Snel en vriendelijk

Vlotte levering

Goede ervaring met dit bedrijf/leverancier.

Keurig nette en duidelijke site. Na bestelling een snelle levering van de gevraagde spijlen.

Goede afhandeling

Snelle levering. Product was zoals verwacht. Klein minpuntje.. De verpakking was flink gehavend. Vandaar 4 sterren. Deze spijlen gebruik ik als beveiliging bij mijn voordeur tegen inbraak.

Goed en betouwbaar

Klantgericht, vriendelijk en scherp geprijsd

goed contact

leverd snel en heeft goeie kwaliteit en veel op voorraad waardoor er een korte levertijd is

goede service, en snelle levering

goede service, snelle levering, mooie spijlen TOP

Prima advies, snelle verzending

Prima advies, snelle verzending

TOP

Goed en correct verlopen

Snel en mooie spijlen

Mooie producten en een snelle service

Erg tevreden!

Goede en snelle levering Spijlen zijn super mooi en kwaliteit is zeer goed!

Levering binnen de 2 dagen .Top

Al vaker besteld. Uitstekende service.

Er zijn verkeerde spijlen geleverd. Na melding keurig en snel opgelost!

Goed bedrijf met snelle service

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle verzending en goede informatie bij vragen.

Supersnelle levering

Prachtige spijlen. Ze moeten nog gemonteerd omdat we wachten op de sleutelgatleuning maar het wordt vast heel stijlvol.

kan alles snel regelen

goed en heeft alles op voorraad

Snel geleverd tegen een scherpe prijs

De bestelling was snel binnen. Eerder dan aangegeven in de webwinkel. De prijs alg een stuk lager dan de concurrentie.

Super kwaliteit en snelle levering

Vrijdag besteld zaterdag in huis , kwaliteit is super ,trap ziet er weer netjes uit

vlotte levering

Vlotte levering van de materialen. Een aantal stukken moeten nog retour en daar bekijk ik nu de mogelijkheden. 2 weken is nogal kort voor het overleggen en bijbestellen.

Zeer positief!

Ik had een behoorlijke hoeveelheid stijltje besteld. De volgende dag kreeg ik een telefoontje van Spijl in Stijl dat ze helaas niet voldoende van de door mij gevraagde stijltjes op voorraad hadden om deze direct uit te kunnen leveren. Ik kreeg direct twee opties aangeboden. Optie 1: een iets langere levertijd of optie 2: een alternatief stijltje. Ik ben voor optie 2 gegaan en een dag later had ik alles in huis. Later zag ik op internet dat de geleverde stijltje zelf iets duurder waren dan de door mij bestelde stijltje, zonder dat er een bijbetaling is gevraagd. (Sterker nog; het is in het telefoongesprek niet eens ter sprake gekomen) Ik vind dat echt een super service, vriendelijke mensen en een mooi product.

Snelle levering ruime keus en prima kwaliteit

Snelle levering mooie brochure voor de klant. en kwaliteit.

Mooie spijlen, voor goede prijzen!

Duidelijke communicatie, mooie spijlen, goede kwaliteit & prijzen. Levertijd liep iets uit door misverstand over voorraad. Zal een foto maken als ze gemonteerd zijn!

Betrouwbaar

Vervolg bestelling wederom goed verpakt en zeer snel geleverd.

Prima en snelle ontvangst ,telefonisch goed contact

Oude Rijksweg 419 A

7954GH Rouveen

Over Spijl in Stijl

Spijl in Stijl is het adres voor trapspijlen. Een mooi afgewerkte trap is in veel gevallen een echte eyecatcher. Trapspijlen zijn bepalend voor het uiterlijk van de trap. Zo geven metalen of smeedijzeren spijlen een heel andere sfeer dan houten trapspijlen. Maar natuurlijk ook de vorm of combinatie van trapspijlen is bepalend voor de uitstraling. Ons assortiment bestaat uit metalen, smeedijzeren, houten en rvs trapspijlen, daarnaast bieden we diverse accessoires, zoals leuningdragers en trapleuningen. Tevens verkopen wij bijpassende balusters / spillen, die te gebruiken zijn aan het begin en/of eind van een trap of hekwerk. Met de onderdelen van Spijl in Stijl maakt u van uw trap niet alleen iets functioneels, maar ook een mooi onderdeel van uw interieur!