Super en vriendelijk personeel

Vraag werd snel beantwoord, levering heel erg snel! Bedankt!

Veel licht en goede kwaliteit

Led achteruitrijlampen besteld voor Henra aanhanger.

………………………………….

Het beste adres voor ledverlichting

Altijd goede kwaliteit en vele voorraad.

Goede service en achteraf betalen

Goede producten en goed dat bedrijven achteraf kunnen betalen want dit straalt veel vertrouwen uit.

Discreet en netjes

Topproducten voor topprijzen! Heb 10 48 watt led werklampen besteld.

Houdt zich aan afspraak en goed advies

Zie hierboven

Duidelijke website, correcte bezorging en communicatie!

achterlichten van aspock besteld , goed geprijsd en binnen 24 uur in huis met goede communicatie over de bezorgtijd!

Goede prijs en kwaliteit

goed verpakt en op tijd goede prijs kwaliteit verhouding

Goed, snel

Goede aankoop geweest en voor herhaling komen we hier vaker terug.

Snelle en goede service

Goede kwaliteit lampen en snelle levering, veel keuze led werklampen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed verpakt en snel verzonden.

Goed spul

Inbouw led werklampen voor in cabine besteld. Hoogwaardige kwaliteit.

Prima en ga zo door

Snelle levering van producten die wij besteld hadden. Materiaal van zeer goede kwaliteit.

Zeer snelle en goede service en levering

Snel geleverd Goed product

Snel en goed

Duurt lang

Ik kan nog niks beoordelen want ik heb een week geleden 2 reflectors besteld en heb nog niks binnen Duurt wel erg lang

tot nu toe niet goed

Werklampen bestelt direct betaalt op 30/12/ 2019. Mail gekregen dat het week 5 gingen toekomen. Ik heb al een mail terug gestuurd. Geen antwoordt en nog geen lichten geleverd we zijn ondertussen al week 6 en nog niets gehoord of gekregen. Als je belt graak ik niet toe. Vorig jaar bestelt en geen miserie.

Goeie omschrijving van het product,snelle levering,duidelijke bijgevoegde factuur

Weinig informatie

Ik zit elke dag afte wachten wanneer mijn paket binnen kan komen. Vind jammer dat geen richt lijn heb voor welke dag hij binnen kan komen zo dat ik daar ongeveer van uit kan gaan. Of eventuele verzending tijd

Snel geleverd. Scherpe prijs. Werkt zoals verwacht

Snel geleverd. Produkt ziet er goed uit. Werkt goed. Geen idee over betrouwbaarheid.

Snel geleverd, beschadigd, retour gestuurd, duurde lang voor verwerking en terugstorting.

Ledbalk besteld. Snel geleverd. Jammer dat het glas gescheurd was. Toen contact opgenomen, maar konden geen nieuwe op korte termijn leveren. Mocht de ledbalk terug sturen en men zou het geld terug storten. Na 1 maand nog geen geld teruggestort maar na reclamatie werd er een nieuwe ledbalk opgestuurd i.p.v. een refund. Na telefonisch contact mocht de balk weer terug en werd alsnog het geld teruggestort.

Goed geleverd

Niets op aan te merken