou hier zo weer (doen we toch al vaker) bestellen.

Problemen met bezorgen

Kreeg mijn chocozoenen te laat omdat achter mijn adres de toevoeging op uitgeschakeld stond. Hierdoor kon DHL niet bezorgen terwijl de bestelling wel bij hun was afgeleverd. De chocozoenen die ik later heb gekregen na een 2e bestelling waren heerlijk.

Geweldig!!!

Heerlijke zoenen en goed verpakt en snelle service!!!

Fijne service

Bestelling geplaatst voor valentijnsdag, kreeg ze binnen maar 6 van de 12 stuks helaas flink beschadigd, pakketje prima verpakt maar toch beschadigd door de bezorgdienst, mailtje gestuurd en bijna direct antwoord en nieuwe opgestuurd gekregen, super opgelost

Website is zeer gebruiksvriendelijk. Zeer ruime keuze. Komen goed verpakt bij je aan en met een snelle levering. Ze waren heerlijk.

Verrassend

Snelle levering, goed verpakt. Lekker!

makkelijk

snel en makkelijk te bestellen en super geleverd

After eight smaak is heerlijk

Helaas waren 5 van de 12 zoenen gebroken ondanks de goede verpakking. Smaak blijft hetzelfde maar niet zo leuk als je ze kado wil geven.

Waaren er enkele stuk

Waaren er toch enkele stuk in beide doozen

Alleen maar lof

Geweldige kwaliteit. Snelle onberispelijke levering.

Er was een probleempje en ze hebben. Het goed opgelost…. Chocolade is heel lekker dus zeker een aanrader om daar je bestelling te doen

Borneostraat 7

5215VB 's-hertogenbosch