Goed precies wat ik besteld had

Helemaal in orde

10 stuks 48W led werklampen bij Werkenbijlicht aangeschaft. Super kwaliteit en niets geen storing op de radio. Tevreden met mijn aankoop.

'savonds om 19.30 uur een mail gekregen dat het pakketje die dag geleverd zou worden. Waarschijnlijk foutje door weekend wat er tussen zat. Volgende dag keurig geleverd.

Bevesteging is brol

Net voor de eerste keer besteld bij jullie de 18w werklampen de bevesteging is ronduit slecht beugel is te kort. Wil ik deze op een platte plaat monteren met voetje in een hoek van 90graden bv op autodak schijnend naar achter beneden dat gaat NIET de lamp schijnt nog steeds naar boven in een kleine hoek laatste keer dat ik bestel bij jullie ik ga terug naar mobiled.

Correct en snelle levering

Hetgeen ik besteld heb is netjes en veilig verpakt bij mij thuis afgeleverd. Goede informatie via email wat de levering betreft.

Goed meedenkend bedrijf

Ik denk dat je je voor 100 % hebt ingezet maar uiteindelijk was de reparatieset toch niet op tijd binnen, dat was jammer. Maar toch heel erg bedankt voor je inzet.

Bestelling was goed en snel binnen.

Goede kwaliteit

goede kwaliteit werklampen

Schnell, günstig und unkompliziert, einfach perfekt

Schnell, günstig und unkompliziert, einfach perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super service en snel!

Super snelle service, prima website.

Goed en snel

Prima site, snrlle verzending

_

_

Erg goed

Super snelle levering

Top service snelle levering en aan telefoon reepectvol

Zoals het moet

In 1 dag netjes thuis gebracht

Snelle en juiste levering

Ik heb de lampen een dag na bestelling al ontvangen. Ze moeten nog gemonteerd. Ze zien er erg goed uit!

goede en snelle service

Goede en snelle service

Juiste communicatie met scherpe prijzen

Ik heb werklampen en een flitserset besteld, snelle levering en scherpe prijzen wat ik zo op internet kon terugvinden. Hier ga ik zeker in de toekomst nog eens bestellen... goede info/website, ga zo door.

Door persoonlijk contact het betreffende onderdeel snel besteld.

Montagesteun van achterlicht was kapot. Ik stuurde ze een foto van het onderdeel en 2 dagen later was het licht weer gemaakt. Uitstekende service

HEEL GOED

sommige onderdelen niet verkrijgbaar bij andere leveranciers prijs kwaliteit verhouding ok

Zeer correct geleverd

Zeer correct en snel geleverd. Top

Doe zo verder !

Doe zo verder !

Zeer snelle levering Alles correct afgehandeld

Geleverde artikelen voldoen volledig aan mijn wensen

-snelle levering -top kwaliteit -wesem verlichting super helder/natuurlijk licht -kwaliteit voor je geld Kortom niet twijfelen maar bestellen

Goede snelle service

Snelle afhandeling van een garantie probleem. Gewoon snel omgewisseld.

31 Hassinkweg

Hengelo 7556BV