prima prijs/kwaliteit

snelle reactie en levering

kwalitatief prima, snelle levering

Spijlen van gietijzer besteld, zien er netjes uit en goed verwerkbaar

Mooie producten en persoonlijke aandacht

Linda geeft goede adviezen en reageert snel op vragen.

En volgens beschrijving.

Snelle en correcte levering.

De bestelling was correct en snel geleverd.

Super adres voor mooie trapspijlen!

Goede service en snelle levering

makkelijk te bestellen en zeer snel in huis

Wij hadden een trapleuning besteld en werd zeer snel geleverd. Zaterdags besteld en maandag s'morgens werd hij al geleverd. Top bedrijf Zeker een aanrader

Snelle service klantvriendelijk en flexibel

Snelle service klantvriendelijk en flexibel

Mooie spijlen en perfecte levering

Heb de spijlen besteld omdat ik het zolderhekje mooi wilde maken. Mooi afgewerkt en ook een goede levering.

Mooie spijl, snelle levering

Mooie spijl, snelle levering

Snel, mooi produkt en prima prijs.

Online besteld en betaald, de volgende dag geleverd, Producten zien er mooi uit.

snel gekregen wat ik heb besteld.

Snelle levering en goeie klantenservice.

Enige minpuntje is dat de onbehandelde smedijzeren spijlen onder de stof zitten maar daar is de prijs ook naar.

We werden vriendelijk en goed geholpen. Mails worden snel beantwoord. Ook het pakket mochten we al snel in ontvangst nemen. Prachtige spijlen, netjes verpakt. Tevreden klant!

prima service en correcte levering

Goede service, tijdige levering, zeer tevreden.

goede ervaring

prima service

Duidelijke website en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering.

Netjes afgehandeld en snel geleverd.

mooie materialen

contact loopt snel en materialen ontvang je ook snel Kortom bedrijf is goed en je krijgt wat men beloofd.

Afmeting zeer afwijkend

Veel extra werk omdat spijlen tot 10cm afwijken in lengte van elkaar. Volgens de filters op de site bestel je spijlen van 1000mm. In werkelijkheid zijn ze 990mm to 1090mm. Hierdoor moest de onderkant en bovenkant van elke spijl worden nagemeten en bijgewerkt met een haakse slijper. Een kleine variatie is begrijpelijk maar 10% afwijking vind ik te veel.

Goede spullen. Slechte koeriersdienst.

Koerier is nu 2 keer langs geweest. Na 3 keer niet thuis dreigt het pakketje terug gestuurd te worden. Wij werken allebei dus is het haast onmogelijk om aanwezig te zijn overdag. Ze hebben ook geen aflever punt in de buurt waar je eventueel het pakketje kan ophalen. DHL en post nl lukt het altijd om na de eerste keer het pakketje in handen te krijgen. Ik ga niet een hele dag voor het raam zitten om te kijken of de koerier er aan komt. Gewoon ruk dit. Overigens zijn we zeer tevreden over de spullen die uiteindelijk geleverd zijn.

goede service

goede en snelle levering

Prima snelle levering

Snelle levering, goed verpakt

Tevreden!!

Oude Rijksweg 419 A

7954GH Rouveen

Over Spijl in Stijl

Spijl in Stijl is het adres voor trapspijlen. Een mooi afgewerkte trap is in veel gevallen een echte eyecatcher. Trapspijlen zijn bepalend voor het uiterlijk van de trap. Zo geven metalen of smeedijzeren spijlen een heel andere sfeer dan houten trapspijlen. Maar natuurlijk ook de vorm of combinatie van trapspijlen is bepalend voor de uitstraling. Ons assortiment bestaat uit metalen, smeedijzeren, houten en rvs trapspijlen, daarnaast bieden we diverse accessoires, zoals leuningdragers en trapleuningen. Tevens verkopen wij bijpassende balusters / spillen, die te gebruiken zijn aan het begin en/of eind van een trap of hekwerk. Met de onderdelen van Spijl in Stijl maakt u van uw trap niet alleen iets functioneels, maar ook een mooi onderdeel van uw interieur!