in een woord uitmuntend !

lastig verkrijgbare onderdelen gewoon op voorraad en in 2 dagen in huis ...een redder in nood voor oldtimer liefhebbers .

Goede service niet te duur perfect voor de Opel liefhebber

Goede service en vriendelijk

Excellent

Always a pleasure to deal with this company

Altijd gevonden wat ik zocht en prima geleverd.

Altijd gevonden wat ik zocht en prima geleverd.

Goede ervaring mee

Een van de weinige die nog Opel oldtimer onderdelen op voorraad hebben,en verkopen tegen 'normale' prijzen !

prima service, snelle reactie per mail. verzending ok

zie hierboven

snel en top service

vandaag bestelt dag er na al binnen. top service

Snelle en goede service

Perfecte service

Goed geholpen, meegedacht

So sollte Online-Handel funktionieren - Perfekt

Sowohl die Kommunikation, als auch die Lieferung des Ersatzteiles haben einwandfrei funktioniert. Das das Ersatzteil, obwohl eine Nachfertigung, eine super Qualität hat, war dann auch nicht mehr verwunderlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer tevreden met de aankoop. Een echte aanrader dit bedrijf!

De door mij gezochte onderdelen voor mijn klassieke Opel waren "wereldwijd" erg lastig te vinden maar bij M en M is dat toch gelukt. Snelle verzending, goed verpakt en goede prijs/kwaliteit-verhouding. Ik zal hier in de toekomst zeker weer onderdelen bestellen!

Kurze Wege kompetent

Sehr kompetent und haben alle wichtigen Daten um die Teilerecherche zu vollster Zufriedenheit erledigt Beratung war richtig gut vielen Dank

Snel reageren

En netjes opsturen

Vlotte verzending

En gedegen oude Opel onderdelen

Vlotte afwikkeling en duidelijke site

Qualität und Service sehr gut.

Versand ist etwas zu teuer.

vlot

gemakkelijke en vlotte afhandeling

envoi rapide

Bon contact envoi rapide, je pense que les injecteurs sont remanufacturés et non des neufs la date marquée sur le corps des injecteurs est de 2016 et le corps de 2 injecteurs était rouillé

Sehr guter Service und Kommunikation

MM-Opelparts hat sehr schnell den Versand veranlasst über Spedition nach Deutschland (Sperrgut) gegen vorher vereinbarten Zuschlag über Standard-Versandkosten hinaus. Kommunikation war sehr einfach möglich, ebenso in deutscher Sprache. Original Opel/GM-Sparepart (größeres Bleichteil Seitenwand innen), genau wie angeboten.

Very good!

perfekt!

Positief

Duidelijke omschrijving van het onderdeel, nieuw en snelle verzending

Alles top!

Habe einen AGR-Kühler für meinen Astra bestellt. Es wurde nach der Fahrgestellnummer gefragt um sicherzustellen, dass der Kühler passt. Einwandfreie Originalware geliefert, die bestens verpackt war. Sehr schnelle Lieferung - War innerhalb von 2 Tagen in Österreich. Ich kann eine klare Empfehlung abgeben.

Meedenkend

Had zelf onderdeel besteld echter door vakkundigheid en terug koppeling van hun kant onderdeel moeten annuleren omdat t niet de juiste was ,binnen een dag stond t geld weer op de rekening van mij terug . Top geregeld en goede service

Schneller Versand

Bin sehr zufrieden

Uitmuntend

Betrouwbaar en zeer correcte afhandeling Alles keurig op tijd. Geen aanmerkingen, kortom super Bedankt Dank

19 Pioniersweg

Dronten 8251KS