Snel, transparent en serieus

Besteld, altijd op de hoogte gehouden, goede berichtgeving over de verzending op ieder moment.

Snelle Levering

producten goed verpakt en op tijd geleverd.

Eerlijke verkoper

Gaat niet direct voor de winst, denkt in oplossing bij onze situatie. Een goede review ben ik jullie verschuldigd! ik kom zeker terug bij jullie om een aankoop te doen.

Sehr Gut

Vlotte Levering

Zoals beloofd snel geleverd. Vriendelijk en bekwaam

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede producten en geleverd met lange kabel

Goede retourprocedure

Door een domme fout heb ik het verkeerde besteld. Ik kon de zwaailampen zonder problemen retourneren. Dag later de juiste binnen. Geen onnodig lang wachten en er word aquraat gehandeld door Werkenbijlicht.

Snel, goed en correct

Goede webshop, snel te bestellen en je word goed op de hoogte gehouden

Zeer prettige service.

meerdere keren besteld. Prima en betrouwbaar

Ik ben tevreden

Goed verpakt, professionele service

Mooie winkel

Mooie winkel met ruime voorraad. Vriendelijk personeel

Al jaren klant en zeer tevreden

Al meerdere bestellingen geplaatst bij dit bedrijf. Bestellingen worden snel geleverd en de kwaliteit is altijd goed. Tot de volgende keer.

Prima led zwaailampen

Degelijke kwaliteit en veel beter dan elders. Soms moet je een paar euro meer willen betalen.

Degelijk producten en snel verstuurd!

Ondanks de kerstdrukte snel verzonden en bezorgd. Goed verpakt en product precies zoals de omschrijving.

Snelle levering. Uitstekende service

Verlichtinng besteld en de volgende dag al in huis, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Snelle levering en de beste led werklampen die ik ook besteld heb.

Goede verlichting voor een klein prijsje. Voor deze prijs is de kwaliteit perfect.

Goede hulp bij vragen

Super service product moet ik nog ontvangen maar denk dat dat ook wel goed zit Ga zo door👍🏼

Goede online hulp en service

Zeer correcte en snelle levering

Prima, ga zo door

Zéér slechte organisatie!!!!!!!!!

Het is zelfs geen 1 ster waard

Niet zo goed

Ik heb het een paar lichtjes 13 december. Bestelt maar nog niet binnen en ook niks gehoord waneer ze komen. En ik heb al wel betaalt

31 Hassinkweg

Hengelo 7556BV