Snelle en correcte levering

Werkenbijlicht werkt verlichtend

Aanhanger achterlichten besteld en netjes ingepakt en snel geleverd. Het werd een stuk rustiger achter ons op de weg nu de verlichting goed werkt, dat gesein met groot licht is over!!

super snelle verzending, zeer goede klantenservice na nog geen half uur na bestelling kreeg ik al een trackandtrace van postnl waarbij mijn pakket al bij hun was aangemeld. Ik heb mijn bestelling na 17.00 uur besteld. dit is echt super!!! prijs, en vooral de klantenservice en snelheid waarop zij vragen beantwoorden is ook zeer goed.

super snelle verzending, zeer goede klantenservice

Mooi spul! Prima site en goed geregeld!

Hier ga ik meer zoeken naar LED lampen!

Snelle reactie ! Goede service!

Na het plaatsen van de order en het overmaken van het verschuldigde bedrag, liet de levering van het bestelde op zich wachten. Ik had het ook niet direct nodig, maar na een week of twee heb ik een mailtje gestuurd met de vraag of er ergens iets was misgegaan want het geld was wel overgemaakt. Ik kreeg direct antwoord dat er inderdaad iets was foutgelopen en dat de bestelling eraan kwam. Met excuses. De dag daarna arriveerde het pakketje.

Super Service !!

Niks op aan te merken !!!!! Alleen maar positieve dingen tot nu toe

Ze hadden wat ik zocht en uit voorraad leverbaar

Goede prijs kwaliteit alleen levering verliep niet goed.

Goede prijs kwaliteit alleen levering verliep niet goed. Bij bestellen gaf hij aan dat het de 2e dag geleverd zou worden. Op de dag van verwachte levering gebeld dat ik ook nog geen mail had ontvangen. Hierop gaven ze aan dat de bestelling nog niet verstuurd was en later die dag pas aangeboden zou worden.

Goede service snelle levering top product

Goede service snelle levering top product

Correcte communicatie, snelle levering.

Kwalitatief zeer goede producten

Wederom Wesem werklichten besteld. Na 2 minishovels voorzien zijn van Wesem werklampen ook besloten om de nieuwe Iveco Daily uit te voeren met 4 extra achteruitrijlampen. Met 6000 lumen extra licht is achteruitrijden in het donker zeer gemakkelijk en overzichtelijk geworden.

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Aanrader deze firma. Heldere website. Snel het juiste product gevonden met de bijbehorende informatie. Snelle bezorging, prima tevolgen met track & trace.

Scherpe.peijzen en vlotte levering

Goede prijzen voor prima produkten en vlot geleverd.

Bestelde snel binnen, goed verpakt!

Product zoals verwacht en netjes op tijd geleverd

Goed geholpen mooi product op tijd geleverd

Prima ervaring Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Alleen is het wel jammer dat je voor een brievenbus pakje 5,95 verzendkosten betaald dat is niet nodig lijkt mij.

Goed voor elkaar. Twee aanhanger achterlichten besteld, volgens verwachting geleverd.

Het wachten meer dan waard

Op de website stond aangegeven dat het product in bestelling was. Vervolgens Werkenbijlicht gebeld en er werd verteld dat de levertijd ongeveer 5 dagen was. Na 5 dagen keurig een telefoontje ontvangen dat de lampen binnen waren. Meteen besteld en de volgende dag keurig ontvangen.

Goed Advies

Goed advies van de klantenservice, eenvoudig om bestelling te plaatsen, keurig op tijd geleverd en kwaliteit van het geleverde product prima. Binnenkort plaatsen we nog enkele bestellingen bij Werkenbijlicht

Veel productkennis en hoogwaardige kwaliteit

Op onze vissersboten waren wij op zoek naar verlichting voor in de mast, deze hebben we gevonden bij Werkenbijlicht. Na telefonisch overlef over het verschil in de kwaliteiten zijn we overstag gegaan. We hebben gekozen voor Wesem LED werklampen, er werd ons verteld dat deze het beste scoren met de EMC eisen, de medewerker gaf ons aan dat dit belangrijk is voor de marifoon. De lampen zien er erg degelijk en stevig uit, hier in de boten speciaalzaak denk ik dat we wel het dubbele aan kosten kwijt zouden zijn. Ik ben erg goed geholpen en kan elke mede schipper dit bedrijf aanbevelen wanneer.

Supersnel

Gisteren 21 augustus om 16:00 werklampen besteld Vandaag 22 augustus om 09:10 bestelling geleverd. Kortom, kan niet sneller.

Goede ervaringen met Werkenbijlicht

De led achterlichten zijn snel geleverd en werd goed op de hoogte gehouden over de status van de zending. De communicatie is erg goed, veel andere webshops kunnen hier een voorbeeld aan nemen. De kwaliteit is erg goed en dat ook nog eens voor de goede prijs.

Snel, Degelijk verpakt Factuur netjes per e-mail Overzichtelijke website

Vriendelijk, snel en goedkoop

Prima webshop die liever kwaliteit dan kwantiteit verkoopt.

31 Hassinkweg

Hengelo 7556BV