Ich habe sehr gute Erfahrungen gesammelt, die Stornierung des Auftrages lief reibungsfrei.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr freundlich und hilfsbereit :-)

Die Mitarbeiter haben schnell und freundlich auf Rückfragen reagiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn vraag goed beantwoord en onderdel snel geleverd

Een vraag gesteld voor een onderdeel snel een reactie gehad makkelijk besteld en heel snel geleverd gewoon top.

Positief

Snelle

Helemaal goed

Meer service gekregen dan verwacht en nodig is!

Snel geleverd, alles prima

Bestellingen geplaats, betaald en volgende dag al geleverd, super.

Snelle service, goed geprijsd, echte aanrader!

Prima ervaring met dit bedrijf. Willen je echt verder helpen.

Quality service

The ordered parts arrived very quickly and in perfect condition. It's a great job.

Very happy with the transaction.

Very happy with the whole transaction. Very helpful company. Item was well described and was delivered very fast.

Excellent OEM product

Easy to order, item arrived on time 5 star.

Prima bedrijf.

Goede en snelle service

Ik heb de afgelopen tijd 2x wat besteld voor mijn Opel Kadett, en had het met spoed nodig. Alles werd snel en goed geleverd.

Excellent seller

For a long time I was looking for a rare part that I found here. Prices are fair and delivery is fast. I strongly recommend it to everyone.

Snelle afhandeling van bestellingen

Vandaag besteld is morgen in huis. Prijzen liggen onder of gelijk aan andere aanbieders

Prima dienst na verkoop bij verkeerde bestelling door mij.

Bestelling

Perfect te surfers

Teleurgesteld

Opel Ascona C geselecteerd. Geleverde deurpen te kort. 8 deurpennen in mandje, maar na registratie bleek er maar 1 geleverd. Vond het bedrag al laag, maar ik dacht misschien bij nieuwe klant automatisch introductiekorting oid. Nu 6.62 kwijt voor noppes en ik kan niet verder met de auto.

Gemakkelijk bestellen. Nieuwe onderdelen. Zorgvuldig ingepakt en verzonden. EN, leuke prijzen. Conclusie: 100 punten.

dik tevreden

alles is netjes en vlot geleverd

Goede ervaring snelle en corecte levering Een aanrader voor opel parts

Prettige omgang en erg deskundig

COPE heeft bijna alles voor je oude Opeltje. En vaak ook nog origineel GM fabrikant.

Top volgende keer weer

Netjes op tijd geleverd tegen de juiste prijs.

Service und Qualität passt einfach!

Bei Unklarheiten wird nachgefragt und der Versand ist zügig. Immer wieder gerne!

Gewoon goed

Gewoon bestellen volgende dag in huis supet

Nvt

Pioniersweg 19

8251KS Dronten

+31(0)321-318635

Over MM-Opelparts

MM-Opelparts is de specialist in onderdelen voor uw moderne en klassieke Opel. Bestel eenvoudig automaterialen, plaatwerk, carrosseriedelen, radiateuren, reparatieplaatwerk, technische delen en motoren. Wij leveren ook voordelig een turbo, gasklephuis of EGR-klep.